Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 201511 yıl comment_312918 Herkese merhaba. Forma yeni katıldım ilk konum. 2015 focus3 4000 km de lpg taktırdım.Bugün kalkış sırasında debriyaj dan ayağımı çekerken o kavrama anında bir tıkırtı sesi gelmeye başladı tel sürtüyormuş gibi.Daha öce dizel accent kullandım böyle benzer bir ses duymadım.Hem birinci hemde geri viteste aynı tıkırtı var. Aracım şuan 5000 km de. Bu sorunumun kaynağı ne olabilir. LPG montajına kadar böyle bir sorun yoktu.Acaba yanlış montajla ilgisi varmıdır. Aracım 3 yıl garantili LPG den dolayı garanti dışı kalabilir mi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 201511 yıl comment_312935 konya da lpg li focus servis müdürünün izni olmadan içeri giremez.. motor garantisi biter ama diğer garantileri bitmez deniyor.. tıkırtı uzun soluklu bir ses mi yoksa sadece çılık diye bir anlık ses mi, anlık ise focuslarda var, ilk kalkışta yapar, sabahları.. servis e gidin en iyisi.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 201511 yıl Yazar comment_312980 Arabada yük varken devirsiz Kullanımda 1 e takip kalkışta ikiye geçerken tıkırtı şeklinde hafif tel sürtünme sesi gibi kısık ses geliyor. Bugün montaj yapan lovato servisine gittim incelediler herşey normal.Benzine geçince de aynı ses devam ediyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 201511 yıl comment_312984 bende de aynı ses var. forumda bununla ilgili bir başlık vardı sanırım. hatta garantiyi bile uzatmayı düşündüm ilerde sıkıntı çıkarır mı diye. şimdilik kulağım alıştı. üzerine düşmüyorum pek. fakat lpg sonrasında mı oldu öncesinde var mıydı kararsız kaldım şu an. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201511 yıl Yazar comment_312994 sadece vitesteyken bin devir civarında ses geldiğini fark ettim Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 201511 yıl comment_313054 Benzinli deken? Ecoboost motor mu? Yok değil abi, standart 1.6 Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 201511 yıl Yazar comment_313210 Servise gittim usta test etti .sol taraftan saçlara sürtünme sesi olabilir.dedi.çarşambaya randevu verdiler.Acaba LPG montajı sırasında bir metal plaka delinmiş olabilir mi Çarşamba durumu yazarim Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 201511 yıl Yazar comment_313404 Bugün Ankara Tan otodaki servis randevuma gittim. Gelen sesin LPG montajı sırasında .takılan boruların abs modülüne değmesi nedeniyle oluştuğu anlaşılldı.Lpg boruları ve modülü tekrar sabitlendi..Sorun çözüldü ses kesildi. Evet sonuç olarak LPG taktırıken işini iyi yapan servislere gitmemiz gerektiğini daha iyi anlamış bulunuyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201511 yıl comment_313566 garanti kapsamında mı hallettiler? ne kadar alırlar acaba. ben de götüreyip baktırayım, belki benim ses de aynı sebeptendir. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın