Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 201610 yıl comment_339666 @şakir sakızlı , geçenlerde sizin aracınızın montajına benzer bir montaj gördüm. enjektörleri aynen sizin aracınızdaki gibi saklamıştı. beğenmiştim gerçekten, Konuyu tekrar görünce aklıma geldi canlısını gördüğüm için fotoğrafta şimdi görebiliyorum enjektörler nerde diye Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 201610 yıl comment_340343 Bizim arkadaşın aracındaki lpg dolum yeri. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 201610 yıl Yazar comment_340580 Ksura bakmayin henuz foto cekip atamadim ,biraz yogun ve stresli geciyor donem zira 2015 yilini kapatiyoruz ,en kisa surede fotolari yukleyecegim;) Acikcasi bende yapilana kadar bunun onemini anlamamistim ,diger montaj resimlerini gorunce fark daha iyi anlasiliyor ,usta bu iste her sey gercekten Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 201610 yıl Yazar comment_341405 Montaj konusunda detayli bilgi sahibi olmadigimdan elimden geldigince cekmeye calistim ,su kismi da ceker misin ya da surayi daha detayli alalim dediginiz olursa yardimci olurum.Her kesin gonlune gore ve sorunsuz bir lpg seruveni yasamasini diliyorum:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 201610 yıl comment_341880 On 21.01.2016 at 09:51, Şakir Sakızlı said: Montaj konusunda detayli bilgi sahibi olmadigimdan elimden geldigince cekmeye calistim ,su kismi da ceker misin ya da surayi daha detayli alalim dediginiz olursa yardimci olurum.Her kesin gonlune gore ve sorunsuz bir lpg seruveni yasamasini diliyorum:) İlgi ve alakanızdan ötürü çok teşekkür ederim Şakir bey. Ocak 22, 201610 yıl Galip Kandemir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 201610 yıl Yazar comment_341903 Montaj konusunda detayli bilgi sahibi olmadigimdan elimden geldigince cekmeye calistim ,su kismi da ceker misin ya da surayi daha detayli alalim dediginiz olursa yardimci olurum.Her kesin gonlune gore ve sorunsuz bir lpg seruveni yasamasini diliyorum:) İlgi ve alakanızdan ötürü çok teşekkür ederim Şakir bey. Rica ederim,kusura bakmayin biraz gec atabildim.Dedigim gibi baska turlu nasil olabileceksem yardim olmaktan mutluluk duyarim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 201610 yıl comment_341908 konuyu yeni okudum.. 28 krş ş.içi biraz fazla gib geldi.. genelde prins satıcıları derki bu kit o kadar kaliteli ki benzni ne yakarsa araç lpg yi de o kadar yakar.. hadi geçtim %15-20 fazla yaksa da 10 lt olsa.. ş.içi 23 krş olması lazım.. ş.dışı 16-18 krş.. siz mi biraz devirli kullanıyorsunuz acaba.. ikinci konuda servis konusu, konya otokoç lpg li araçları genelde servise sokmuyor, bende gittiğim zamalarda henüz görmedim açıkçası.. lpg deposunu boşalttırarak aldığımız müşteriler oldu ara sıra dediler. inşallah memnun kalırsınız. bir akrabam da aldı daha yeni..1.6 trend x... 6 ay sonra o da taktıracak lpg.. Ocak 23, 201610 yıl Mehmet Demir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 201610 yıl comment_341928 1 saat önce, Mehmet Demir said: konuyu yeni okudum.. 28 krş ş.içi biraz fazla gib geldi.. genelde prins satıcıları derki bu kit o kadar kaliteli ki benzni ne yakarsa araç lpg yi de o kadar yakar.. hadi geçtim %15-20 fazla yaksa da 10 lt olsa.. ş.içi 23 krş olması lazım.. ş.dışı 16-18 krş.. siz mi biraz devirli kullanıyorsunuz acaba.. ikinci konuda servis konusu, konya otokoç lpg li araçları genelde servise sokmuyor, bende gittiğim zamalarda henüz görmedim açıkçası.. lpg deposunu boşalttırarak aldığımız müşteriler oldu ara sıra dediler. inşallah memnun kalırsınız. bir akrabam da aldı daha yeni..1.6 trend x... 6 ay sonra o da taktıracak lpg.. Kış ayı trafik durumuna göre otomatik için normal olabilir. Yol bilgisayari asagı yukarı 9,5 lt gibi gösteriyordur diye tahmin ediyorum. @Şakir Sakızlı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 201610 yıl Yazar comment_341955 Edremit Ak Oto servis müdürüyle direk görüştüm ,motor dışı ,lpg dışı tüm arızalarda garanti devam ediyor dedi. Yani bir sorun yok o anlamda. Yakıta gelince ,yüksek olduğunun farkındayım fakat ,agresif ve devirli bir sürüşüm yok. Ancak sakinde sürmüyorum. Orta karar diyelim. En kötüsü arabanın otomatik olması ve de ev ile iş arası sabah akşamg elip giderken ,gidiş-geliş toplam 2.5km yol yapmam. İş icabı sağa sola gitmeler hariç ki bilgi ekranında %61 soğuk motorla seyahat yazıyor. Yazın düşer sanırım yakıt ,birazda sakin kullanmaya özen göstereceğim. Ama şehiriçi23 kuruşa ihtimal vermiyorum. YB bile 11.3 Lt/100km gösteriyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 201610 yıl comment_348344 arkadaşımıza yaptırdığımız prins montajından bende bir kaç foto ekliyeyim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 201610 yıl comment_353535 hayırlı olsun kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. focus 3te subap problemi varmı erime yapıyo falan diyolar yağlama sistemi takılırmı geçen fiyat aldım 3500 dedi yağlama ile silver modeline Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 201610 yıl comment_353541 123 hp lerde o sorun yok. bir önceki 2,5 larda o sorun baş gösterebiliyordu yanılmıyorsam yüksek devirde sürekli gitmekten kaynaklıydı. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın