Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 201313 yıl comment_169680 EY YOLCU....! Ayak bastığın bu topraklar; Sırtında bebeğinin donmasına aldırmadan, Mermiyi cepheye yetiştiren eli öpülesi anaların, Vatanın kurtuluşunda; Nüfus ölçeğinde en çok şehit veren yiğitlerin, Ünlü şekerci ve pastacıları yetiştiren, Yeşilin denizi, doğanın cenneti, Yayla diyarı, şehitler otağı, Tarihi KASTAMONU ilimizdir. HOŞGELDİNİZ. Diye yazar Kastamonu'muzun girişinde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 201313 yıl comment_174073 Niye hiçbir şey değilde, bir şey var. ? Diye bir soru sorsak varoluş hakkında. Hadi bir tane daha. Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 201313 yıl comment_174075 Niye hiçbir şey değilde, bir şey var. ? Diye bir soru sorsak varoluş hakkında. Hadi bir tane daha. Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir.Gidişi beğenmedim, sana tatil pek yaramamış Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 201313 yıl comment_174082 Gidişi beğenmedim, sana tatil pek yaramamış Eskiden okuduğum bir kitabı tekrar okuyordum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 201313 yıl comment_174087 Ben daha basit şeyler kuyorum, birazdan Dan Brown'n son kitabına başlayacağım, hani şu bahçıvanınkatil olduğu, muhtemelen yarın akşama biter. Konuyla bağlantı: "Kitap en iyi tatilde okunur" Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 201313 yıl comment_174089 Ben daha basit şeyler kuyorum, birazdan Dan Brown'n son kitabına başlayacağım, hani şu bahçıvanınkatil olduğu, muhtemelen yarın akşama biter. Konuyla bağlantı: "Kitap en iyi tatilde okunur" Bu aslında 12-15 yaş için yazılmış 100 sayfada evren hayat herşey tarzı bir kitap. Birde eski Asimov beni bekliyor. Bazen çok eskiden okuduğum ama hatırlamadığım kitapları tekrar okuyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 201313 yıl comment_174133 Bu aslında 12-15 yaş için yazılmış 100 sayfada evren hayat herşey tarzı bir kitap. Birde eski Asimov beni bekliyor. Bazen çok eskiden okuduğum ama hatırlamadığım kitapları tekrar okuyorum. Yani özetle yaşlanıyorum diyorsun (takılıyorum, kızma sakın, kulübe adam arıyoruz da, adayları gördükçe sevinesim geliyor). Gece uyumadan aklıma geldi uydurmacamı yazayım buraya: Sonsuzluk nerede başlar? Herşeyin bittiği yerde... Sonsuzluk nerede biter? Herşeyin başladığı yerde... Yaşasın "Big bang" Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 201313 yıl comment_174182 Bu aslında 12-15 yaş için yazılmış 100 sayfada evren hayat herşey tarzı bir kitap. Birde eski Asimov beni bekliyor. Bazen çok eskiden okuduğum ama hatırlamadığım kitapları tekrar okuyorum. Asimov candır... İlk gençliğimiz onla geçmiştir. 1. imparatorluk , vakıf , Katır fenomeni, kafa bilimleri, Hari Seldon , psiko-tarih matematiği .. Vayy be ne günlerdi : : :) edit: bak şimdi 3 robot kuralı ve Daneel Olivaw da geldi aklıma Temmuz 16, 201313 yıl H. Cenk Köse tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 201313 yıl comment_174223 Asimov candır... İlk gençliğimiz onla geçmiştir. 1. imparatorluk , vakıf , Katır fenomeni, kafa bilimleri, Hari Seldon , psiko-tarih matematiği .. Vayy be ne günlerdi : : : Türkiye'de çıkan tüm kitaplarını okumuştum. Yanımda Vakıf ve İmparatorluk var. Bu akşam başlayacağım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 201313 yıl comment_176172 Kader hayatımızın önceden çizilmiş olması demek değildir. Bu sebepten,”ne yapalım, kaderimiz böyle”deyip boyun bükmek cehalet göstergesidir. Kader yolun tamamını değil, sadece yol ayrımlarını verir. Güzergah bellidir ama tüm dönemeç ve sapaklar yolcuya aittir. Öyleyse ne hayatının hakimisin,ne de hayat karşısında çaresizsin. Şems. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 201312 yıl comment_185430 Eylül 11, 201312 yıl Tolga Başaran tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 201312 yıl comment_187509 Dert dediğin s.k gibidir. En büyüğü kendininki sanırsın... (Argo icin affiniza siginiyorum) Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 201312 yıl comment_187510 Dert dediğin s.k gibidir. En büyüğü kendininki sanırsın... (Argo icin affiniza siginiyorum) Ooooovvvvv çok sert... Hayırdır paşam... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 201312 yıl comment_187511 Ooooovvvvv çok sert... Hayırdır paşam... Benlik bir durum yok paşam, hosuma gitti laf... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın