Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus III Performans

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Diğer konulara göz geçirmenizde fayda var çözümü yine yazılım.

Hangi konuda tartışılmış çözümü bulamadım ben
  • Yanıt 97
  • Görüntüleme 23,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kavrama organının sertleştiğini nasıl anlıyacağız elleyerek mi...bi sakatlık olmasında....

• Ogün Özemre
    Ogün Özemre

Debriyaj alışkanlığı ile ilgili bir sorun sıfır araçta olur Aracınızın performansı yeterli. Herhangi bir sorun yok aracınızın kavrama organlarının biraz sertleşmesini bekleyin

• Muharrem Uğurelli
    Muharrem Uğurelli

bu kavrama organı bize hiç belli etmeden olgunlaşır umarım ellemek falan gerekmesin de

Yanıtlama zamanı:

Yokuş olayının alışmakla alakalı olduğunu düşünüyorum bende. Babam hala (6 seneyi gecti) klimayı kapatıyor dik yerlerde basta klima kapaliyken bile epey stop ettiriyordu ancak ben gaza biraz daha fazla basarak kalkıyordum aynı yerde. Çok dik yerlerde el freninden destek almak daha sağlıklı tabii.

Böyle yazmıştım ama bugun gıcık oldum, araba gaz yemiyor gibi oldu stop etmesine fırsat vermeden tekrar debriyaja basıp daha fazla gazla kalktım ama yine zor zar ağır ağır kalktı araba.

Yanıtlama zamanı:

Mrb arkadaşlar bende de benzinli 1.6 125 ps style var yokuşlarda kalkmama sorunu yaşamadım ama düz bir yolda 2. viteste çok yavaşladığım zaman araç devirden düşüyor titremeye başlıyor ve 1. vites istiyor sizce normal midir bu ?

Yanıtlama zamanı:

Mrb arkadaşlar bende de benzinli 1.6 125 ps style var yokuşlarda kalkmama sorunu yaşamadım ama düz bir yolda 2. viteste çok yavaşladığım zaman araç devirden düşüyor titremeye başlıyor ve 1. vites istiyor sizce normal midir bu ?

Tabi ki normal :yeah:

Yanıtlama zamanı:

Bence de normal ama her ihtimale karşı iki soru:

1. Kullandığın başka araçlarda bu sorunu yaşamadın mı?

2. Titremeye başladığında devir rölantinin altında mıydı?

Yanıtlama zamanı:

Bence de normal ama her ihtimale karşı iki soru:

1. Kullandığın başka araçlarda bu sorunu yaşamadın mı?

2. Titremeye başladığında devir rölantinin altında mıydı?

Cem abi öncelikle cevabın için tşk ederim daha önceki kullandığım araçlarda bu sorunu yaşamadım ayrıca titreme başladığı zaman devir rölantinin altına düşüyor

Yanıtlama zamanı:

Tabi ki normal :yeah:

Tşk ederim

Yanıtlama zamanı:

Cem abi öncelikle cevabın için tşk ederim daha önceki kullandığım araçlarda bu sorunu yaşamadım ayrıca titreme başladığı zaman devir rölantinin altına düşüyor

Aracın devri düşünce bir alt vitese gecmek gerekir. Vites küçültme işlemini neye göre yapıyorsunuz merak ettim? Devir düşünce vites küçültmezseniz her araba titrer, hatta bir noktada stop eder.

Yanıtlama zamanı:

Aracın devri düşünce bir alt vitese gecmek gerekir. Vites küçültme işlemini neye göre yapıyorsunuz merak ettim? Devir düşünce vites küçültmezseniz her araba titrer, hatta bir noktada stop eder.

Tabiki devri düşen aracın titremesi normal ama benim öğrenmek istediğim çok yavaşta olsa hareket halinde olan bir aracın 1. vites istemesi

Yanıtlama zamanı:

Tabiki devri düşen aracın titremesi normal ama benim öğrenmek istediğim çok yavaşta olsa hareket halinde olan bir aracın 1. vites istemesi

Gayet doğal,istersen atma pat diye durabilir her an :P

Yanıtlama zamanı:

Gayet doğal,istersen atma pat diye durabilir her an :P

Tşk ederim sorun olduğunu düşünmüştüm cevaplarınızla rahatladım

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Herkese Merhabalar,

Benim aracım Focus 3 HB TDCI Titanium+Plus / (km 950), Dün akşam aynı problemi, aynı yerde tekrar yaşadım. 1. vitesle yavaşça çıkmak istediğim rampada (yol çok bozuk ve dik, yaklaşık 100 metre) araç yavaş yavaş devirden düşüyor, sonunda duruyor. Çalıştırıp ancak aşırı gaz + debriyaj ile zor çıktım. Bundan önceki aracım Focus 2.5 TDCI Titanium idi. aynı rampada araç hiç zorlanmazdı. Gayet rahat bir şekilde çıkardı aynı rampayı.

Yakup bey'de aracımın yazılımının güncel olduğunu söyleyince benimde canım sıkıldı. Bakalım zaman ne gösterecek bilmiyorum, umarım bu problem beni çok severek aldığım aracımdan soğutmaz.

Özgür Acar tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Herkese Merhabalar,

Benim aracım Focus 3 HB TDCI Titanium+Plus / (km 950), Dün akşam aynı problemi, aynı yerde tekrar yaşadım. 1. vitesle yavaşça çıkmak istediğim rampada (yol çok bozuk ve dik, yaklaşık 100 metre) araç yavaş yavaş devirden düşüyor, sonunda duruyor. Çalıştırıp ancak aşırı gaz + debriyaj ile zor çıktım. Bundan önceki aracım Focus 2.5 TDCI Titanium idi. aynı rampada araç hiç zorlanmazdı. Gayet rahat bir şekilde çıkardı aynı rampayı.

Yakup bey'de aracımın yazılımının güncel olduğunu söyleyince benimde canım sıkıldı. Bakalım zaman ne gösterecek bilmiyorum, umarım bu problem beni çok severek aldığım aracımdan soğutmaz.

Bakımda yine de yazılımı yeniden yükletin, sıfırlamak işe yarayabilir...

Yanıtlama zamanı:

Herkese Merhabalar,

aynı olay bende de mevcut, 2 hafta önce Kalkan (Antalya)'da yokuşu çıkamadım. 2 kere stop ettim. aracımın km.si 11000. çok moralim bozuldu.araba gaz yemiyo ve stop ediyor. ilk kalkışta 2000-3000 devire çıkyor, 1-2 metre hareketin ardından devir düşüp stop ediyor garip bi durum maalesef...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.