Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Bugün aslında .....

Featured Replies

• Yanıt 92
  • Görüntüleme 11,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bugün öğlen ameliyathaneden çıkınca biraz hava alma ihtiyacı ile Tünektepe'ye çıktım. 6.5 km'lik güzel bir tırmanma etabı sonrasında nefis bir Antalya manzarası (çektiğim foto aşağıda) Ak

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Şunun gibi kalıyorum içki konularında (plaka pleasee)

• yok ya...bogulmayız kaztüyü yastık birde...starbuckslarda varya frapitotto motto bişiler...oglan gidip konuşuyor birsürü anlamadığım terim kendimi recep sanıyom..wendy trendy bilmemne verişte soguk bi

Yanıtlama zamanı:

top secret...sabah söyledim gitti...üzüldüm ya...evin bireyi gibi olmuştu ne bçim şey hanım bile aglamaklı sanki evden biri gitmiş gibi sinir oldum..hanım istemişti onu cok...ev alıcam yada cok donanımlı bişi...bugün mondeolar doluydu aydın ya...beyazda cok gitmiş trendlere..ama içine koymuşlar normal cd teyp...cmax verelimdeyip durdular focus dar alma rahat edemezsinn diye...59000 dediler beyaz tit zpaket cam tavnlı...bilmiyom...aydın bekleyeyim diyorum ev işini halledemezsem...arabaya dönerim konu bu...

Hayırlısı olsun abicim..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

inşallah arkadaşlar hepinize teşekkürler iyi dilekleriniz için.....hakkımızda hayırlısı neyse o olsun...yusufum gibi gönlümüze göre versin....

• 3 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bugün ögleden sonra içim sıkıldı anılardan....şöyle bir kordona çıktım...dolaştım insanlar bankta sevişen çiftler...okuldan kacan bir grub ögrenci...emekli olmuş balık tutarak gününü gecirenler...bir grup fransız turist...martılar....gemiler...yine şükrettim Allaha...verdikleri için...yürüdüm güzelcene...Cem Bey dedim olsaydı güzel bir bira yada kahve içseydik biraz hayata dair konuşsaydık ne iyi olurdu...yako aradı..2000 km olmuş..eskişehirden istanbula yola cıkıyor biriki dost sohbeti ve geriye döndüm...sıkıntımı attım biraz...oh iyi geldi...izmire bahar.... :)

Yanıtlama zamanı:

Sonu denize çıkan virajlı, ormanlık bir yolda focus'umla seyahat etmek isterdim.

Yanıtlama zamanı:

Cem Bey dedim olsaydı güzel bir bira yada kahve içseydik biraz hayata dair konuşsaydık ne iyi olurdu...

çok iyi olurdu, ancak konuş konuş nereye varacağız, bence hayatı konuşarak tüketeceğimize yaşayarak tüketelim.

Zaten düşün taşın geldiğin nokta gene başladığın nokta oluyor, yani hayat dediğin koca bir soru işareti...

Sonu denize çıkan virajlı, ormanlık bir yolda focus'umla seyahat etmek isterdim.

Rafet yanlış yerdesin, yazdığını yapmam için 10-15 dakikaya ihtiyacım var, gel seni de alalım buralara! :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

çok iyi olurdu, ancak konuş konuş nereye varacağız, bence hayatı konuşarak tüketeceğimize yaşayarak tüketelim.

Zaten düşün taşın geldiğin nokta gene başladığın nokta oluyor, yani hayat dediğin koca bir soru işareti...

Rafet yanlış yerdesin, yazdığını yapmam için 10-15 dakikaya ihtiyacım var, gel seni de alalım buralara! :)

olur senimi kırcaz direkt aksiyona girerdik..... :)

Yanıtlama zamanı:

Biz yanlış yerde doğmuşuz abi :)

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bugün Ankara'da yağmur yağdıkça Schumacher'in yağmur performansları aklıma geldi, onları canlı izlemek isterdim.. Ahhh ahh, nerde o schumi'li, hakinen'li, yıllar.. 97-98-99-2000-2001 f1 yarışları...

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Şimdi deniz kenarında ağaç altında hamakta uyumak isterdim buzgibi bir meyve kokteyli elimde diğer elimde kitabı okurken uykuya dalmak...

Yanıtlama zamanı:

Şimdi deniz kenarında ağaç altında hamakta uyumak isterdim buzgibi bir meyve kokteyli elimde diğer elimde kitabı okurken uykuya dalmak...

Aynısından alayım lütfen :)

Yanıtlama zamanı:

Yatarken kokteyl içmek..Hmm.Boğulmak felan ?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

yok ya...bogulmayız kaztüyü yastık birde...starbuckslarda varya frapitotto motto bişiler...oglan gidip konuşuyor birsürü anlamadığım terim kendimi recep sanıyom..wendy trendy bilmemne verişte soguk bişi içelim...

enson biryerde oglan gene güldü bana...dedimki dur ölçelim..garson geldi..dedimki bu tırıvırı terimleri hiç doğru söyleyen oldumu...

evet beyfendi dedi biraz önce bir bey telaffuz hatası yapmadan söyledi...eee bravo dedim...

yanlız dedi yabancıydı kendisi turist yani... :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.