Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 201511 yıl comment_314538 Hava atayım mı gençler ? Fiestada var imiş Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 201511 yıl comment_314548 aklıma bişey geldi. acaba yolcu koltuğu altında ağırlık sensörü olabilirmi? oturan birisi var ise kaza anında patlar,yok ise patlamaz. emniyet kemeri nasıl birisi oturunca alarm veriyorsa airbagde o mantıkla çalışıyor olabilirmi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 201511 yıl comment_314550 aklıma bişey geldi. acaba yolcu koltuğu altında ağırlık sensörü olabilirmi? oturan birisi var ise kaza anında patlar,yok ise patlamaz. emniyet kemeri nasıl birisi oturunca alarm veriyorsa airbagde o mantıkla çalışıyor olabilirmi? Zaten var ki.Emniyet kemeri algılayıcısı bu işe de yarıyor olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 201511 yıl comment_314563 aklıma bişey geldi. acaba yolcu koltuğu altında ağırlık sensörü olabilirmi? oturan birisi var ise kaza anında patlar,yok ise patlamaz. emniyet kemeri nasıl birisi oturunca alarm veriyorsa airbagde o mantıkla çalışıyor olabilirmi? focusu bilmiyorumda puntoda yoktu. Bi arkadaşımın kazasında yalnız olmasına rağmen patlamıştı yolcu havayastığı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 201511 yıl comment_314566 Fiestada var imiş Canım yazdım zaten yukarıda, Fiesta'da var die acaba yolcu koltuğu altında ağırlık sensörü olabilirmi? cıK, yok! daha doğrusu var, ama o airbag ile alakalı değil ... emniyet kemeri uyarısı veriyor sistem ama sağ ön koltukta kimse oturmuyor, yazıktır ... dur airbag'ı açmiim demiyor. yapıştırırsan (kuZu'yu) BuM! direkt açıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 201511 yıl comment_314569 Canım yazdım zaten yukarıda, Fiesta'da var die cıK, yok! daha doğrusu var, ama o airbag ile alakalı değil ... emniyet kemeri uyarısı veriyor sistem ama sağ ön koltukta kimse oturmuyor, yazıktır ... dur airbag'ı açmiim demiyor. yapıştırırsan (kuZu'yu) BuM! direkt açıyor. niye peki :) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 201511 yıl comment_314570 niye peki Ne nie? Niye Switch konmamış? : Yeri belli (resim paylaştım) ama orada on/off yok ... neden dersen? bilmiyorum, büyük ihtimal ile "koyma bilader" demişizdir. Niye Basınç sensörü yok? : Eh ... adam orjinal tasarıma On/Off switch'i koymuş, zaten orada switch var diye de Emniyet Kemeri uyarı sistemini Airbag tetikleme sistemine bağlamamış. Yani dizayn'ı yapan Alçak Gerilimci düzgün çalışmış ... Niye koymamışlar ki peki? : Eee ... dedim ya, sakatlık olmasın diyedir büyük ihtimal ile. "Switch ne be? Kaza oldu mu açılsın işte, biri Switch'i kapatır ... Airbag o yüzden açılmaz, beyni sıvanır ön cama ... sonra da bizi dava eder. Hiç gerek yok abi, direkt bağla gitsin abijim" konuşması yapılmıştır. Sonuç : Yok işte ... Ağustos 5, 201511 yıl Kaan Yagizer tarafından düzenlendi berbat türkçe Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 201511 yıl Yazar comment_316552 Neyse anladık ki f3de bu hede yok. Şimdi isofix zımbırtısını araştırayım bari Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 201511 yıl comment_316553 Heh o var işte Arama kısmından bulabilirsiniz bilgileri. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 201511 yıl comment_316557 Zaten onun için Isofix bağlantı seti veriyoruz (istendiğinde / bedelsiz) ...bence de bebek koltuğu sağ arka tarafta olmalı ama insanların tercihlerine karışamayız ki, sorulursa tavsiye verebiliriz ... o kadar. Benim bildiğim de bebek koltuğu sağ arkaya monte edilir, peki mubarekler ! çocuk kilidi (kapı üzerinde airbag iptal gibi anahtar çevirmeli) neden sağda değilde solda ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 201511 yıl comment_316559 Ben olsam çocuğumu benim arkama koyarım, çünkü olası kaza durumlarında önce insan kendini korur iç güdüsü sebebiyle haliyle önce sürücü kısmı sağlam kalır baaaaa kalırsa Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 201511 yıl comment_316560 Benim bildiğim de bebek koltuğu sağ arkaya monte edilir, peki mubarekler ! çocuk kilidi (kapı üzerinde airbag iptal gibi anahtar çevirmeli) neden sağda değilde solda ? 2 kapıda da yok muydu o ya Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 201511 yıl comment_316566 Aynen Hakan abi f3 de iki kapıda da var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 201511 yıl Yazar comment_316570 sorun şu, arabada bebek bağırıyor ve zaman zaman aracı durdurup bebekle ilgilenmen gerekiyor. Dolayısıyla ön yolcu koltuğu rahatlık sağlıyor bu hususta. Hem gözün sürekli (olmasada hemen hemen) bebekte oluyor. Psikolojikman sen de rahat ediyorsun. Bu yüzden sormuştum ama artık benimki ilk aldığımız koltuğa sığmadığı için isofixli yeni koltuk alacağız. Forumda f3 için servise gidilirse gerekli aparat takılıyor deniyor da benim araba yurtdışı. Orada bu işler nasıl acaba Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 201511 yıl comment_316571 Orada da öyle olur muhtemelen çünkü bu donanım olarak sunuluyor. Kitapçığınıza bakabilirsiniz. Ayrıca airbag için yok dedik bu Tr içindi siz bu gösterilen yeri kontrol edin eğer varsa vardır Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın