Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Atmosferik Hızlanma

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

focus 3  manuelde en iyi şekilde hızlanmak için hangi devirde vites değiştirilmelidir?

Yanıtlama zamanı:

en iyi derken ne kadar hızlı :)

0-100 hızlanması gibi mi, yoksa biraz atak olmaksa amaç, 3000-3500 devir yeter bence..

ama ben sakin kullanıcıyımdır ve atm motorda ş.içi 2500 lerde vites atar 2000 civarı sürerdim

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

arabanın limiti ne kadarsa o kadar hızlanmak içim :)

Yanıtlama zamanı:

arabanın limiti ne kadarsa o kadar hızlanmak içim :)

o zaman youtube dan bir 0-100 hızlanma videosu seyredin..  :)

ilk kalkış 3-4 bin gibi olsada sonrakiler 5-6 binlerde diye hatırlıyorum..

aman ha hocam kastamonuda öyle hızlanacak pek yol yok, her yerini bilmem ama, dikkat et..

Mehmet Demir tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Dizel megan geçtii beni hafif rampa bir yerdede normal mi :)

Yanıtlama zamanı:

Dizel megan geçtii beni hafif rampa bir yerdede normal mi :)

Normal stres yapmayın geçsin :)
Yanıtlama zamanı:

Rampada dizelin gücü tartışılmaz. Uygun deviri yakalamış ise sizi geçmesi normal. Ben dün bir süre bizim ağabeyin atmosferik aurisini kullandım. Epeydir benzinli araç kullanmamıştım. Benzinlinin sürüş zevkini ne kadar özlediğimi fark ettim. Sonrasında sanki traktör gibi geldi benim araba. Direksiyon da acayip sertmiş c-max da :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Rampaya ben daha once başlamıştim benim arabada devrini almisti ama yapacak bisey yok :) bundan sonraki aracim muhtemelen dizel olur

Yanıtlama zamanı:

Rampaya ben daha once başlamıştim benim arabada devrini almisti ama yapacak bisey yok :) bundan sonraki aracim muhtemelen dizel olur

Bu mantığa sahip kullanıcılar var diye millet parasını boşuna harcıyor: dizele ihtiyaç duyanlar ise bundan etkileniyor.

Performans için turbo dizel değil turbo benzinli almalısınız.

Yanıtlama zamanı:

Elektrikli alın rampaların ustası olursunuz. :)

Yanıtlama zamanı:

Kekliği düz ovada avlarlar diyip susuyorum. Yokuşta bayılmasın yeter. Ben düzde yakalarım :)

Yanıtlama zamanı:

Ti-Vct maksimum adet beygiri 5500 devirde veriyor; rampada vites küçültüp, devri kullanarak arayı açtırmayın, düz yolda zaten sıkıntı olmaz...

Veyahut bekleyin azıcık; 1.5 180 Bg ecoboost gelince hemen alın; sonra bakın bakalım rampa mı düz yol mu dizel mi yaman?...

Ahmet Dursun tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Aşiri bir performans beklemiyorum zaten sadece rampada arabayi bagirtmadan biraz hizlanmak istiyorum bu yuzden dizel alirim dedim

Ercan Çetiner tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Aşiri bir performans beklemiyorum zaten sadece rampada arabayi bagirtmadan biraz hizlanmak istiyorum bu yuzden dizel alirim dedim

1.6 benzinli nin bağırması çok tatlı sanki kükrüyor minik kedi :) Dizeli hafta sonu denedim. Yalıtımı iyi yapmışlar ve benzinli gibi kükremiyor. [emoji233]

Volkan Ö. tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.