Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Talihsiz Kaza

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

@Kutluhan A., Geçmiş olsun kardeşim. Mahkeme falan hiç uğraşma ne kafanı yor ne paranı harca. Bende focusumla 3 kaza yaptım. Aldığımız fiyatın yaklaşık 10.000 lira altına sattık. Ama gel gör ki tecrübem arttı. Benim de babamın arabasıydı. üzülüyolar tabii. ama canın sağolsun diyip nasihat etmekten öteye geçen bi şey olmuyor. Değer kaybını çok dert etme. Canın sağolsun :yeah:

• Yanıt 47
  • Görüntüleme 7,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mehmet Demir
    Mehmet Demir

geçmiş olsun.. sıkıştıran suçlu ise asıl onun tutanakta imzası olması lazım, o çekip gtmiştir..(kasko bozulmaması için) şu durumda suç sizde gibi, kamyonu gördüyseniz ve kurtuluş yoksa sizi sıkıştıran

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Tamam şimdi gideceksiniz Ford'a kaskodan yapın diyeceksin daha sonra hatanın tamamı ona ait ise kasko bozulmadan karşı tarafında sigortası ayar çekecek. Neden ilk kasko? Yoksa tramer sonucunu bek

• Kutluhan A.
    Kutluhan A.

Aynen öyle gelene kadar sürekli tekrar olacakmış gibi hissettim. Zor işler ..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

@Kutluhan A., Geçmiş olsun kardeşim. Mahkeme falan hiç uğraşma ne kafanı yor ne paranı harca. Bende focusumla 3 kaza yaptım. Aldığımız fiyatın yaklaşık 10.000 lira altına sattık. Ama gel gör ki tecrübem arttı. Benim de babamın arabasıydı. üzülüyolar tabii. ama canın sağolsun diyip nasihat etmekten öteye geçen bi şey olmuyor. Değer kaybını çok dert etme. Canın sağolsun :yeah:

Teşekkür ederim abim. Yapılacak bir şey yok zaten artık. Hayatta normal yoluna girdi arabanın tamirine başlanmış evde de konu açılmıyor artık benimde kafam rahat zaten yapılacak bir şey yoktu. Zaten değer kaybı şuan için önemli değil yürüyende motorda zarar olmadığından elden çıkartmayı düşünmüyoruz. Tekrar teşekkür ederim..

Yanıtlama zamanı:

Aynı kaza aynı şekilde benım başıma geldi seat vardı 2009 da. Siz siz olun kamyonlarin sağ on tarafından uzak durun kör nokta görmüyorlar . Geçmiş olsun Allah daha kotusunden korusun ins

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.