Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Tamer Perperek

Üye
  • Toplam İleti

    1.185
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Gün

    40

Tamer Perperek en son Şubat 10 tarihinde kazandı

Tamer Perperek daha önce lider oldu!

Tamer Perperek Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Lüleburgaz
  • Arabam:
    2017 Renault Megane 1.5 Dci HB
  • Meslek:
    Casino
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

2.858 profil görüntüleme

Tamer Perperek's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Posting Machine Rare
  • Collaborator
  • Very Popular Rare

Recent Badges

4,8k

Toplam Beğeni

2

Forum Yanıtları

  1. Avustralya'da cok gordugum bir marka , kullanmadim henuz.
  2. Guzel duruyor gule gule kullanin , sinyaller dinamik ise daha da guzel.
  3. Ben gecen sene yurtdisindan Fahren markanin Termitor diye bir serisi var, aracimin (megane 4) projeksiyon(kisalar) icin almistim.Taktirdigim yer far ayarini yaparken far çizgisi iyimis dediler.Kendi tecrublerime dayanarak konusayim belki agirlikli olarak sehir ici vs kullanildigi icindir oyle selektor falan yemiyorum , grup halinde seyahat ederken mesela arkadaslarin araclari da varsa gece seyahatlerinde onlara da sordum farlar arkadan gelirken rahatslizlik veriyor mu diye , yine oyle olumsuz konusan olmadi lakin , karsi serit trafigi nasil algiliyordur onu bilmiyorum ama projeksiyon far da sonuclar fena degil sanki, o yuzden simdi Hikari markanin Titanova serisi burda amerikada yorumlari oldukca iyi bunlari aldim denemek icin.
  4. İşsizlik fonunda halen para var mı?
  5. Geçen hafta Philips 50PUS7303/62 modelini aldım.
  6. Geçmiş olsun @Gürkan Çakıroğlu hocam zaten yanitlamis.
  7. 8 ileri olmasi gerekirdi madem bu bir yenilik ve iyilestirme cabasi.
  8. The OA yi izleyen var mı? İlk 3 bölümünü seyrettim çok yavaş ve ağır ilerliyor...
  9. https://www.autobild.de/artikel/vw-golf-8-2019-5266049.html
  10. Ekran haricinde iyi, zamanla ekrana çözüm bulunur nelere bulunmadı ki, diyesim geliyor ?
  11. Bende de durum ayni sayilir 77'de Almanya'da babamin aldigi Taunus Stationwagon ile basladi , rahmetli , ikiz kardeslerimin dogumundan 1 ay sonra aile buyudu diye almisti , yeri ayridir halen o arabanin ? Bakalim belki bu lansman olayindan sonra ufak tefek iyilestirmeler olur , yada olur diye umalim seceneklerde.
  12. Yeni Mazda 3 https://www.autobild.de/artikel/mazda3-2019-erlkoenig-innenraum-bilder-preis-motor-12737625.html +++++++++++++++++++++++++++++++ Yeni Mazda3, bugün dünya prömiyerini 2018 Los Angeles Auto Show’da yapıyor. Tamamen yeniden tasarlanan model, 2019’un başlarında Kuzey Amerika’dan başlayarak küresel piyasalarda görücüye çıkacak. Fazlası burada: https://anasayfa.focusclubtr.com/2019-yeni-mazda-3-tanitildi/ Yeni Mazda 3’te 8,8 inç genişliğinde bir orta ekran mevcut. Sadece komut kontrolünün kullanılmasını gerektiren basitleştirilmiş bir işlem sunmakla birlikte, komut kontrolünün daha kolay çalışmasını sağlayan yeni bir sezgisel yönlendirme sistemine de sahiptir. Buradan anlaşılacağı üzere araçta dokunmatik ekran yok sadece kumanda ile kontrol edilebilecek. Yeni Mazda 3, Mazda’nın yeni geliştirilen Sürücü İzleme sistemi ile kullanılabilir. Sistem, sürüş sırasında sürücünün durumunu gözlemlemek için hem kızılötesi kamera hem de kızılötesi LEDkullanır. Sürücü göz kapaklarının herhangi bir zamanda ne kadar geniş olduğunu, uyuşukluğunun kaç kez olduğunu ve uyuşukluk veya yorgunluk düzeyini belirlemek için ağız ve yüzün açısını izler.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.