Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 201510 yıl comment_329425 Merhaba arkadaşlar, aracı alalı ve foruma üye olalı yaklaşık bir hafta oldu, aracı almadan önce şirket aracı olarak ben kullandım fakat daha önce böyle bir problemle karşılaşmadım veya sahibi olana kadar dikkatimi çekmedi videoda da görüldüğü gibi marşa bastıktan sonra anlamadığı şekilde ibreler takılıyo ateşleme kısmından tık tık tık motor çalışana kadar ses var. 5 10 saniye sonunda araç ekranda NORMAL MODE yazıp bütün sayaçlarını ve saatini sıfırlıyor. Maltepe Tur Oto sağolsun elektrikçimiz izinli olduğundan bugün git pazartesi gel dediler. Sizce bu şekilde kullanmam bir sıkıntı oluşturur mu? Benim tahminim akü fakat servistekiler akü değildir bakılması gerek deyip kestirdiler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 201510 yıl comment_329453 48 dakika önce, Yenal Karadayı said: Merhaba arkadaşlar, aracı alalı ve foruma üye olalı yaklaşık bir hafta oldu, aracı almadan önce şirket aracı olarak ben kullandım fakat daha önce böyle bir problemle karşılaşmadım veya sahibi olana kadar dikkatimi çekmedi videoda da görüldüğü gibi marşa bastıktan sonra anlamadığı şekilde ibreler takılıyo ateşleme kısmından tık tık tık motor çalışana kadar ses var. 5 10 saniye sonunda araç ekranda NORMAL MODE yazıp bütün sayaçlarını ve saatini sıfırlıyor. Maltepe Tur Oto sağolsun elektrikçimiz izinli olduğundan bugün git pazartesi gel dediler. Sizce bu şekilde kullanmam bir sıkıntı oluşturur mu? Benim tahminim akü fakat servistekiler akü değildir bakılması gerek deyip kestirdiler. https://www.youtube.com/watch?v=2g7xR_miteo Akünüzü ölçtürün muhtemelen akü voltajı düşük. Kasım 13, 201510 yıl Misafir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 201510 yıl comment_329456 47 dakika önce, Yenal Karadayı said: Merhaba arkadaşlar, aracı alalı ve foruma üye olalı yaklaşık bir hafta oldu, aracı almadan önce şirket aracı olarak ben kullandım fakat daha önce böyle bir problemle karşılaşmadım veya sahibi olana kadar dikkatimi çekmedi videoda da görüldüğü gibi marşa bastıktan sonra anlamadığı şekilde ibreler takılıyo ateşleme kısmından tık tık tık motor çalışana kadar ses var. 5 10 saniye sonunda araç ekranda NORMAL MODE yazıp bütün sayaçlarını ve saatini sıfırlıyor. Maltepe Tur Oto sağolsun elektrikçimiz izinli olduğundan bugün git pazartesi gel dediler. Sizce bu şekilde kullanmam bir sıkıntı oluşturur mu? Benim tahminim akü fakat servistekiler akü değildir bakılması gerek deyip kestirdiler. https://www.youtube.com/watch?v=2g7xR_miteo Maltepe tur oto ile sınırlı değilsiniz.Ankara daki tüm servisler artık sizin.Rahat rahat bütçenize hangi servis uyarsa ona gidin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 201510 yıl comment_329470 Arabanın marş esnasındaki çalışma şekli niye öyle ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 201510 yıl comment_329503 elektriksel bir sorun var,bu belli fakat en iyisi servis bilir,yine de geçmiş olsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 201510 yıl Yazar comment_329509 Umarım aküdendir. Zaten yarım saat arayla marşa bastığımda sıkıntı yok, 4 saat gibi bir süre geçtikten sonra yapıyor bu durumu. 5 saat önce, Doğan Kurban said: Maltepe tur oto ile sınırlı değilsiniz.Ankara daki tüm servisler artık sizin.Rahat rahat bütçenize hangi servis uyarsa ona gidin. Araçları filo olarak oraya götürüyoduk ben de başka bir yer bilmediğim için oraya götürdüm. Önerebileceğiniz başka neresi var? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 201510 yıl comment_329511 akü arızalı yada kaçak var aküyü zayıflatıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 201510 yıl Yazar comment_329512 4 saat önce, Serdar yaman said: Arabanın marş esnasındaki çalışma şekli niye öyle ? Ben de anlamadım Serdar Bey. Daha önce hiç karşılaşmamıştım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 201510 yıl comment_329517 Akü bitiyor. Sakıncası bir süre sonra hiç çalışmayacak olması. Kaçak kontrolu yapılacak, sorun yoksa akü garantiden veya cepten değişecek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 201510 yıl comment_329527 Bire bir aynısını geçen ay yaşadım, sorun akünün bitmiş olması. Aklınızda bulunsun serviste akü bulunmaması nedeniyle özel servise gitmiş ve değişim yapmıştım fakat değişim sonrası teyp kodunu bulamadık, servisten 75 Tl. karşılığında kod almak zorunda kaldım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 201510 yıl comment_329528 Akunuzun omru bitmis. Aku degisimiyle sorunu halledersiniz. Hakan abi gibi teyp koduyla ugrasmak istemiyorsanizda kutup baslarini akuden sokmeden once baska bir akuyle takviye kablosu baglayin kutup baslarina. Yeni aldiginiz akuyu montajlayana kadarda sokmeyin. Bu sekilde yapilirsa teyp icin kod istemeyecegini dusunuyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 201510 yıl Yazar comment_329571 Teşekkürler cevaplar için. Akü değişimini garanti kapsar mı yoksa cepten mi olur? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 201510 yıl comment_329578 47 dakika önce, Yenal Karadayı said: Teşekkürler cevaplar için. Akü değişimini garanti kapsar mı yoksa cepten mi olur? Akü eğer arızalı değilse garantiye girmez. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 201510 yıl comment_329595 9 saat önce, Yenal Karadayı said: Teşekkürler cevaplar için. Akü değişimini garanti kapsar mı yoksa cepten mi olur? 2 yıllık akü arızalı olmasa bitmemesi lazım ama yinede kullanım şartları önemli. ben 5 yıldan önce hiç akü değiştirmedim focus 3 yıl oldu bir sıkıntı yok şuan Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın