Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Berk Soylu

Üye
  • Toplam İleti

    87
  • Katılım

  • Son ziyaret

Berk Soylu tarafından yazılan her şey

  1. https://www.youtube.com/watch?v=7KCydhq9TJ4&list=TLPvhFRT7J-yDET9VPDsixsWBBhN49nWoG Kış Masalı
  2. Serdar Bey' e katılıyorum. Bence de bildiğiniz gibi devam edin. Yağ değişimi için Km çok düşük daha.
  3. Berk Soylu

    Yeni Mondeo Türkiye'de !

    Farlar çok hoşuma gitti baya bir asi durmuş
  4. Ankara' da tek tavsiye edebileceğim yer Mavidenizler Lpg bir çok kişiye önerdim. Taktırdılar ve sorunsuz kullanıyorlar.İsterseniz bir fiyat alın derim ben işçilikleri çok iyi en son 1 ay önce arkadaşım taktırdı yanlış hatırlamıyorsam 1.600 TL taktırmıştı.
  5. Dediğiniz gibi işçiliği gerçekten çok iyi ve iyi bir malzeme kullanıyorsa 950 -1000 TL' de bence gayet uygun ama Edirne' den Adana'ya gitmek orası düşündürüyor açıkcası
  6. Ön taraf çok hoşuma gitti ama arka taraf için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. genel anlamda gayet başarılı olmuş ama
  7. Arabada dinlerken daha bir ayrı oluyor.
  8. Kapalı mavi oda bi alternatif tabi ama aklımda takıldı ama cevabın için çok teşekkür ederim.
  9. Öncelikle herkese merhabalar. 2003 Model Focusum var Mavi renk. Araca bi kaç birşeyler yaptım ama aklım şu farlarda kaldı. Baktıkça arabada durusunu hayal edip duruyorum. sizce nasıl olur (görünüm - fiyat vb.) şimdiden değerli cevaplarınız için çok teşekkür ederim. http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/ford-focus-1-98-05-mercek-ledli-far-drl-gunduz-95919333
  10. Amcamın focus 3 ü var pamuk gibi ona bakaraktan benimki sert ama çok ağır bir sertliği yok öyle.
  11. Bende bi ara düşünmüştüm lpg taktırmayı bu olayında etkisi vardı geri vazgeçtim. Yolda gördüğüm her focus 1 e durdurup soruyordum. Taksicilerde dahil bir kişi bile olsun benimki arıza lambası yakmıyor demedi herkesin ki yanıyormus. (Lpg li araçlardı hepsi) Bi süre düzeliyormuş sonra geri yanıyormuş. Çoğunlukla sorduğum kişiler bişey olmaz dediler ama bunlar duyduğum şeyler tabiki olur mu olmaz mı bilmiyorum.
  12. Merhaba Ankara şaşmaz da cici oto deri döşeme var işçilikleri mükemmel Ben aracıma orda kaplattım. Orjinal hakiki italyan derisi elleriyle özel dikiyolar 160 liraya kaplattım 70 - 100 -130 lirayada var ama ne akdar sağlıklı olur bilmem.
  13. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
  14. Berk Soylu

    Lpg Önerisi

    Teşekkür ederim Fatih bunu göz önünde bulunduracağım
  15. Berk Soylu

    Lpg Önerisi

    Çağlar abi az önce Kubilay abinin dediği gibi focus taksici durdurdum durumu anlattım. Bende lovato marka tüp var dedi ondada arıza lambası yanıyodu focuslarda lamba yanar ve bi sıkıntı olmaz dedi ve sonrasında arıza lambası yakmayan arabamı var dedi. Bana saçma geldi veya geçiştirmek için söyledi.
  16. Berk Soylu

    Lpg Önerisi

    Yorumunu için teşekkür ederim Kubilay abi senin dediğini deneyip sorayım bi bakalım ne diyecekler. Oradaki yetkilinin dediği kesinlikle garantisini veriyorum. Arıza lambası yakmaz dedi.
  17. Berk Soylu

    Lpg Önerisi

    Yok estagfullah kardeşim valla çok tereddütteyim. Sıkıntı yaratır mı diye. Şuanda iyi ama işte öyle sorunlar çıkarsa uğraş dur Prince falan sordum ama adam fazla para verme focusa en iyisi Brc dedi. Yakın zamanlarda Brc taktıran var mı ? yada bu konuda iyi bir bilgiye sahip olan tüm eksileri artılarıyla
  18. Berk Soylu

    Lpg Önerisi

    Merhabalar değerli forum sakinleri 2003 1.6 ghia focusum var. şuanda 117 binde maşallah hiç bir sıkıntısı yok ama benzin olayı belimi bükmeye başladı. uzun yola filan nadir çıkıyorum.Şehir içinde ise bir o kadar sürüyorum. Şöyle söyliyeyim. 29 temmuzda aracı devraldım. şuana kadar 3 bin km yol yapmışım. (Bayram falan vardı bu ara biraz fazla gezdim ). Ankarada mavidenizler lpg diye bir yer var bilenler bilir. Bugün yetkili bir kişiyle konuştum. Ankaradaki başer hariç bütün bayilerden çıkan araçların lpg sini biz takıyoruz dedi. Manifoldu ve motor kapağını kesinlikle delmiyoruz. Mavi yağlı enjektör takıyoruz. Arıza lambası kesinlikle yanmıyor bunun garantisini veriyorum ve güç kaybı kesinlikle yaşamazsınız %40 varan tasarruf sağlarsınız dedi. Tüpün markası BRC My 11 serisi fiyat 1.600 12 taksit sizce fiyat olarak nasıl ? benzinliyede alıştım şimdi tüp taktırırsam herhangi bir sıkıntı olur mu diye düşünüyorum. Yorumlarınızla beni aydınlatırsanız sevinirim. Herkese iyi forumlar diliyorum.
  19. http://www.otosport.com.tr/paged/1/ford_focus_aksesuarlari.html Bu sitede en altta kırmızı bir tane var ona benzer olabilir. Sence çok abartı mı olur yoksa ince şerit gibi bir tane daha var ismini tam bilmiyorum o mu şık durur ?
  20. Berk Soylu

    Bagaj Üstü Spoiler

    Merhabalar aracıma bagaj üstü spoiler alacağım fakat tam anlamıyla bilmediğim için kaliteli olup olmamasından korkuyorum. Bildiğiniz kaliteli ve fiyatın tuzlu olmayacağı bir yer var mı? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ediyorum.
  21. Cem Bey; ilk basta HTC nin artılarını belirteyim. İşlemcisi samsung S4 e göre daha yüksek (Sanpdragon işlemci) veri aktarım hızı daha yüksek s4 e göre, S4 ün veri aktarım hızı halen HSDPA da iken Htc LTE teknolojisine geçmiş pixel yoğunluğu daha yüksek bildiğim kadarıyla Boom Sound var htc de ses olarak daha güzel S4' e göre ben iki telefonunda kamerasını kıyasladım bana göre Htc nin kamerası daha iyi geldi.Htc ultra pixel kamera kullanmış.S4'ün kamerası 13 mp Thc One nin kamerası 4 mp ama Htc bence dha başarılı. Samsungun artı olarak sayabileceğimiz özellikleri ; Süper Amoled ekran var (Htc de bildiğim kadarıyla süper LCD ekran olması lazım oda gayet başarılı) Ekran S4 5'' (Htc nin ise bildiğim kadarıyla 4.8'' olması lazım ki bence bu önemsiz bi artı) S4 biraz daha ince birde bu var benim bildiğim. Bende de Note 2 var çok memnunum S4' de çok başarılı bir telefon ama ikisini kıyasladığınızda bana göre HTC One daha önde.
  22. Merhabalar S4 ile Htc One arasında ikilemde kaldıysanız. Tereddütsüz Htc One alırım. Birçok artısı var samsung' a göre.
  23. Benimde bildiğim dizel araçların 90 bin veya 100 bin bakımları biraz tuzluymuş. Sinan Bey' e katılıyorum bunuda göz önünde bulundurun. Biraz pazarlık yaparsanız şuanki piyasa itibariyle normal olabilir. Turbo bakımı falan oluyor bildiğim kadarıyla.
  24. Merhabalar; 29 Temmuzda Trafik yaptırdım. Axa' dan 422 TL Kasko henüz yaptıramadım. En ucuz Ray ve Liberty veriyor 1.280 TL Allianz falan 2.500 istedi Diğerleride ona yakın fiyat söylediler. (Mart ayında ilk arabam 99 escortu aldım onada 400 TL trafik ödemiştim. 2.5 ay sonra satıp focusu aldım fiyat pahalı ama yapcak bişey yok )
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.