Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Murat Özkılıç

Üye
  • Toplam İleti

    12
  • Katılım

  • Son ziyaret

Murat Özkılıç Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    gaziantep
  • Arabam:
    FORD FOCUS C-MAX 1.6 TDCİ
  • Meslek:
    ELEKTRİK TEKN.
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

624 profil görüntüleme

Murat Özkılıç's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • Conversation Starter

Recent Badges

10

Toplam Beğeni

  1. Bgaj altı kayan led hazır set aldım. 120cm ve 150cm olmak üzere iki boy da satılıyor. Ben de 150cm olandan aldım. Montajı çok basit. Sol taraf sinyal,stop,park lambasını sokuyoruz. Hangisi sinyal hangisi stop hangisi park tek tek tespit edip aldığımız led de renkli kabloları tek tek bağlıyoruz.Park lambasından besleme voltajını alacağız.Animasyon yazan kabloyu da ben bağlamadım ama isteyen parka bağlayabilir.Kendinden yapışkanlı. montaj sırasında c-max lar için söyluyorum bağlantı kablosu kısa kalıyor malasef uzatmak gerekiyor. Aldığınız markaya göre bağlantı kablolarının renkleri değişebilir.
  2. Çok teşekkür ederim. Gaziantep de bulamadım ama araştırıyorum. Bulduğum gösterge panellerinin ekranı yoktu. galiba en çok ekranı bozuluyormuş.
  3. 2005 model ford c-max Trend aracıma bagaj altı kayan led uyguladım. Gerekli resimler paylaşıcam yakında.
  4. Tekrar merhaba. 2010 Gösterge panelinin parça kodunu paylaşırmısınız? Size maliyeti ne kadar oldu acaba ? Paylaşırsanız sevinirim...
  5. Merhaba arkadaşlar. Bu ses bence motor al takozu yada şanzıman takozundan yapıyor. Neden derseniz dizel araçlar çok titreşimli motorlardır. Takoz patladı yada yırtıldıysa titreşimi başka parçalara aktarıyor.Bir baktır derim.
  6. Merhaba. Bu ses bilye sesi gibi. Triger seti ne zaman değişti bu önemli? Triger setinde 2 adet gerdirme bilyesi var biri dağılmış olabilir. Enjektor olsa motora yük binmeden ses yapmaz. Bende de enjektör sorunu var fakat motora yük binince ses gelir. 1 adet bilye 30 ile 60 tl arasıdır. komple trigeri değiştirsen set olarak o da 500tl dir. enjektör bence en son çare olmalı.
  7. Elinize sağlık çok güzel bir çalışma. Yeni göstergenin eskisinin yerine uyması da çok güzel. Benim 2005 trend aracımda uygulasam bütün özellikler çalışırmı merak etmeye başladım şimdi.
  8. Merhaba arkadaşlar. Benim aracım ford c-max 2005 trend. Cihangir arkadaşımın paylaştıkları ile bende cuma günü hız sabitleyiciyi devreye aldım. Çok da güzel oldu. Çok teşekkür ediyorum paylaşımda bulunan arkadaşlara. Ben öncelikle tuş takımını aldım 1 yıl önce. İnternetten baktığım gördüğüm kadarıyla yapmaya çalıştım fakat hep pcm modülünde yarım kaldı. Gitmediğim usta sormadığım kişi kalmadı hatta orjinal arç beyninden de oldum fakat yapamadım. 1 yıldır ara ara uğraşıyorum bugüne kadar yapamamıştım. Meğer çok kolaymış. Ve bu kolay işlem için ne kadar ucuk paralar istediler az çok bilirsiniz. Bende daha sonra nasıl yaptığımı paylaşıcam inşallah. Gaziantep den bana ulaşanlara seve seve yardım edebilirim. Şimdi hız sabitleyicinin tadını çıkartayım biraz. herkese çok teşekkür ediyorum.
  9. benim aracımda o sesi ve ilk kalkıştaki göğüs titreme sesini şanzıman takozu veya motor orta takozu değiştirerek çözdüm. Kontrol etmenizi tavsiye ederim.
  10. Koray bey mrb. 2005 C-Max trend bende de var.sizin listedekileri uyguladım. ama bi türlü aktif olmadı. Artı MOTOR SİSTEM ARIZASI da çıktı. Kahve ve beyaz kablolar yokru gem modülüne kablo çektim. Sol tarafta 2. pine diğer sıranında 7. pinine bağladım. yazılım da aktif ama çalışmadı. yardım edermisiniz. [email protected]
  11. Ali bey bende 2005 c-max var tuşları taktım gem programlandı ama çalışmadı. Yardımcı olurmusun? Gem için kabloda çekildi.

    1. muhammed a. demir

      muhammed a. demir

      kardeşim hız sabitleme konusunda geldiğin son durum nedir bende de aynı araçtan var?

    2. Murat Özkılıç

      Murat Özkılıç

      Çalıştırdım sıkıntı yok 6 aydır kullanıyorum.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.