Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2011 vay be fiyatlara bakrmısınız...full bir hb dizel 70.000 tl...allah araba alacaklara yardım etsin...vala cok zor...artık focus almak...daire parası jeep parası... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2011 (düzenlendi) kardeşim fiyatları uykulu uykulu mu yazmışlar, çocuklarına mı oynatmışlar anlamadım ki... abuk subuk herşey birbirine karışmış.. trendler titanyumlardan daha pahalı.. fiestalarda.. cmaxlerde yine öyle mondeo fiyatları yine garip 120 lik 160 lıktan daha pahalı... ne iş anlamadım... bu gayrı ciddi bir düzenleme olur mu.. kimse okumuyo mu bunları.. hep yapıyolar bunları .. bizi de ciddiye almıyolar demekki... burası ford un sitesi mi yokssa bakkal mahmut un sitesi mi anlamadım... Düzeltmişler gööya...Ama fiyatlara bakınca dudağınızın uçuklamaması imkansız....Demekki millet alıyor kardeşim,yoksa bu fiyatlarda donanımı eksik focus satabilmeleri mümkün değil..Araştırmyan,sormayan,okumayan,düşünmeyen,kendi aklına değilde başkalarının söylediklerine inanan güvenen Türk insanının bu hali sürdüğü müddetçe bu focus 3 ün fiyatı 90 Bin TL ye bile çıkar..... Eylül 1, 2011 YkP CgTy tarafından düzenlendi Kullandığımız kelimelere dikkat edelim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2011 kafam atıyo artık gidip astra alacam...bu ne yaa dalga geçer gibi...sürekli gözler cebimizde... 50 bin lira olması gereken focus oldu 70 bin... bu ne acımasızlık... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2011 Focus 3'ün rakibi değilki artık astra....Focus passatla felan aşık atıyor....Biraz zorlasa audi a4 le aynı fiyata satılacak....Bu gisdişle de a4 ten daha pahalıya satılursa şaşırmıcam....Hayır inada bindirip alıcam almasına da hakkaten yunanistanda bile daha dolu donanımla satılan focus 3 e daha çok para verip daha az donanımla almak istemiyorum.....Almayacağımda bu gidişle...Alnımızda enayi yazmıyor sonuçta....Ama enayi o kadar fazlaki ülkemizde otosan her ay 2 milyar geçirsede,başbakan almayın desede gidip alıyorlar....Haa başbakanı takmıyorlar güzelde kardeşim bari zekanızı kullanın diycem o zamanda hakaret sayılacak....Neyse artık....Bekleme sınırına 3 ay kaldı....3 ay sonra belkide burada yeni arabam diye size çok daha ucuza satılan bir arabayı tanıtabilirim..Focus takıntımız var diye gerizekalı da değiliz sonuçta.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2011 Golf nasıl satıyor. Az ama satıyor. O yolda, nedersen de yine satar ama herkese hitap etmez. İyi oldu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EmreOzturk Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2011 Bugün fiyatları gördümde şok oldum.. o nedir abi öyle 60 bin yazmış tit tdci'a :/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2011 55'e aldığımda nasıl bu kadar verdim die hayıflanıyordum,şimdi resmen uçmuşlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2011 dövizin %20-25 artması....piyasadaki talep bolluğu...aracın yeni oluşu...yılsonuna kadar indirim yok...dövizdeki yükselişe bağlı paralel zam var...olması gereken de bu elbette...yinede cok pahalı geliyor gözüme... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2011 yılsonu tekrar aynı fiyata inecek.. az çok tanırım .. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2011 Yeni donanım hazırlığı. Son ceyrek geldi farkindaysaniz. Şerit takipli tr testleri yapıldı... Artış az çok normal .. Tit de standart olacaksa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2011 standart olacaksa tamam.. ekranlarda değişeck.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2011 mondeo daki kör nokta opsiyonu gibi olursa yandık... kör nokta citroen de 300 tl lik opsiyonla satılıyor... mondeoda adaptif hız kontrolle beraber yaklaşık 5000 lira ... komik ama.. sanki arabayla beraber karavan veriyolar.. 5bin lira ne yaa.. basit bi donanım değil mi bu.. değilse diğer markalar çakma mı satıyo... anlamadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
erhanbiyik Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2011 hadi ya nisan ayında fiyatlar belli olduğunda çok diyorduk. adamlar o günden bu yana 5000 tl yenyakın zam yaptılar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2011 Koç un alışıldık hareketleri bunlar; yıl sonu yaklaşınca geçir, yıl sonunda geçirdiğini geri çıkar ver milletin eline. (fiyat farkını) "Ford da çılgın indirim" reklamları sonra.. Bunu hep yapıyorlardı ama güzelim araçların ikinci el piyasalarını ve imajlarını etkiliyor bu tutum, adamların umrunda değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Musa Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2011 Focus 3'ün rakibi değilki artık astra....Focus passatla felan aşık atıyor....Biraz zorlasa audi a4 le aynı fiyata satılacak....Bu gisdişle de a4 ten daha pahalıya satılursa şaşırmıcam....Hayır inada bindirip alıcam almasına da hakkaten yunanistanda bile daha dolu donanımla satılan focus 3 e daha çok para verip daha az donanımla almak istemiyorum.....Almayacağımda bu gidişle...Alnımızda enayi yazmıyor sonuçta....Ama enayi o kadar fazlaki ülkemizde otosan her ay 2 milyar geçirsede,başbakan almayın desede gidip alıyorlar....Haa başbakanı takmıyorlar güzelde kardeşim bari zekanızı kullanın diycem o zamanda hakaret sayılacak....Neyse artık....Bekleme sınırına 3 ay kaldı....3 ay sonra belkide burada yeni arabam diye size çok daha ucuza satılan bir arabayı tanıtabilirim..Focus takıntımız var diye gerizekalı da değiliz sonuçta.... kardeş kusura bakma ama neyse yazdıklarına biraz dikkat et tek akıllı sen değilsin bende 3 ay bekledim focus 3 için sonra baktım her ay bindirme yapıyorlar 20 gün önce aldım iyiki de almışım yoksa yoksa ayırdığımız her kuruşun daha fazlası zamlara gidiyordu. ha sen aralık ayını bekle bindirim olmadan indirim olmaz o zamana kadar 3-5 bin daha koyorlar fiyatlara sonra biraz indirim yaparlar sen o zaman uyanıklık yapar alırsın canın sağolsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap