Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3.5 Prins Silverline-Balıkesir

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

@şakir sakızlı  , geçenlerde sizin aracınızın montajına benzer bir montaj gördüm. enjektörleri aynen sizin aracınızdaki gibi saklamıştı. beğenmiştim gerçekten, Konuyu tekrar görünce aklıma geldi :) canlısını gördüğüm için fotoğrafta şimdi görebiliyorum enjektörler nerde diye :) 

• Yanıt 41
  • Görüntüleme 10,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Şakir Sakızlı
    Şakir Sakızlı

Daha önceki aracımda da depo göstergesini çok kullanmıyordum. Açıkçası ne kadar bilgi verdiği şüpheli olduğu için ,en azından kalabalık yapmasın diye oraya koydurdum. Şuan kullanıyorum ,oda sadece ne

• Şakir Sakızlı
    Şakir Sakızlı

@Olcay Sert Merhabalar Olcay bey , Yaklaşık 400km oldu daha çok başındayım ancak herhangi bir ses yok. Buna emin olun ama Brc'yi bilemem. Fakat bende ne içerde ne dışarda herhangi farklı bir ses yok

• Bugün 198 km yi 37 tl ile gittim. Daha ne olsun. Allah sizlere de versin bu değerleri...

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Bizim arkadaşın aracındaki lpg dolum yeri.

e4bfab03eb0f0824e181013025ba7bb8.jpg

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ksura bakmayin henuz foto cekip atamadim ,biraz yogun ve stresli geciyor donem zira 2015 yilini kapatiyoruz ,en kisa surede fotolari yukleyecegim;)

Acikcasi bende yapilana kadar bunun onemini anlamamistim ,diger montaj resimlerini gorunce fark daha iyi anlasiliyor ,usta bu iste her sey gercekten

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
5a9fdd21e6a0c45a92751cc937514b1a.jpg102b9b9ba61a3c125d9aeb4c4766e4c6.jpgf9a2ae7f682bfc096be1ac2d7fb347b6.jpgc3a9728ddfdedec8b77461be01d0cf53.jpg1777e896dbfa1919eddb56b3bbdeae11.jpg9851aff4c9f30abc65ac06d3ef8dc5ff.jpgc6c547be10776e976e9ceaf440e9e39f.jpg25727c677036905e4a618591ddf4bb4a.jpg

Montaj konusunda detayli bilgi sahibi olmadigimdan elimden geldigince cekmeye calistim ,su kismi da ceker misin ya da surayi daha detayli alalim dediginiz olursa yardimci olurum.Her kesin gonlune gore ve sorunsuz bir lpg seruveni yasamasini diliyorum:)

Yanıtlama zamanı:
On 21.01.2016 at 09:51, Şakir Sakızlı said:

Montaj konusunda detayli bilgi sahibi olmadigimdan elimden geldigince cekmeye calistim ,su kismi da ceker misin ya da surayi daha detayli alalim dediginiz olursa yardimci olurum.Her kesin gonlune gore ve sorunsuz bir lpg seruveni yasamasini diliyorum:)

İlgi ve alakanızdan ötürü çok teşekkür ederim Şakir bey.

Galip Kandemir tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

İlgi ve alakanızdan ötürü çok teşekkür ederim Şakir bey.

Rica ederim,kusura bakmayin biraz gec atabildim.Dedigim gibi baska turlu nasil olabileceksem yardim olmaktan mutluluk duyarim

Yanıtlama zamanı:

konuyu yeni okudum..

28 krş ş.içi biraz fazla gib geldi.. genelde prins satıcıları derki bu kit o kadar kaliteli ki benzni ne yakarsa araç lpg yi de o kadar yakar.. hadi geçtim %15-20 fazla yaksa da 10 lt olsa.. ş.içi 23 krş olması lazım.. ş.dışı 16-18 krş.. siz mi biraz devirli kullanıyorsunuz acaba..

ikinci konuda servis konusu,

konya otokoç lpg li araçları genelde servise sokmuyor, bende gittiğim zamalarda henüz görmedim açıkçası.. lpg deposunu boşalttırarak aldığımız müşteriler oldu ara sıra dediler.

inşallah memnun kalırsınız. bir akrabam da aldı daha yeni..1.6 trend x... 6 ay sonra o da taktıracak lpg..

Mehmet Demir tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Mehmet Demir said:

konuyu yeni okudum..

28 krş ş.içi biraz fazla gib geldi.. genelde prins satıcıları derki bu kit o kadar kaliteli ki benzni ne yakarsa araç lpg yi de o kadar yakar.. hadi geçtim %15-20 fazla yaksa da 10 lt olsa.. ş.içi 23 krş olması lazım.. ş.dışı 16-18 krş.. siz mi biraz devirli kullanıyorsunuz acaba..

ikinci konuda servis konusu,

konya otokoç lpg li araçları genelde servise sokmuyor, bende gittiğim zamalarda henüz görmedim açıkçası.. lpg deposunu boşalttırarak aldığımız müşteriler oldu ara sıra dediler.

inşallah memnun kalırsınız. bir akrabam da aldı daha yeni..1.6 trend x... 6 ay sonra o da taktıracak lpg..

Kış ayı trafik durumuna göre otomatik için normal olabilir. Yol bilgisayari asagı yukarı 9,5  lt gibi gösteriyordur diye tahmin ediyorum. @Şakir Sakızlı

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Edremit Ak Oto servis müdürüyle direk görüştüm ,motor dışı ,lpg dışı tüm arızalarda garanti devam ediyor dedi. Yani bir sorun yok o anlamda. Yakıta gelince ,yüksek olduğunun farkındayım fakat ,agresif ve devirli bir sürüşüm yok. Ancak sakinde sürmüyorum. Orta karar diyelim. En kötüsü arabanın otomatik olması ve de ev ile iş arası sabah akşamg elip giderken ,gidiş-geliş toplam 2.5km yol yapmam. İş icabı sağa sola gitmeler hariç ki bilgi ekranında %61 soğuk motorla seyahat yazıyor. Yazın düşer sanırım yakıt ,birazda sakin kullanmaya özen göstereceğim. Ama şehiriçi23 kuruşa ihtimal vermiyorum. YB bile 11.3 Lt/100km gösteriyor.

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

arkadaşımıza yaptırdığımız prins montajından bende bir kaç foto ekliyeyim.

IMG-20160223-WA0009.jpg

IMG-20160223-WA0010.jpg

IMG-20160223-WA0011.jpg

IMG-20160223-WA0013.jpg

IMG-20160223-WA0015.jpg

IMG-20160223-WA0016.jpg

IMG-20160223-WA0024.jpg

• 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

hayırlı olsun kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. focus 3te subap problemi varmı erime yapıyo falan diyolar yağlama sistemi takılırmı geçen fiyat aldım 3500 dedi yağlama ile silver modeline

Yanıtlama zamanı:

123 hp lerde o sorun yok.

bir önceki 2,5 larda o sorun baş gösterebiliyordu yanılmıyorsam yüksek devirde sürekli gitmekten kaynaklıydı.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.