Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 201114 yıl comment_36497 kötülüğümü düşünmek he Merve Candır daha unutmadık üzülmem Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 201114 yıl comment_36504 Bir doz yeter bence http://www.youtube.com/watch?v=g967KwkjqeU Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 201114 yıl comment_36561 top secret...sabah söyledim gitti...üzüldüm ya...evin bireyi gibi olmuştu ne bçim şey hanım bile aglamaklı sanki evden biri gitmiş gibi sinir oldum..hanım istemişti onu cok...ev alıcam yada cok donanımlı bişi...bugün mondeolar doluydu aydın ya...beyazda cok gitmiş trendlere..ama içine koymuşlar normal cd teyp...cmax verelimdeyip durdular focus dar alma rahat edemezsinn diye...59000 dediler beyaz tit zpaket cam tavnlı...bilmiyom...aydın bekleyeyim diyorum ev işini halledemezsem...arabaya dönerim konu bu... Hayırlısı olsun abicim.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 201114 yıl comment_36719 Evet abicim hayırlısı olsun. Daha iyilerini nasip etsin rabbim inş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 201114 yıl Yazar comment_36720 inşallah arkadaşlar hepinize teşekkürler iyi dilekleriniz için.....hakkımızda hayırlısı neyse o olsun...yusufum gibi gönlümüze göre versin.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 20, 201214 yıl Yazar comment_55352 Bugün ögleden sonra içim sıkıldı anılardan....şöyle bir kordona çıktım...dolaştım insanlar bankta sevişen çiftler...okuldan kacan bir grub ögrenci...emekli olmuş balık tutarak gününü gecirenler...bir grup fransız turist...martılar....gemiler...yine şükrettim Allaha...verdikleri için...yürüdüm güzelcene...Cem Bey dedim olsaydı güzel bir bira yada kahve içseydik biraz hayata dair konuşsaydık ne iyi olurdu...yako aradı..2000 km olmuş..eskişehirden istanbula yola cıkıyor biriki dost sohbeti ve geriye döndüm...sıkıntımı attım biraz...oh iyi geldi...izmire bahar.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 20, 201214 yıl comment_55360 Sonu denize çıkan virajlı, ormanlık bir yolda focus'umla seyahat etmek isterdim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 20, 201214 yıl comment_55370 Cem Bey dedim olsaydı güzel bir bira yada kahve içseydik biraz hayata dair konuşsaydık ne iyi olurdu... çok iyi olurdu, ancak konuş konuş nereye varacağız, bence hayatı konuşarak tüketeceğimize yaşayarak tüketelim. Zaten düşün taşın geldiğin nokta gene başladığın nokta oluyor, yani hayat dediğin koca bir soru işareti... Sonu denize çıkan virajlı, ormanlık bir yolda focus'umla seyahat etmek isterdim. Rafet yanlış yerdesin, yazdığını yapmam için 10-15 dakikaya ihtiyacım var, gel seni de alalım buralara! Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 20, 201214 yıl Yazar comment_55375 çok iyi olurdu, ancak konuş konuş nereye varacağız, bence hayatı konuşarak tüketeceğimize yaşayarak tüketelim. Zaten düşün taşın geldiğin nokta gene başladığın nokta oluyor, yani hayat dediğin koca bir soru işareti... Rafet yanlış yerdesin, yazdığını yapmam için 10-15 dakikaya ihtiyacım var, gel seni de alalım buralara! olur senimi kırcaz direkt aksiyona girerdik..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 20, 201214 yıl comment_55390 çok iyi olurdu, ancak konuş konuş nereye varacağız, bence hayatı konuşarak tüketeceğimize yaşayarak tüketelim. Zaten düşün taşın geldiğin nokta gene başladığın nokta oluyor, yani hayat dediğin koca bir soru işareti... Rafet yanlış yerdesin, yazdığını yapmam için 10-15 dakikaya ihtiyacım var, gel seni de alalım buralara! Biz yanlış yerde doğmuşuz abi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 201214 yıl comment_74517 Bugün Ankara'da yağmur yağdıkça Schumacher'in yağmur performansları aklıma geldi, onları canlı izlemek isterdim.. Ahhh ahh, nerde o schumi'li, hakinen'li, yıllar.. 97-98-99-2000-2001 f1 yarışları... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 201214 yıl Yazar comment_100078 Şimdi deniz kenarında ağaç altında hamakta uyumak isterdim buzgibi bir meyve kokteyli elimde diğer elimde kitabı okurken uykuya dalmak... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 201214 yıl comment_100080 Şimdi deniz kenarında ağaç altında hamakta uyumak isterdim buzgibi bir meyve kokteyli elimde diğer elimde kitabı okurken uykuya dalmak... Aynısından alayım lütfen Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 201214 yıl comment_100081 Şimdi deniz kenarında ağaç altında hamakta uyumak isterdim buzgibi bir meyve kokteyli elimde diğer elimde kitabı okurken uykuya dalmak... Yatarken kokteyl içmek..Hmm.Boğulmak felan ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 201214 yıl Yazar comment_100093 yok ya...bogulmayız kaztüyü yastık birde...starbuckslarda varya frapitotto motto bişiler...oglan gidip konuşuyor birsürü anlamadığım terim kendimi recep sanıyom..wendy trendy bilmemne verişte soguk bişi içelim... enson biryerde oglan gene güldü bana...dedimki dur ölçelim..garson geldi..dedimki bu tırıvırı terimleri hiç doğru söyleyen oldumu... evet beyfendi dedi biraz önce bir bey telaffuz hatası yapmadan söyledi...eee bravo dedim... yanlız dedi yabancıydı kendisi turist yani... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın