Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 20178 yıl comment_448862 2005 model ford c-max Trend aracıma bagaj altı kayan led uyguladım. Gerekli resimler paylaşıcam yakında. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 20178 yıl comment_448981 Çok güzel olmuş güzel günlerde kullanın inşallah. Resimleri ve kullandığınız malzemeleri eklerseniz çok güzel olur ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 20188 yıl Yazar comment_455064 Bgaj altı kayan led hazır set aldım. 120cm ve 150cm olmak üzere iki boy da satılıyor. Ben de 150cm olandan aldım. Montajı çok basit. Sol taraf sinyal,stop,park lambasını sokuyoruz. Hangisi sinyal hangisi stop hangisi park tek tek tespit edip aldığımız led de renkli kabloları tek tek bağlıyoruz.Park lambasından besleme voltajını alacağız.Animasyon yazan kabloyu da ben bağlamadım ama isteyen parka bağlayabilir.Kendinden yapışkanlı. montaj sırasında c-max lar için söyluyorum bağlantı kablosu kısa kalıyor malasef uzatmak gerekiyor. Aldığınız markaya göre bağlantı kablolarının renkleri değişebilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 20188 yıl comment_465636 Elinize kolunuza sağlık , harbiden güzel bi çalışma olmuş ☺️ , bizim bu mk1 lere yapabileceğimiz başka çalışmalar var mı ha bide benim aracımda 2005 ghia paket bu far solmasını felan nası halledebiliriz acaba ? Veya sizde öyle bi sorun var mı ? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın