Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 201511 yıl comment_308676 bu arabayı aslında dedeme alacağız ama dedem almazsa ben mi alsam diyorum aslında gidip geliyorum, her ne kadar dizelden nefret etsem de alışınca benzine para vermek zor gelebilir, birde arka tasarımını sevmiyorum. Sizce ne yapmalı? bana göre +ları Mercedes Cam tavan Benzinli motor (keyifli) ucuz -leri Benzinli motor (pahalı) kötü arka tasarım ağır (???) direksiyon ölü 2.el Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 201511 yıl comment_308679 Heçte beğenmedim valla.Arkası bence seninde dediğin gibi çirkin beee .Bence mondi yakışır dedene.Sen bence bu arabadan uzak dur. Sen ve araban birbirinize yakışıyorsunuz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 201511 yıl comment_308680 C'yi sevmem tipsizin tekidir ama E Coupe güzeldir, fakat yinede benim gözümde bunlar günlük kullanım araçları değil, yani sahibi olsam ancak keyif gezmeleri için çıkarırdım garajdan. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 201511 yıl comment_308682 Bu çok kötü bir kasa Ozan ya yolda görünce burun kiviriyorum. Satmasida zor olur. Ben alma derim. Benimde benzine geçme hayalim/isteğim var. Motor swap olayi kolay olsa alicam bi 1.6 eb Birde iç kısmıda 2 eski c kasalarinkiyle ayni falan Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 201511 yıl comment_308683 Bu Mercedes mi? Dedirten nadir modellerden. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 201511 yıl Yazar comment_308685 Dedem bi karar versinde ciddi düşünürüz artık Dedem için corolladan her türlü iyidir. Mercedes hayalini gerçekleştirme derdindeyiz, Corollayı alırken B serisine bile bakmıştı ama pahalı diye alamamıştı. Arabanın tek sorunu direksiyonu odun gibiymiş, servise görürmüşler bunlar böyle demişler. Bide her yerde arkadan çekiş yazıyor ama önden çekiş dediler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 201511 yıl comment_308686 C coupe clc den guzel bence, eski olmasina ragmen... Yukaridaki yorumlara katiliyorum. Sanki kahve molasinda tasarlanmis gibi bir tipi var arabanin... Acele etme abi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 201511 yıl comment_308689 @Ozan Kar,@Mert Yürüyen, @Yakup Çağatay, @Sabri Özer, @Hakan Saraylı, @Doğan Kurban, De haydi gidin işinize... Hepiniz de Mercedes buldunuz da... Tövbe tövbe... Yahu gidin yatın yahu... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 201511 yıl comment_308695 De haydi gidin işinize... Hepiniz de Mercedes buldunuz da... Tövbe tövbe... Yahu gidin yatın yahu... Walla hocam doğru söylüyor ! Buldukda kıllısını (CLK) istiyoruz Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 201511 yıl Yazar comment_308697 Bu araba bir tanıdıkta, o yüzden bir numaralı alternatif bu şuan. C coupe clc den guzel bence, eski olmasina ragmen... Yukaridaki yorumlara katiliyorum. Sanki kahve molasinda tasarlanmis gibi bir tipi var arabanin... Acele etme abi CLCden eski C coupe hangisi yahu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 201511 yıl comment_308699 Bu araba bir tanıdıkta, o yüzden bir numaralı alternatif bu şuan. CLCden eski C coupe hangisi yahu? @Mert Yürüyen şşş Ozan dur üstüne gitme adam şoklarda.Sanırım gece fara sarılıp uyuyacakmış. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 201511 yıl comment_308701 CLCden eski C coupe hangisi yahu? Evet eski C Sportcoupe'nin veliahti kendileri. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 201511 yıl comment_308702 Bu araba bir tanıdıkta, o yüzden bir numaralı alternatif bu şuan. CLCden eski C coupe hangisi yahu? C kasa sportcoupe olarak geciyormus...bi siralama ile sitede ara abi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 201511 yıl Yazar comment_308703 C kasa sportcoupe olarak geciyormus...bi siralama ile sitede ara abi... Hmm yeni kasası işte buda. Arkadan İkiside tipsiz bence Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın