Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201214 yıl comment_100791 Diğer konulara göz geçirmenizde fayda var çözümü yine yazılım. Hangi konuda tartışılmış çözümü bulamadım ben Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201214 yıl comment_100794 Hangi konuda tartışılmış çözümü bulamadım ben Alakalı konunun birinde . Bakmak lazım Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201214 yıl comment_100842 Yokuş olayının alışmakla alakalı olduğunu düşünüyorum bende. Babam hala (6 seneyi gecti) klimayı kapatıyor dik yerlerde basta klima kapaliyken bile epey stop ettiriyordu ancak ben gaza biraz daha fazla basarak kalkıyordum aynı yerde. Çok dik yerlerde el freninden destek almak daha sağlıklı tabii. Böyle yazmıştım ama bugun gıcık oldum, araba gaz yemiyor gibi oldu stop etmesine fırsat vermeden tekrar debriyaja basıp daha fazla gazla kalktım ama yine zor zar ağır ağır kalktı araba. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201214 yıl comment_100848 Mrb arkadaşlar bende de benzinli 1.6 125 ps style var yokuşlarda kalkmama sorunu yaşamadım ama düz bir yolda 2. viteste çok yavaşladığım zaman araç devirden düşüyor titremeye başlıyor ve 1. vites istiyor sizce normal midir bu ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201214 yıl comment_100849 Mrb arkadaşlar bende de benzinli 1.6 125 ps style var yokuşlarda kalkmama sorunu yaşamadım ama düz bir yolda 2. viteste çok yavaşladığım zaman araç devirden düşüyor titremeye başlıyor ve 1. vites istiyor sizce normal midir bu ? Tabi ki normal Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 201214 yıl comment_100854 Mrb arkadaşlar bende de benzinli 1.6 125 ps style var yokuşlarda kalkmama sorunu yaşamadım ama düz bir yolda 2. viteste çok yavaşladığım zaman araç devirden düşüyor titremeye başlıyor ve 1. vites istiyor sizce normal midir bu ? Bence de normal ama her ihtimale karşı iki soru: 1. Kullandığın başka araçlarda bu sorunu yaşamadın mı? 2. Titremeye başladığında devir rölantinin altında mıydı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 201214 yıl comment_100952 Bence de normal ama her ihtimale karşı iki soru: 1. Kullandığın başka araçlarda bu sorunu yaşamadın mı? 2. Titremeye başladığında devir rölantinin altında mıydı? Cem abi öncelikle cevabın için tşk ederim daha önceki kullandığım araçlarda bu sorunu yaşamadım ayrıca titreme başladığı zaman devir rölantinin altına düşüyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 201214 yıl comment_101116 Cem abi öncelikle cevabın için tşk ederim daha önceki kullandığım araçlarda bu sorunu yaşamadım ayrıca titreme başladığı zaman devir rölantinin altına düşüyor Aracın devri düşünce bir alt vitese gecmek gerekir. Vites küçültme işlemini neye göre yapıyorsunuz merak ettim? Devir düşünce vites küçültmezseniz her araba titrer, hatta bir noktada stop eder. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 201214 yıl comment_101334 Aracın devri düşünce bir alt vitese gecmek gerekir. Vites küçültme işlemini neye göre yapıyorsunuz merak ettim? Devir düşünce vites küçültmezseniz her araba titrer, hatta bir noktada stop eder. Tabiki devri düşen aracın titremesi normal ama benim öğrenmek istediğim çok yavaşta olsa hareket halinde olan bir aracın 1. vites istemesi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 201214 yıl comment_101336 Tabiki devri düşen aracın titremesi normal ama benim öğrenmek istediğim çok yavaşta olsa hareket halinde olan bir aracın 1. vites istemesi Gayet doğal,istersen atma pat diye durabilir her an Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 201214 yıl comment_101337 Gayet doğal,istersen atma pat diye durabilir her an Tşk ederim sorun olduğunu düşünmüştüm cevaplarınızla rahatladım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 201214 yıl comment_108498 Herkese Merhabalar, Benim aracım Focus 3 HB TDCI Titanium+Plus / (km 950), Dün akşam aynı problemi, aynı yerde tekrar yaşadım. 1. vitesle yavaşça çıkmak istediğim rampada (yol çok bozuk ve dik, yaklaşık 100 metre) araç yavaş yavaş devirden düşüyor, sonunda duruyor. Çalıştırıp ancak aşırı gaz + debriyaj ile zor çıktım. Bundan önceki aracım Focus 2.5 TDCI Titanium idi. aynı rampada araç hiç zorlanmazdı. Gayet rahat bir şekilde çıkardı aynı rampayı. Yakup bey'de aracımın yazılımının güncel olduğunu söyleyince benimde canım sıkıldı. Bakalım zaman ne gösterecek bilmiyorum, umarım bu problem beni çok severek aldığım aracımdan soğutmaz. Ağustos 4, 201214 yıl Özgür Acar tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 201214 yıl comment_108499 Herkese Merhabalar, Benim aracım Focus 3 HB TDCI Titanium+Plus / (km 950), Dün akşam aynı problemi, aynı yerde tekrar yaşadım. 1. vitesle yavaşça çıkmak istediğim rampada (yol çok bozuk ve dik, yaklaşık 100 metre) araç yavaş yavaş devirden düşüyor, sonunda duruyor. Çalıştırıp ancak aşırı gaz + debriyaj ile zor çıktım. Bundan önceki aracım Focus 2.5 TDCI Titanium idi. aynı rampada araç hiç zorlanmazdı. Gayet rahat bir şekilde çıkardı aynı rampayı. Yakup bey'de aracımın yazılımının güncel olduğunu söyleyince benimde canım sıkıldı. Bakalım zaman ne gösterecek bilmiyorum, umarım bu problem beni çok severek aldığım aracımdan soğutmaz. Bakımda yine de yazılımı yeniden yükletin, sıfırlamak işe yarayabilir... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 201214 yıl comment_108875 Herkese Merhabalar, Benim aracım Focus 3 HB TDCI Titanium+Plus / (km 950), Dün akşam aynı problemi, aynı yerde tekrar yaşadım. 1. vitesle yavaşça çıkmak istediğim rampada (yol çok bozuk ve dik, yaklaşık 100 metre) araç yavaş yavaş devirden düşüyor, sonunda duruyor. Çalıştırıp ancak aşırı gaz + debriyaj ile zor çıktım. Bundan önceki aracım Focus 2.5 TDCI Titanium idi. aynı rampada araç hiç zorlanmazdı. Gayet rahat bir şekilde çıkardı aynı rampayı. Yakup bey'de aracımın yazılımının güncel olduğunu söyleyince benimde canım sıkıldı. Bakalım zaman ne gösterecek bilmiyorum, umarım bu problem beni çok severek aldığım aracımdan soğutmaz. aynı olay bende de mevcut, 2 hafta önce Kalkan (Antalya)'da yokuşu çıkamadım. 2 kere stop ettim. aracımın km.si 11000. çok moralim bozuldu.araba gaz yemiyo ve stop ediyor. ilk kalkışta 2000-3000 devire çıkyor, 1-2 metre hareketin ardından devir düşüp stop ediyor garip bi durum maalesef... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın