Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201511 yıl comment_295412 Onlar sizin daha gerekli koşullarınız [emoji1] Adamlar planlıyor sunuyor Dünya'nın heryerinde farklı oluyor, biz bile site olarak analiz edip bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Hayırlısı. Bu boş işlere fazla takılmamak lazım mal bu [emoji1] O niye bu niye'ye gelince herkesin bi fikri var ve herkesi tatmin etme şansı %0 Çok şey isteyen premium'a geçmek zorunda tek tek seçer hesabını yapar temiz temiz . Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201511 yıl comment_295414 Söylemek istediğimi tam olarak ifade etmişsiniz Otomatik park olayına gelince müthiş bir özellik fakat benim söylemek istediğim;her konuda ince ince hesap yapmak durumundayız ve otopark olayı olmazsa olmaz bir özellik değil vede kullanım alanı çok kısıtlı(tam opsiyonel sunulacak bir özellik,isteyen alır istemeyen almaz cinsten)Hani opsiyon olsa mondeo için fiyatı ne olur bilmem ama araç fiyatı bi nebze olsun düşer yada onun yerine başka eklenecek daha gerekli özellikler mevcut Yakup hocam yanlış anlaşılmışım aslında oradada şöyle bir şey var, otomatik park sizce gereksiz diyelim ancak park sensörlerine gereksiz demezsiniz sanırım? Bence ön arka park sensörü büyük rahatlık hele ki mondeo gibi devasa bir araçta şart. E sensörleri koyduktan sonra iş sadece direksiyonu çevirmeye kalıyor ki elektrikli direksiyonda buda pek birşey değil. Yani otomatik parkta park sensörleri olduktan sonra zaten var sayabileceğimiz donanımlardan. Focusta 2011-2012de otomatik park (park sensörleri+otomatik park+katlanır ayna) 1000 tlydi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201511 yıl Yazar comment_295416 Benim vatandaşa yansıtılacak fiyat tahminim 2-3 bin civarı idi,ben o fiyata sunroof çok daha iyi olur gibi düşünüyordum ama fazlalıkları çıkınca söylediğinize göre 300-400 lira bişey,olmasa bile ekletirdim Park sensörü olayına gelince park sensörü olmayan aracı almam(kesin kriter) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201511 yıl comment_295420 Onlar sizin daha gerekli koşullarınız [emoji1] Adamlar planlıyor sunuyor Dünya'nın heryerinde farklı oluyor, biz bile site olarak analiz edip bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Hayırlısı. Bu boş işlere fazla takılmamak lazım mal bu [emoji1] O niye bu niye'ye gelince herkesin bi fikri var ve herkesi tatmin etme şansı %0 Çok şey isteyen premium'a geçmek zorunda tek tek seçer hesabını yapar temiz temiz . Yine cok doğru söylemişsiniz efendim...sizi ayakta alkışlıyorum... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201511 yıl comment_295422 Yine cok doğru söylemişsiniz efendim...sizi ayakta alkışlıyorum... O sana göre doğru bi'kerem Bana göre değil Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201511 yıl comment_295424 O sana göre doğru bi'kerem Bana göre değil Adminim ne derse o dur....haklısınız efendim yine doğru söylemişsiniz affedin...bilemedim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201511 yıl Yazar comment_295426 Şimdi baktım da söylediğiniz gibi c-max ta bu özellikler 1.200 tl,oto park'ın havası yeter Onlar sizin daha gerekli koşullarınız Aslında kendi eleştirdiklerimizi sonra kendimiz söylemiş gibi oluyoruz(kendim için söylüyorum),bu konular ford ve otosan ın kişilleştirmeye daha fazla önem vermesiyle hallolur Mart 29, 201511 yıl Burhan Bakar tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201511 yıl comment_295435 Şimdi baktım da söylediğiniz gibi c-max ta bu özellikler 1.200 tl,oto park'ın havası yeter Aslında kendi eleştirdiklerimizi sonra kendimiz söylemiş gibi oluyoruz(kendim için söylüyorum),bu konuların çözümü ford ve otosan ın kişilleştirmeye daha fazla önem vermesiyle hallolur Valla imkanım olsa çıkartırdım şunu; ben burada şunu bile okudum. ''Ben titanium'da hız sabitleme istemiyorum boşuna para ödüyorum'' Kimseyi %100 mutlu edemezsiniz bu paket sistemi oldukça, o yüzden F/P diye bir şey icat oldu Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201511 yıl comment_295441 Valla imkanım olsa çıkartırdım şunu; ben burada şunu bile okudum. ''Ben titanium'da hız sabitleme istemiyorum boşuna para ödüyorum'' Kimseyi %100 mutlu edemezsiniz bu paket sistemi oldukça, o yüzden F/P diye bir şey icat oldu bu onu diyen adamın bilmemesinden kaynaklanıyor işte, piyasa algısı çok iyi yaratılıyor... hill holderın sadece F3 titaniumda olmasıda en güzel örneği işte. Ford F3 stylea hill holder koymuyor ucuz satıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201511 yıl Yazar comment_295445 Hill holder demişken bunu süresiz yapmak mümkün mü Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201511 yıl comment_295446 Hill holder demişken bunu süresiz yapmak mümkün mü Önemli bir sistem değişikliği yapmadılarsa (sanmam) değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201511 yıl Yazar comment_295452 Aslında mantık basit görünüyor 3.saniyede devre dışı bırakan sistemi devre dışı bırakmak,yada gaza veya geri vitese entegre Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201511 yıl comment_295454 Aslında mantık basit görünüyor 3.saniyede devre dışı bırakan sistemi devre dışı bırakmak,yada gaza veya geri vitese entegre Öyle ancak sistem açık kodlu değil, şuan yapabildiğimiz sadece konfigrasyonu değiştirmek, konfigrasyonda da sadece var/yok ayarı var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201511 yıl Yazar comment_295457 Kazanın nerde olduğunu bilen varmı Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201511 yıl comment_295463 http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/pictured-brand-new-ford-cars-5360184 Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın