Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

c max 5,3 inç renkli ekran uygulaması

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
35 dakika önce, Adil Şenbaş said:

haritanın tarihi 2014 değil mi?

2 dakika önce, Ozan Kar said:

Son fiyat.

peki çok teşekkür ederim. size hayırlı satışlar

• Yanıt 63
  • Görüntüleme 12,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Ben önce ekranı araca tanıtmayı deneyin derim. ELM ile yapabilirsiniz, ya da servis yapabilir.

Yanıtlama zamanı:
30 dakika önce, Murat Kavuk said:

Ben önce ekranı araca tanıtmayı deneyin derim. ELM ile yapabilirsiniz, ya da servis yapabilir.

daha önce denediğimde işe yaramadı ama sağı solu belli olmuyor.

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Ozan Kar said:

daha önce denediğimde işe yaramadı ama sağı solu belli olmuyor.

Ozan burada anladığım kadarıyla USB, bluetooth vs çalışıyor. Sadece park sensörünün görüntüsü gelmiyor.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Evet geri kalan hersey sorunsuz sadece park sensörü görüntüsü gelmiyor Murat Bey.Uzun zamandır takip ediyorum siz ve Gürkan Bey arabaya bir hayli ekleme yapmışsınız benim bu ekranın varligindan yeni haberim oldu.Düşündüm bunlar yapilabiliyorsa bu araçlara eminim yeni c max lardaki 8 inç dokunmatik ekranlar bile takilip calistirilabilir.Yarin servise gidip ekrani tanitmalarini isteyeceğim.Genis ekranli km göstergesinde böyle bir işlem yapmadim ve sorunsuz calisiyor.

Serdar Ordahan tarafından düzenlendi
yazim hatasi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ara yüz modülü arıza veriyormuş renkli ekrana uyumlu değilmiş serviste bana söylenen yani ya eski göstergeyi takıcam tekrar ya da o özellik eksik olarak kullanmaya devam

Yanıtlama zamanı:
26 dakika önce, Serdar Ordahan said:

Ara yüz modülü arıza veriyormuş renkli ekrana uyumlu değilmiş serviste bana söylenen yani ya eski göstergeyi takıcam tekrar ya da o özellik eksik olarak kullanmaya devam

Serdar merhaba,

2011 model olduğu için mi diyeceğim ama olmamalı diye düşünüyorum.

Servislerde bu konularla ilgili çok anlaşamadığımız konu oldu, baştan savma da olabilir.(umarım değildir)

Yine de Elm ve Foccuss programı ile bir deneseniz diyorum ben ve topu @Murat Kavuk ve @Ozan Kar a paslıyorum.

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Serdar Ordahan said:

Arayüz modülü derken neyi kastediyorlar acaba.. Uyumlu olmayan modülden emin olabilirsek, alternatiflerin fiyatını kontrol edelim.

Yeni ekranı kodlayıp, program attılar mı araca? 

Murat Kavuk tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

park sensörünün arayüz modülü renkli ekranı desteklemiyormuş yeni modül 3000 TL civariymis kalsin dedim☺

ama otomatik park görüntüsü çıkıyor ben de anlamadım sıfırladı bir seyler yaptı servis değişen bir sey yok

Yanıtlama zamanı:
6 dakika önce, Serdar Ordahan said:

park sensörünün arayüz modülü renkli ekranı desteklemiyormuş yeni modül 3000 TL civariymis kalsin dedim☺

ama otomatik park görüntüsü çıkıyor ben de anlamadım sıfırladı bir seyler yaptı servis değişen bir sey yok

Ben pek tatmin olmadım bu cevaptan.

Serdar bence çözülür bu iş, 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

belki de 2011 olduğu içindir sony olmadığı içindir insallah cözeriz.tesekkurler yardimlariniz icin

Yanıtlama zamanı:
39 dakika önce, Serdar Ordahan said:

Benim araçtaki park sensörü modülünün fiyatı indirimsiz 550 TL, parçacıdan 450'ye falan alınır. Akşam evde bir kontrol edeyim, farklı ne tipleri var diye ama servisin cevabı beni de tatmin etmedi, sanki sallamışlar gibi. Olayın sony ile alakası yok bu arada, orası kesin.

Murat Kavuk tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, Murat Kavuk said:

Benim araçtaki park sensörü modülünün fiyatı indirimsiz 550 TL, parçacıdan 450'ye falan alınır. Akşam evde bir kontrol edeyim, farklı ne tipleri var diye ama servisin cevabı beni de tatmin etmedi, sanki sallamışlar gibi.

daha önce böyle bir sorunla karşılaştınız mı Murat Bey

Yanıtlama zamanı:
6 dakika önce, Adil Şenbaş said:

daha önce böyle bir sorunla karşılaştınız mı Murat Bey

hayır ..

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Murat Kavuk said:

hayır ..

murat bey ekranın nasıl söküleceğini gösteren bir video var mı acaba

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.