Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 201114 yıl comment_30645 Öncelikle ambian çok güzel ya aşık edici Ufacık Tefecik içi dolu turşucuk bÖyle bişey vardı aynı Öyle ... Sony de bayağı tok ses veriyor ama radyo ses'i tam bilgi vermez..Radyo ile bukadar Fiesta Sony ile 6 hoparlÖre sahip C-max 9 HoparlÖre sahip.. Ön gÖğüs altında ki ince şerit aydınlatma çok şık, ufak tefek bazı yerlere koymuşlar.. Sony renkleri ve ekranlarıyla kadran dahil çok güzel uyum içinde... Bu araç boşuna 270 bin adet satmamış..Tebrikler.. Resimler: Videolar: Not: Videoları HD izlemenizi Tavsiye ederim.Ses Netliği ve Kalitesi için 720p Lütfen 1. video: Araç içi hoparlÖrler 2. video: Sony Teyp Menü İnceleme http://www.youtube.com/watch?v=DRUzHvhFU0g Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 201114 yıl comment_30647 Ön kapk sony ekran Focus 3 dekinden..Demekki sony kapak aldınmı oluyor,ehehhe,gidiyim yarın sony kapak aliimde takiim bari...Sadece Önde sony yazması diilki sorun,aynı zamanda 9 hoparlÖrde lazım....Tabi birde yüksek çÖzünülürlüklü ekran.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 201114 yıl Yazar comment_30652 Ön kapk sony ekran Focus 3 dekinden..Demekki sony kapak aldınmı oluyor,ehehhe,gidiyim yarın sony kapak aliimde takiim bari...Sadece Önde sony yazması diilki sorun,aynı zamanda 9 hoparlÖrde lazım....Tabi birde yüksek çÖzünülürlüklü ekran.... Sınıfı ile kıyaslamak gerek araçları, her araca aynı şeyi koyarsan...Mondeo Focus alana ne diyeceğiz ? Sınıfının iç-dış en yakışıklısı bence.. Sürüşünü tartışmıyorum çok deneyim etmedim..Polo hariç.. (B sınıfında) Ama bir Ford kÖtü sürüş yapmayacağı için..En alınası B sınıf denilebilir. NOT: Fiesta & C-Max & Focus yani bu 3 araç da FARKLI Sony Teyp Dizaynına sahipler... Fiesta (Uç Kısımları GÖğüs Tasarıma uydurulmuş) C-max (Oval Tasarım) Focus (Düz Tasarım) Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 201114 yıl comment_30653 Sony müzik sisteminin ana ünitesinin tasarımı keşke biraz farklı olsa, hadi c max ile focus 3 ünki aynı da fiestanınki birazdaha farklı olsaydı daha iyiydi. Ben aynı malzemenin kullanılmasından çok rahatsız olan bir insanım. Mesela F3 teki vites topusu ile F2.5 teki vites topuzu aynı, dikiz aynaları aynı, e şimdi bir de fiestanın müzik sistemi ile aynı sistem hiç hoş değil, Her neyse, sony ler gelsin de bir fiyat alalım bakalım. Nasıl olacak, nasıl yapılacak, kaça patlayacak. Bu ses sitemi bu araca hiç uymamış. İstediğin zaman ortalığı inletmelisin, istediğin zaman da müziğin bütün seslerini en ince ayrıntısına kadar duyabilmelisin diye düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 201114 yıl Yazar comment_30656 Videolar eklenmiştir İlginize Teşekkürler Ederiz.. Not: Videoları HD izlemenizi Tavsiye ederim.Ses Netliği ve Kalitesi için 720p Lütfen Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 201114 yıl comment_30708 Coooook guzel.. Fiesta zaten mukemmeldi, guzelligin ustune guzellik katmislar Yakup abi ben yapamam senin yaptigini yaw, showroom'da radio full ses Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 201114 yıl Yazar comment_30709 Coooook guzel.. Fiesta zaten mukemmeldi, guzelligin ustune guzellik katmislar Yakup abi ben yapamam senin yaptigini yaw, showroom'da radio full ses Önce gidip gÖnülleri okşayıp muhabbet edeceksin sonra bir zahmet beni baş başa bırakın diyeceksin Birde selam sÖylüyeceksin bizden Şaka bir yana; bir ara ses açıkken çıktım arka koltuğa geçecektim..Dışarı baya ses geliyormuş deyip Önce sesi kıstım sonra içeri geçtim ehueh Meğersem bayağı açmışız kulağı yıkatma zamanı gelmiş desene !! Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 201114 yıl comment_30713 Önce gidip gÖnülleri okşayıp muhabbet edeceksin sonra bir zahmet beni baş başa bırakın diyeceksin Birde selam sÖylüyeceksin bizden Şaka bir yana; bir ara ses açıkken çıktım arka koltuğa geçecektim..Dışarı baya ses geliyormuş deyip Önce sesi kıstım sonra içeri geçtim ehueh Meğersem bayağı açmışız kulağı yıkatma zamanı gelmiş desene !! Hahaha .. Aman abi dikkat et, bi de disari atmasinlar sonra Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 201114 yıl Yazar comment_30719 Hahaha .. Aman abi dikkat et, bi de disari atmasinlar sonra Yooohhh yaa Bu tip'e kıyamazlar ahahah Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 201114 yıl comment_30722 Yooohhh yaa Bu tip'e kıyamazlar ahahah Hahaha :D :D :D :D Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 201114 yıl comment_30753 Eline sağlık bayağı uğraşmışsın... Araç güzel, ama sonuçta şehir için küçük bir afacan, kimileri için 2.araç. Fiyat? Tam donanımlı 50.000 TL (yazı ile elli bin). Bu liste fiyatı. Sana kaça bırakırlar, ya da sence ne kadar eder bu oyuncak? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 201114 yıl Yazar comment_30763 Valla Focus fiyatlarını sormaktan Fiestayi sormadım. 40 binden pahalı olduğunu biliyorum sadece..50 lik olan 46-47 civarı oynar.. --- iPhone Yolladı --- Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 201114 yıl Yazar comment_30768 Focus (Comfort) 277 (Tam Boy stepne) (Trend/Style/Titanium) 316 (Mini boy stepne) Eskiden hepsi 277 idi.. Fiesta Tüm Donanımlar 281 lt Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 201114 yıl comment_30769 Evet benim 277 lt aslında ben fiesta alcaktım ama bizimkiler focusu beğendi içi daha geniş diye Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın