Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201115 yıl comment_3339 öylede......daha hiç kimsenin alacağını sanmıyorum ben ....sadece bakınmalık şu an....inşallah hb lerin bagaj hacmi yüzünden tutulmaz fiyatları düşer.....satılmasınnnnnnnnnnnnn......almasınlar yaaaaaaa..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201115 yıl comment_3352 evet... .. bizler bu haliyle almayacağız ama..... herkesi tutamayız sanırım... focusu ilk defa gören kesin alır... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201115 yıl comment_3354 hayır ya...almasın kimse....türkiyede çıkıp güzel olduğu kadar tutulmayan kıymeti anlaşılamayan modeller gibi olsun....bizler alalımmmmmmmmmm....inşallah......... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201115 yıl comment_3368 "Yeni arabaya ilk ben binmeliyim" diyen aklı kısa cüzdanı kaba insanlar hariç hücum edileceğini sanmıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201115 yıl comment_3372 Niye öyle diyorsun ki şimdi. Siparişi iptal ettirtme Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201115 yıl comment_3378 Arkadaşlar, öyle bir durum oluştuki, eğer bu ay içinde almazsam seneyi beklemek zorunda kalacağım, çünkü babam herzaman olduğu gibi iki ayağımı bir papuca soktu, kendisi kugaydı, captivaydı, derken c-maxte karar kıldı, kasım-aralık gibi yer alıcaz(para gidecek yani), eğer atanırlarsa kardeşimin düğünü söz konusu para lazım anlıyacağınız.. Eğer şimdi almazsam adım gibi eminim yalan olur bizzim focus. Eğer alırsam beni aforoz etmeyin sakın Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201115 yıl comment_3379 Abi bak bir bayii full dizeli 56 ya bırakmış..Öyle bulalım sana..yada ben hafta içi birkaç bayiiye gidecem..pazarlık yapalım mı Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201115 yıl comment_3383 Tamam yakup yapalım, 2 araç alıcaz, focus ve c-max x paket olacak. Bizim arabalara kaç para verecekler acaba o da önemli focus ve civic Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201115 yıl comment_3384 Hımmm..Onları sen şimdiden ilana ver abi takasda ne kadar çabalasak da iyi fiyat biraz şans... Ben çarşamba günü muhtemelen bir bayiiye gidecem..Test sürüşü varsa sana alo derim bir daha gideriz.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201115 yıl comment_3391 Yok canım ne aforozu,söz meclisten dışarı İskenderun'a da nihayet Trend donanımlı bir Focus gelmiş.Yarın gidip inceleyeceğim.Birde Kuga 2.0 TDCİ Powershift ile test sürüşü yapacağım.İzlenimleri paylaşırım Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201115 yıl comment_3393 Tamam, hadi hayırlısı bakalım www.ototeklif.com diye bir site görmüştüm online olarak bayilerle alıcıları karşılaştıran takas olayıda vardı bir dene derim........ Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201115 yıl comment_3399 Yok canım ne aforozu,söz meclisten dışarı İskenderun'a da nihayet Trend donanımlı bir Focus gelmiş.Yarın gidip inceleyeceğim.Birde Kuga 2.0 TDCİ Powershift ile test sürüşü yapacağım.İzlenimleri paylaşırım Ona bakma bence malzeme farkı var azcık sonra gelip eleştiriye tutma :D aahahha Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201115 yıl comment_3418 Bakim canııım... Belki ileride yeni nesil Kuga alırız Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201115 yıl comment_3421 Doktorum, Yakup ona bakma derken F3 trendi kastetti sanırım. Tit. göre malzeme kalite farkı var diyordu. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın