Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

bu arada... şuanki s40 ın fiyatı:

S40 D2 DRIVe Start/Stop Dizel 1560 cc 115 hp Düz 52.530

4k tdci 115 ps titanyum focus :55.100

• Yanıt 2,8k
  • Görüntüleme 466,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bir araba alıyorsunuz, bir araba parasını da devlete vergi ödüyorsunuz. Peki ne yapmak lazım?. Benim naçizane görüşüm, araba almayı bırakmak lazım. Elimizdeki arabalara binmeye devam edelim. Elimizdek

• Dizele 9000 fazla verilmez Hele o gırgırı hiç çekilmez Ama konu Ecoboost ise Rocker Aslan besleyen yemini düşünmez .

• Alper Albayrak
    Alper Albayrak

Focus almak için para biriktirinler dikkat edin lütfen,paranız yettiğinde focusu hemen almayın,kimbilir belkide bmw mercedes parası biriktirmiş bile olabilirsiniz farketmeden ne kaldıki arada zaten

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

bu arada... şuanki s40 ın fiyatı:

S40 D2 DRIVe Start/Stop Dizel 1560 cc 115 hp Düz 52.530

4k tdci 115 ps titanyum focus :55.100

S40 kasası değişecek o nedenle bu fiyattan satıyorlar,aynı ford gibi yani..Fordda bunu yaptı....

Yanıtlama zamanı:

nezaman değişecek bilgi var mı?..

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar o avrupadaki veriyonlarından gördüğümüz sony teyp yokmu opsiyon olarakta veya titanyumda

Yanıtlama zamanı:

Anladım :) Ben de üzerime alınmadım zaten çünkü ilk ben alıcam diye bişey söylememiştim ..Ben de burayı özledim valla.Tam ümidi kesmişken tesadüfen sık kullanılanlarda yanlışlıkla linke tıklayıpta site karşıma çıkınca çok sevindirik oldum.Yeni Focus alabilmek benim için şu anda zor gözüküyor ama ilerleyen aylarda niyeti fena bozdum. Zaten 3-4 aya kadar da hem fiyatlar düşer hem de sony cd çalar falan gelir ümidindeyim.Fiyatlar düşmese de ben alırım en fulünü de sony olmaması kötü yahu.Bir de şu aynalardaki kör nokta uyarının olmaması garip.O kadar özellik var o yok.Galiba ayrı bir paketle satacaklar. Ve tüm paketlerle Focusun en full dizeli 70 e dayanacak...Daha iyi,böylece benim arabamdan herkeste olamayacak ve şirketlerde Focus filoları kurmak istemeyecek....

hayırlısı olsun arkadaşım...arabanı da satmışsın ev daha iyi olmuş...dediklerine harfiyen katılıyorum...inşallah en kısa zamanda alırız kimsede olmasın......sony cd çalarsız touchsuz napalım focusu eğleniyorlar milleti bide global modeldi kıldı tüydü yine aynı şey farklı donanımlar farklı fiyatlar.....zamanla oturur taşlar diyelim bekleyelim.....

Yanıtlama zamanı:

Şahsuvaroğlundan aldığım bilgiye göre sonraki parti sonyli olacakmış, dizel otomatik 2013 ve fiyatlar düşecekmiş.

Yanıtlama zamanı:

Şahsuvaroğlundan aldığım bilgiye göre sonraki parti sonyli olacakmış, dizel otomatik 2013 ve fiyatlar düşecekmiş.

Şahsuvaroğlu ne biçim isimdir be yahu :)) Pisuvaroğlu gibi ehehehe..Şaka bir yana bir sonrki derken ?? Fiyatların düşeceği kesinde ne zaman??Benim tahminim 3-4 ay sonra fiyatlar düşer,düşmese bile bazı donanımlar opsiyondan standarta geçer..Ford elindeki eski focusları pahalıya kakaladıktan sonra elinde eski focus kalmayınca yenilerin fiyatını aşağı çeker...

Yanıtlama zamanı:

Otomatik klima diğer markalarda da opsiyonel sunulmuyor ki!

Valla donanım listesi,zenginliği son derece güzel bence.

Ama Samet'in de dediği gibi acele etmeden beklemek lazım.

donanımların dağılımı bana da mantıklı geldi eski kasalarda confortla collection arasında nerdeyse ark yoktu hepsini titte toplamışlardı. en azından yenisin de stil de dağılım güzel
Yanıtlama zamanı:

Style plus tam benlik. Su anki tit den donanımlı bu. Hatta yeni donanimlara gore x paketsiz normal bı tit kadar var diyebiliriz.

ben de senin gibi düşünüyorum ama otomatik klima olmayacak. birde fiyat stil pketli titanyum fiyatına yaklaşıyor nerdeyse. karar vermem zor olacak. stil paket? tit? herşey de para ya bakıyor tabi!!!!

Yanıtlama zamanı:

ben de senin gibi düşünüyorum ama otomatik klima olmayacak. birde fiyat stil pketli titanyum fiyatına yaklaşıyor nerdeyse. karar vermem zor olacak. stil paket? tit? herşey de para ya bakıyor tabi!!!!

Evet haklısın isin birde bu boyutu var. Bende benzer celiskideyim. Style pluse donanim olarak paketsiz bı titden dijital klima, anahtarsiz calistirma, start-stop, ecobost secememe ve ust donanima yaklasan fiyati vs. eksileri olduğu gibi, otomatik park, katlanır ayna vs gibi de artıları olucak.

Yanıtlama zamanı:

Evet haklısın isin birde bu boyutu var. Bende benzer celiskideyim. Style pluse donanim olarak paketsiz bı titden dijital klima, anahtarsiz calistirma, start-stop, ecobost secememe ve ust donanima yaklasan fiyati vs. eksileri olduğu gibi, otomatik park, katlanır ayna vs gibi de artıları olucak.

benim için otomatik parkatan ziyade otomatik klima önemli 1600 civarı iyat farkı var arada da değermi acaba bilmiyorum.
Yanıtlama zamanı:

donanım paketleri güzel ama fiyatlar gerçekten çok uçmuş style + plus paketi en mantıklı paket gibi gözüküyor dizel alacaksak

ama sanki 180 ecoboost alıp lpg takmak daha mantıklı gibi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.