Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 20179 yıl comment_399645 Arkadaşlar sesin yazarak tarifi mümkün olmadığı için video kaydettim. Elimle çok az bile baskı uygulasam ses kesiliyor. Videoyu izlerken ortam az sessiz olur ve seste açık olursa çok net duyuluyor. Bi yardım eder misiniz sesin kaynağı konusunda. https://www.youtube.com/watch?v=mVsalrPI-X8 Ocak 11, 20179 yıl Fatih Aldemir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 20179 yıl comment_399958 11.01.2017 - 20:46 tarihinde, Fatih Aldemir yazdı: Elimle çok az bile baskı uygulasam ses kesiliyor. Fatih MK1 lerde yaş ve km ilerledikçe olan bir sorun. Açılabilir kapakta tam olarak kapanmıyor ve senin sorunun onunlada ilgili. İç tarafta kapağı tutan kasnak gibi bir zımbırtı var sanıyorum, sesin geldiği yerin iç tarafında. Bu sorunla ilgili bir yerde çözüm bulan görmüştüm ama şu an hatırlayamadım. Bilen biri çıkar umarım... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 20179 yıl comment_399960 Göğsü açıp bakmak gerek, basit bir kablo etrafına sarılmış etiket parçası bile ses yapabilir. Kuruyup yarım yamalak sökülüyorlar ve etrafa değiyorlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 20179 yıl comment_400007 Göğsü açıp bakmak gerek, basit bir kablo etrafına sarılmış etiket parçası bile ses yapabilir. Kuruyup yarım yamalak sökülüyorlar ve etrafa değiyorlar. +1. İğrenç etiketler. Teybin arkasında bolca kablo var. Etiket bol orada. Göstergenin de arkasında etiket var. En basit bakılabilecek yerler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 20179 yıl Yazar comment_402882 teybi yerinde söküp kablolarla oynadım,üstteki kapağı söküp taktım sanki ses gitti gibi.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 19, 20179 yıl Yazar comment_411546 Bu bölgeyi nasıl sökebilirim? Arkadaşlar ford c max aracımda o üstteki saçma saklama gözünün menteşelerinin de takılı olduğu plastik parçayı komple nasıl çıkarabilirim. O kısımdan tıkırtı geliyor. Tam üstteki plastik ve ön camın birleştiği yerden geldiğini tahmin ediyorum. Galiba plastik parça ve ön camın birleştiği yerde boydan boya lastik bi conta ya da fitil gibi bişey varmış ve sanki yerinden çıkmış gibi. Mart 19, 20179 yıl Fatih Aldemir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 24, 20179 yıl comment_412477 benim aracımda o sesi ve ilk kalkıştaki göğüs titreme sesini şanzıman takozu veya motor orta takozu değiştirerek çözdüm. Kontrol etmenizi tavsiye ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 20179 yıl Yazar comment_415048 Bu bölgeyi nasıl sökebilirim? Arkadaşlar ford c max aracımda o üstteki saçma saklama gözünün menteşelerinin de takılı olduğu plastik parçayı komple nasıl çıkarabilirim. O kısımdan tıkırtı geliyor. Tam üstteki plastik ve ön camın birleştiği yerden geldiğini tahmin ediyorum. Galiba plastik parça ve ön camın birleştiği yerde boydan boya lastik bi conta ya da fitil gibi bişey varmış ve sanki yerinden çıkmış gibi. Bu kısmı çıkarmanın bi yolunu bulamadım hâlâ. Ya da videoda gelen sesi kesemedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 20179 yıl comment_426195 Daha önce bu tür bir sorunu focus ta yaşadım havalandırma kanalından kaynaklandığını tespit ettim söktüğümde bakalit parçalardan birinin ses yaptığını gördüm sünger yapıştırarak sorunu çözdüm Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 20178 yıl comment_447683 Merhaba arkadaşlar. Bu ses bence motor al takozu yada şanzıman takozundan yapıyor. Neden derseniz dizel araçlar çok titreşimli motorlardır. Takoz patladı yada yırtıldıysa titreşimi başka parçalara aktarıyor.Bir baktır derim. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın