Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Madem laf düşmez niye beğenmedim diyorsun alla allaaaa Beğenmedim de ondan... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Elinize sağlık kırmızı acaba nasıl dururdu diye ? işareti kaldı kafamda 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper E. Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 benim arabaya guzel olurmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Maden Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Yakışmış,güle güle kullanın . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Şerbetçi Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 süper olmuş benim tercihim kırmızı olurdu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Şimşek Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Mrb arkadaşlar aranıza yeni katılmış bulunmaktayım bu konu benim dikkatimi çekti çünkü bende yaptıracağım aracım kül kahverengi ve titanium modeldeki 10 kollu jant var kırmızı brembo yazılı kaliper kapağı nasıl olur yada kaliper kapağının bir zararı varmıdır şimdiden teşekkürn ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Kaya Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 (düzenlendi) İşi gücü bıraktım, saatlerce kaliper boyama ile uğraştım hocam o kadar uğraşmışın eline sağlık sibop kapakları yeşil kalmış, onlar da aynı renk olmalı bence : )) iş çıkardım size şimdi ara ki bulasın sarı renkli kapağı Mart 12, 2013 Aydın Baran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 hocam o kadar uğraşmışın eline sağlık sibop kapakları yeşil kalmış, onlar da aynı renk olmalı bence : )) iş çıkardım size şimdi ara ki bulasın sarı renkli kapağı Kapakları da aynı spreyle boyar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Kaya Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Kapakları da aynı spreyle boyar Yaratici evet olabilir. Yalniz dusundum de o boyanan parca frenle birlikte isinabilen bir parca,boya plastik bazli olunca yanma riski olusmaz umarim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
selçuk tanrıverdi Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 arkadaşlar kaliper rengi arabanın ağırlıgını bozduğu için malesef sildim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Murat yılmaz Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2013 gerçekten güzel olmuş elinize sağlık bi sorum olacak kaç kat boyadınız sprey boya normal sprey diilmi bi artı özelliği yok dimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Egemen Toksoy Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2013 gerçekten güzel olmuş elinize sağlık bi sorum olacak kaç kat boyadınız sprey boya normal sprey diilmi bi artı özelliği yok dimi boyanın ısıya dayanıklı olması lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Cu Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2013 (düzenlendi) Selcuk bey iyi gunler size bir kac sorum olacak birincisi o florasanli renk isiya dayaniklimi? İkincisi ise ben isiya dayaniksiz bir sprey boya ile boyayip sonra verniklesem is gorur mu? Mayıs 17, 2013 Mert Cu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdullahcan Mara Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 abi güzelolmuş eline sağlık sanki kırmızı yapsan daha yakışıklı olur diye düşünüyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
selçuk tanrıverdi Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2013 gerçekten güzel olmuş elinize sağlık bi sorum olacak kaç kat boyadınız sprey boya normal sprey diilmi bi artı özelliği yok dimi sprey boya sadece 3 kat boyadım sadece florasan sarı diye geçiyo boya. Selcuk bey iyi gunler size bir kac sorum olacak birincisi o florasanli renk isiya dayaniklimi? İkincisi ise ben isiya dayaniksiz bir sprey boya ile boyayip sonra verniklesem is gorur mu? ısıya dayanıklı olduğunu bilmiyorum ama bende sorun çıkmadı .3 kat boyadım.evet vernikte olabilir.sonra beğenmedim sildim ama çok zor çıktı çok uğraştırdı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap