Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 benzinli debriyaj sorunu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Herkese merhaba.

Forma yeni katıldım ilk konum.

2015 focus3 4000 km de lpg taktırdım.Bugün kalkış sırasında debriyaj dan ayağımı çekerken o kavrama anında bir tıkırtı sesi gelmeye başladı tel sürtüyormuş gibi.Daha öce dizel accent kullandım böyle benzer bir ses duymadım.Hem birinci hemde geri viteste aynı tıkırtı var.

Aracım şuan 5000 km de.

Bu sorunumun kaynağı ne olabilir.

LPG montajına kadar böyle bir sorun yoktu.Acaba yanlış montajla ilgisi varmıdır.

Aracım 3 yıl garantili LPG den dolayı garanti dışı kalabilir mi.

Yanıtlama zamanı:

konya da lpg li focus servis müdürünün izni olmadan içeri giremez.. motor garantisi biter ama diğer garantileri bitmez deniyor..

tıkırtı uzun soluklu bir ses mi yoksa sadece çılık diye bir anlık ses mi, anlık ise focuslarda var, ilk kalkışta yapar, sabahları.. servis e gidin en iyisi..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Arabada yük varken devirsiz Kullanımda 1 e takip kalkışta ikiye geçerken tıkırtı şeklinde hafif tel sürtünme sesi gibi kısık ses geliyor. Bugün montaj yapan  lovato  servisine gittim  incelediler herşey normal.Benzine  geçince de aynı ses devam ediyor.

Yanıtlama zamanı:

bende de aynı ses var. forumda bununla ilgili bir başlık vardı sanırım. hatta garantiyi bile uzatmayı düşündüm ilerde sıkıntı çıkarır mı diye. şimdilik kulağım alıştı. üzerine düşmüyorum pek. fakat lpg sonrasında mı oldu öncesinde var mıydı kararsız kaldım şu an. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

sadece vitesteyken  bin devir civarında ses geldiğini fark ettim

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Servise gittim usta test etti .sol taraftan  saçlara sürtünme  sesi olabilir.dedi.çarşambaya randevu verdiler.Acaba LPG montajı sırasında bir metal plaka delinmiş olabilir mi

Çarşamba durumu yazarim

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bugün Ankara Tan otodaki servis randevuma gittim.

Gelen sesin LPG montajı sırasında .takılan boruların abs modülüne değmesi nedeniyle oluştuğu anlaşılldı.Lpg boruları ve modülü tekrar sabitlendi..Sorun çözüldü ses kesildi.

Evet sonuç olarak LPG taktırıken işini iyi yapan servislere gitmemiz gerektiğini daha iyi anlamış bulunuyorum.

Yanıtlama zamanı:

garanti kapsamında mı hallettiler? ne kadar alırlar acaba. ben de götüreyip baktırayım, belki benim ses de aynı sebeptendir.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.