Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 201412 yıl comment_246016 bana otomatik park asistanı vereceğine kol dayama ver FORD Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 201412 yıl comment_246043 bana otomatik park asistanı vereceğine kol dayama ver FORD Onun adı var zaten; titanium Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 201412 yıl comment_246064 Onun adı var zaten; titanium bir defa da bizden yana ol be bir defacık Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 201412 yıl comment_251469 İnternette gezerken şöyle bir ürün buldum (hepsiburada.com sitesinde). Renk filan uyumlu gibi kullanan arkadaşlar var mı? Tavsiye eder misiniz? Temmuz 3, 201412 yıl Süleyman Altın tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 201412 yıl comment_251471 İnternette gezerken şöyle bir ürün buldum (hepsiburada.com sitesinde). Renk filan uyumlu gibi kullanan arkadaşlar var mı? Tavsiye eder misiniz? abicim delinerek takılıyor şahsi fikrim deldirmemekten yana . Ben de taktirmaya niyetliyim amma servisten taktiracagim artık Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 201412 yıl comment_251480 abicim delinerek takılıyor şahsi fikrim deldirmemekten yana . Ben de taktirmaya niyetliyim amma servisten taktiracagim artık Çok büyük delikler açılacağını sanmıyorum hadi delme işi tamam diyelim,daha önce forumda araştırdığımda kolçak çok yukarıda kalıyor yolcu koltuğu ile arada çok fazla boşluk kalıyor v.s gibi yorumlar vardı bu modelde de aynı sorunlar var mı acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 201412 yıl comment_251489 Çok büyük delikler açılacağını sanmıyorum hadi delme işi tamam diyelim,daha önce forumda araştırdığımda kolçak çok yukarıda kalıyor yolcu koltuğu ile arada çok fazla boşluk kalıyor v.s gibi yorumlar vardı bu modelde de aynı sorunlar var mı acaba? 1 bana kalırsa deliğin büyüklüğü değil işlevi önemli şaka bir yana abim konsola zarar verecek ve de çok sağlam bir ürün olmadığıni düşünüyorum kırıldığı zaman delikler nereye gizlenecek 2 hemen hepsinde yükseklik ve geride kalma sorununun olacağını zannediyorum. 3 bunlar benim fikrim tabi siz nasıl uygun görürseniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 201412 yıl comment_251492 Ben de taktirmaya niyetliyim amma servisten taktiracagim artık 1 bana kalırsa deliğin büyüklüğü değil işlevi önemli şaka bir yana abim konsola zarar verecek ve de çok sağlam bir ürün olmadığıni düşünüyorum kırıldığı zaman delikler nereye gizlenecek 2 hemen hepsinde yükseklik ve geride kalma sorununun olacağını zannediyorum. 3 bunlar benim fikrim tabi siz nasıl uygun görürseniz Haklısın taner bu yönünü düşünmedim peki serviste taktıracağım dediğin nasıl titaniumlar için olan mı? şu 1000 TL nin üzerinde fiyata mal olan mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 201412 yıl comment_251560 Haklısın taner bu yönünü düşünmedim peki serviste taktıracağım dediğin nasıl titaniumlar için olan mı? şu 1000 TL nin üzerinde fiyata mal olan mı? yok abi forumda konusu mevcut güncel aksesuar listesinde olan kol dayama ford un kendi ürünü yanlış hatırlamıyorsam 275 + kdv olacaktı titaniumlar için olandan değil bizim araçlar için üretilmiş Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 201412 yıl comment_251562 yok abi forumda konusu mevcut güncel aksesuar listesinde olan kol dayama ford un kendi ürünü yanlış hatırlamıyorsam 275 + kdv olacaktı titaniumlar için olandan değil bizim araçlar için üretilmiş Aracıma ücretsiz takıtilar çok uyuruk ve basit duruyor orjinal yerini tutmuyor. Tavsiye etmem isteyen olursa resmini çekebilirim Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 201412 yıl comment_251573 Aracıma ücretsiz takıtilar çok uyuruk ve basit duruyor orjinal yerini tutmuyor. Tavsiye etmem isteyen olursa resmini çekebilirim Vidalama yapılmadan serviste önceden orjinal diye verilen dandik ötesi bir ürün vardı ondan bahsediyorsanız ben gördüm onu . Lakin Ford orjinal ürününden bahsediyorsanız onu bilemem ben daha göremedim açıkçası nasıl bişey olduğunu Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 201412 yıl comment_251594 1)titanium araçlardaki kol dayama ölçülerini alıp işinin ehli bir mobilyacıya yaptırmak 2)satıp titanium almak harici uygulamalar yetersiz ya da masraflı gözüküyor.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201412 yıl comment_251615 2)satıp titanium almak Bana göre bu daha mantıklı Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 2, 201511 yıl comment_289478 Aşağıda adreste belirttiğim ürünü almayı düşünüyorum. Görüşlerinize göre kararım şekilleneceği için yorumlarınızı bekliyorum. http://www.sanalpazar.com/Ford-Focus-3-Kol-Dayama-Kolcak-Orjinal-Vidasiz-2011-Siy__isp37651110 Mart 2, 201511 yıl Yücel Yaman tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın