Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

D sınıfı araç seçimi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Teşekkürler :) Doğru seçim bence

206ebeb3eaec183d5fd61a9fa86468b3.jpg

Önde de Mondi :D

aeb36317d0594a63b276847812eb989d.jpg

01a74ab6f78843e5302e6038bb4f4f61.jpg

a8d0b2edfbdaa885133bc7e2cbab6981.jpg

Herkese teşekkürler iyi seçim oldu bence ilk buna bakmıştık zaten

• Yanıt 75
  • Görüntüleme 13,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Özellikle videodaki şanzımana yönelik yaklaşımın aşırı abartılı olduğunu yazmadan edemeyeceğim. Evet 6F35 neredeyse 10 yıllık geçmişi ile günümüzdeki en modern şanzıman değil kuşkusuz, ve haliyle

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

kusura bakmasınlar ama b@k yemişler ... Led far beğenilmez mi yahu? 

• Hamza Atmaca
    Hamza Atmaca

3 mondeo kullanmış ve halâ kullanan biri olarak benimde yorumum olsun. Belki bundan 5 yıl önce mondeo zevk işiydi.Ancak şu an bence mecburi tercih oldu.Neden derseniz interneti aćın bakın.

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Hayırlı olsun.Güle güle kullanın kazasız belasız

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Arabayı gerçekten çok beğendim. Sanmıyorum ilk mesajdaki hiç bir araba bu keyfi hissi versin. Ben C serisini küçümsemişim biraz kendisinden özür diliyorum :) bu araba sedan olsa ve amg paket olsa kesinlikle el koyardim babama benim arabayi satip otomatik bisey aldırırdım :D

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Sabri Özer said:

Arabayı gerçekten çok beğendim. Sanmıyorum ilk mesajdaki hiç bir araba bu keyfi hissi versin. Ben C serisini küçümsemişim biraz kendisinden özür diliyorum :) bu araba sedan olsa ve amg paket olsa kesinlikle el koyardim babama benim arabayi satip otomatik bisey aldırırdım :D

Bu alet tam otomatik klasik şanzıman dimi? 7 ileri mi 6 mı? :smiley2k:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Bir saat önce, Sabri Özer said: Arabayı gerçekten çok beğendim. Sanmıyorum ilk mesajdaki hiç bir araba bu keyfi hissi versin. Ben C serisini küçümsemişim biraz kendisinden özür diliyorum [emoji4] bu araba sedan olsa ve amg paket olsa kesinlikle el koyardim babama benim arabayi satip otomatik bisey aldırırdım [emoji3]

7 ileri ama çift kavramami yoksa klasik mi bilemiyorum. Mersolara bakmamıştım hiç.

Ama galiba 7 ileri çift kavrama

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Sabri Özer said: Arabayı gerçekten çok beğendim. Sanmıyorum ilk mesajdaki hiç bir araba bu keyfi hissi versin. Ben C serisini küçümsemişim biraz kendisinden özür diliyorum [emoji4] bu araba sedan olsa ve amg paket olsa kesinlikle el koyardim babama benim arabayi satip otomatik bisey aldırırdım [emoji3]

7 ileri ama çift kavramami yoksa klasik mi bilemiyorum. Mersolara bakmamıştım hiç.

Ama galiba 7 ileri çift kavrama

Tam otomatik.

Yanıtlama zamanı:
21 saat önce, Sabri Özer said:

Noterden çıktık. C estatei aldık. Değerli yorumlar için teşekkürler. Detay yazicam

hayırlı olsun iyi günlerde kullanın...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Herkese teşekkürler daha iyileri sizlerin olsun.

Şimdi kaucuk paspas bakıyorum 140 150 lira internette fiyatlar.

Birde w204 kasa C serilerinde hemen hemen hepsinde elips şeklinde krom bir egzoz ucu olur ama bu arabada yok ya düşmüş yada opsiyona almamışlar. Nerden bulabilirim internette gördüm ama orjinal gibi durmuyor. Bulmasi zor gibi

Yanıtlama zamanı:

Tam otomatik diye biliyorum bende... Cok hizli olmasada kafasi karismiyor aslanlar gibi gider herzaman dedigim gibi "tam

otomatik candir" :) 

hem sw hem merso... Daha ne ister bi insan :) onu amg ye cevirsen super olur :))

Yanıtlama zamanı:

Mercedes 7 ileri otomatiği çift kavrama. 

Araba hayırlı olsun. 

Servis geçmişine bakıldı mı ? Beyin problemi çıkarmış mı ? 

Bizim arkadaşlardan 2 kişi yeni C ve CLA alıp 1-2 hafta içinde yolda kaldı. Çözüm 5 saatlik işçilik ve beyin değişimi. 

"Yolda mı kaldınız . Bütün uyarı ışıkları mı yanıyor. Beyindendir hemen geliyoruz . Arabanın kaldığı yerde tuvalet var mı ? İşlem uzun sürebilir de "  

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
2 dakika önce, H. Cenk said:

Mercedes 7 ileri otomatiği çift kavrama. 

Araba hayırlı olsun. 

Servis geçmişine bakıldı mı ? Beyin problemi çıkarmış mı ? 

Bizim arkadaşlardan 2 kişi yeni C ve CLA alıp 1-2 hafta içinde yolda kaldı. Çözüm 5 saatlik işçilik ve beyin değişimi. 

"Yolda mı kaldınız . Bütün uyarı ışıkları mı yanıyor. Beyindendir hemen geliyoruz . Arabanın kaldığı yerde tuvalet var mı ? İşlem uzun sürebilir de "  

Baktım 15 ve 30 bakımları yapılmış o kadar. Zaten bir mercedes çalışanı arabasıymış 2 senede bir değiştiriyorlarmış yeni C çıkınca tabi :) 

Birde yoldayken direksiyon kitleme olayını duymuştum 1 2 yerden. Ama kronik bir sorun değil tabi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.