Yanıtlama zamanı: Mart 19, 201313 yıl comment_155467 İyiki dizel almıştım seri kullanımda bile 740km de yakıt ışığı yandı...pee...... Yemeği taneli Ford'u dizelli severim................. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201313 yıl comment_165167 Yeni duydum: Eşekten şeker esirgenmez ama eşek yaratılışı bakımından otu beğenir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201313 yıl comment_165450 Sen neye hazırsan bil ki o da sana hazırdır.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201313 yıl comment_165522 İnsanı iki şey tanımlar: 1. Hiç bir şeyi yokken gösterdiği sabır 2. Her şeye sahipken sergilediği tavır Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201313 yıl comment_165725 İnsanı iki şey tanımlar: 1. Hiç bir şeyi yokken gösterdiği sabır 2. Her şeye sahipken sergilediği tavır Tanrı ikisinide göstermesin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 201313 yıl comment_166148 "Bulut ağlamadıkça, yeşillik nasıl güler ?" (5. Defter, Mesnevi) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 201313 yıl comment_167286 Ödünç; Güle güle gelir, ağlaya ağlaya gider.......... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 201313 yıl comment_168076 Söz değil ama.. Bir gün çakal kendini övüyor kasılıyor şişiniyor… Kendini vücut geliştirmeciler gibi kasıp gerilip şişinip, tilkiye sormuş: Tilki kardeş, tüylerim DİKELDİ Mİ? Tilki: Dikelmedi. Çakal: Yav tilki kardeş ne biçim arkadaşsın bir kere de DİKELDİ de. Tilki: Peki tamam dikeldi dikeldi. Çakal bu sefer yüzünü sertleşip korkunçlaştırıp tilkiye, nasıl tilki kardeş, gözlerim kanlandı kızardı mı? Tilki: kızarmadı. Çakal. Be tilki kardeş ne biçim arkadaşsın bir kere de kızardı de. Tilki: tamam peki kızardı kızardı. Çakal, kuyruğunu kaldırıp kabartıp kıçını geri atıp, tilki kardeş, nasıl kıçım geri geri uzadı şişti mi? Tilki: Uzamadı… Çakal: Yav tilki kardeş ne biçim arkadaşsın bir kere de uzadı kabardı de. Tam o sırada çakalın arkasına bir ayı gelir ve bir tepikle çakalı havalara uçurur, çakal kıç üstü yere düşer her tarafı yara bere içinde… Tilki çakalın perişan halini görünce, çakal kardeş, işte bak, ayının tepiğini yiyince hem tüylerin dikeldi hem gözlerin kızardı hem de tepiği yiyen kıçın kabarık kabarık. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 201313 yıl comment_168078 @Yakup Çağatay,bu öyküde tilki kim belli de çakalla ayıyı çıkaramadım! La Fontaine sağ olaydı da sorsaydık... Haziran 5, 201313 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 201313 yıl comment_168079 @Yakup Çağatay,bu öyküde tilki kim belli de çakalla ayıyı çıkaramadım! La Fontaine sağ olaydı da sorsaydık... Şimdi bu Balıkesir dağlarından bir Çepni hikayesi, karakterlere uygun herkesi koyabiliriz Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 201313 yıl comment_168098 Şimdi bu Balıkesir dağlarından bir Çepni hikayesi, karakterlere uygun herkesi koyabiliriz 30 yıldır balıkesirdeyim..ben böyle bir şey duymadım Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201313 yıl comment_168279 Cebimdeki paranın yüzde ellisi vergiye gidiyor geri kalan yüzde ellisini zor tutuyorum :) Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201313 yıl comment_168283 sen seni bil sen seni bilsen seni bil sen senisen seni bilmez isen patlatırlar ensenine canım demek ayıp ne aşık olmakayıp olan korkup da sevmeden saymakne erkek olmak hüner ne de kadın olmakvallahi çok zor değil sırf insan olmakinsan olda sor kendine ara kendinisen seni bil sen seni bil canım sen sen seni Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın