Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Murat Kav.

Üye
  • Toplam İleti

    3.872
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Gün

    9

Murat Kav. en son Şubat 23 tarihinde kazandı

Murat Kav. daha önce lider oldu!

2 Takipçiler

Murat Kav. Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Istanbul
  • Arabam:
    '23 BMW 3 Sportl & '23 2008 GT
  • Meslek:
    Makine Müh.
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

8.588 profil görüntüleme

Murat Kav.'s Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well
  • Very Popular Rare
  • One Year In
  • One Month Later

Recent Badges

3,3k

Toplam Beğeni

31

Forum Yanıtları

  1. A4 bende de Ozan'ın dediği gibiydi. Tiguanda autohold devrede ise, el frenini otomatik çekiyordu, autohold kapalı ise yapmıyordu. 2008'de autohold yok, her zaman çekiyor el frenini. Bemeve de her zaman çekiyor galiba. Şimdi emin olamadım. Autohold aktifken kontağı kapatınca, değilken de kapıyı açınca mı alıyordu. Unutmazsam deneyeyim akşam 🙂 Ama emin olduğum bir şey var, el frenini kullanmıyorum artık.
  2. Yazılımla düşürme bilgisi iptal olmuştu diye kalmış aklımda. Eğer bir güncelleme yapılmışsa ondan olabilir.
  3. Rampalarda 2008'in bazen bocaladığını hissediyorum. Spor moda alınca daha akıcı. Sanırım esas neden emisyondan dolayı motorun kendini frenlemesi. Bu da şanzımanı kararsızlaştırıyor. Yeni alınca otomatiklerde bu tür hisler yaygın oluyor, zamanla ayak alışır.
  4. İncelemedeki arabanın içi yeni elektrikli versiyon ile benzeşiyor. Aracın içi makyaj görmüş, henüz bize yansımamış olabilir. Dingilizler; zevksiz sürüş, yavaş vites kutusu, hissiz direksiyon gibi yorumlar yapmış. Bi ford değil tabi 🙂
  5. 2018 ve öncesi ekranlarda ışık şiddeti ayarlarken titreme yapar. Olması istenmiyorsa, ekran ayarları kısmından auto dim özelliği kapatılabilir (Sync 3 3.0 ve öncesi hepsinde bu ayar olması gerekli). 22'den sonra sesin artmamasının nedeni, teybin gücünün limitine geldiğindendir. Video oynatma ile ilgili sync 3 bölümünde bilgiler var. Ayrıca fmods, internet sayfasında gerekli detayları da veriyor. Ya da sanayide açanlar var.
  6. Android telefon ile mümkün olması lazım. carplay ise göremezsin. Bu kendi teknolojilerini savunma mekanizması 🙂 Benzer durum bemeve de var. Carplay de apple haritaları, android auto da google haritaları göstergeye taşıyor.
  7. Sync 3 konfigurasyonunda, nav repeater ayarı. Motorola ise Intel olmalı, Intel ise Motorola.
  8. Bununla ilgili APIM de bir konfigurasyon parametresi vardı. O doğru ayarlanmazsa, km bilgisi IPC'ye yanlış aktarılır. Şu an ne olduğunu hatırlamıyorum. Müsait bir zamanda bakıp yazarım.
  9. Araçta ek kart (interface module) vardır. Oraya tıklayınca ek kartın menüsüne erişirsiniz. Kartı sökerseniz normale döner.
  10. Teşvik sonrası normal olabilir bu değişim. Son dönemde bitmeden yakalayalım diyenler de çok olmuştur. Bizde de TOGG mesela Aralıkta 4401 adet satmış, Ocak satışı 1625 adet olmuş. Yüzde 60'dan fazla bir düşüş var burda da. O da kura ile olan satışların bitmesinden etkilendi. Daha doğrusu kapora yatıranların sonu geldi. Ama tabi elektrikli araç gerçekten kullanım olarak artar, benzine ihtiyaç azalırsa, benzin fiyatları düşer. Bu defa elektrikli araç kullanmak maliyetli olur. Sonra benzinli araç artar, petrol artar, benzinli ara. düşer ... Bu böyle gider biraz sanki. Denge noktasından uzağız henüz.
  11. Bu marka çok iyi gelişim gösterdi. Koreli olması iyi. Arkasında Şahsuvar olması iyi değil.
  12. Ben de youtube music sorununu çözemedim bir türlü. Artık carplay açıldığında otomatik açılmıyor. Manuel açıyorum ama sanki ilk defa açılıyor gibi oluyor, son kaldığı yerden devam etmiyor. Sanırım bu son ios güncellemesinden sonra oldu.
  13. Murat Kav.

    Sync 4 Wifi Yok.

    Aynı sıkıntı pejo grubunda da var, herkes dertli. Artık yeni arabalarda wifi aktif olmuyor. BTK izin vermiyormuş. Verilerimiz yurtdışına çıkabilirmiş. Sanırım TOGG'a rekabet avantajı sağlamak için yaptılar bunu. Türkiyede bildiğim kadarıyla TOGG ve Tesla harici wifi çalışmıyor yeni gelen araçlarda. Röno mesela büyük ekranı sunamadı yeni araçlarında, en donanımlı arabada bile küçük ekranla devam ediyor. Büyük ekranlı model android tabanlıymış ve çalışmak için wifi mucburiymiş. Dedikodulara göre röno şimdi server çalışmalarına başlamış, yakında devreye alacakmış. Artık ford'dan da benzer bir atılım bekliyoruz.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.