Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kaput Altı Motor Kapağı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

resmen geri mi gelmiş?

Yahu sana zahmet bir haber ediver de,gidip servistekilere hadlerini "!" bildireyim,onları analarından doğduğuna pişman edeyim,"Hepiniz böylesiniz!" diye yüzlerine çemkireyim. :kıhkıh:

Şaka bir yana sevgili Kaan, varsa böyle bir durum en azından şansımı deneyip bir talepte bulunayım bari.

• Yanıt 30
  • Görüntüleme 10,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Motor görünmeyecek kadar ufak olduğundandır, dikkatli bakmak lazım

• Serdar yaman
    Serdar yaman

Olmayan motora kapak koymuşlar [emoji23][emoji23][emoji23]

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

Bazı dönemler kapak oluyor (ben benzinli'de kapak gördüm) bazı zamanlarda da olmuyor.  1,5EB ile yeni tanıştık, onda vardı (kapak) onun için ses verdim/sordum ... kaPak geri mi geldi? diye ... neyse s

Yanıtlama zamanı:

Standart benzinliler de yok genelde.

"Yok genelde" sözü insanı kıllandırıyor şimdi Yakup.

"Bazılarında var,bazılarında yok." anlamını çıkarıyorum. Ve "Neden benim arabamda yok?" diye üzülüyorum.

Üzülmeli miyim onu da tam bilmiyorum. Kapak olsa ne olur olmasa ne olur? Milletin varsa benim de olsun ama...

Vallahi gider sorarım şimdi.

Söyleyin yahu:"Var mı yok mu? Olmalı mı Olmamalı mı?"

Öff.

Kim açtı bu başlığı yahu? Ne güzel arabamdan memnun memnun duruyordum. Kaşındırmayın ama!

Yanıtlama zamanı:

Yahu ben genelde dedim çünkü olduğunu görmedim ahahah [emoji1]

Ecoboost ve dizel için ise hep gördüm.

Peki Diğerlerinin suçu ne [emoji2]

Yanıtlama zamanı:

1.0'da ki şu

Yav 1.0 göstermeeee. Dalga geçecekler bak hani göremiyos diye :D

Motor görünmeyecek kadar ufak olduğundandır, dikkatli bakmak lazım :D

Hah bende aynısını dedim.Büyük kapak koyalım motor var sansınlar :D

Yanıtlama zamanı:

"Bazılarında var,bazılarında yok."

Bazı dönemler kapak oluyor (ben benzinli'de kapak gördüm) bazı zamanlarda da olmuyor.  1,5EB ile yeni tanıştık, onda vardı (kapak) onun için ses verdim/sordum ... kaPak geri mi geldi? diye ... neyse soracağım ... taBi bir bilen bulursam  :)  

Olmayan motora kapak koymuşlar

1,0 motor A4 kağıt boyutlarında olsa da pek marifetlidir ... sevilesidir.  

Yanıtlama zamanı:

Bazı dönemler kapak oluyor (ben benzinli'de kapak gördüm) bazı zamanlarda da olmuyor. 1,5EB ile yeni tanıştık, onda vardı (kapak) onun için ses verdim/sordum ... kaPak geri mi geldi? diye ... neyse soracağım ... taBi bir bilen bulursam :)

1,0 motor A4 kağıt boyutlarında olsa da pek marifetlidir ... sevilesidir.

Marifetlerini biliyorum Abi'm latife ediyoruz [emoji2][emoji2]

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

"Yok genelde" sözü insanı kıllandırıyor şimdi Yakup.

"Bazılarında var,bazılarında yok." anlamını çıkarıyorum. Ve "Neden benim arabamda yok?" diye üzülüyorum.

Üzülmeli miyim onu da tam bilmiyorum. Kapak olsa ne olur olmasa ne olur? Milletin varsa benim de olsun ama...

Vallahi gider sorarım şimdi.

Söyleyin yahu:"Var mı yok mu? Olmalı mı Olmamalı mı?"

Öff.

Kim açtı bu başlığı yahu? Ne güzel arabamdan memnun memnun duruyordum. Kaşındırmayın ama!

konuyu ben açtım neden açtım niye açtım en başta yazıyor açtımsa ondan açtım

ben bu soruyu ford a mail yolu ile sordum geri dönüş yaptıklarında buraya da yazacağım.bana satıyorlar sa parasını alıyorlarsa benim kapağımı bana verecekler ve parasını veren herkese verecekler.

serdar günaydın

Yanıtlama zamanı:

aaa... bak iyi hatırlattın @Osman Türkol, üstadım, merak ettim bakayım o kapak yedek parça olarak var mı? 

Arkadaştan rica ettim, baktı. Mk3 atmosferiklerde kapak gözükmüyor(*) diğer yandan öyle bir parça Dizel için var (en azından elektronik katalog'da var...) bu kapak için 276TL+KDV diyorlar ...yanlız olay kapak ile bitmiyor. O kapağın (orjinalinde yoksa,yani sonradan takıyorsak) bağlantı parçaları / ayakları vs'de olmalı. Yani kapak sipariş edecek ve 1,6 Atmosferik'e uydurmayı deneyecek olan varsa bu detayı da unutmamalı.

(*) Kesin emin olmak için ViN numarası ile kontrol etmek lazım ama EPC'ye göre Mk3 Atmosferik - Benzinlilerde Kaput Altı Motor Kapağı (Külbütör Kaplaması) yok, bu nedenle paylaştığım resim/teknik çizim Dizel'den alınma. 

Kuumllbuumltoumlr%20Kapa.jpg

Yanıtlama zamanı:

ben bu soruyu ford a mail yolu ile sordum geri dönüş yaptıklarında buraya da yazacağım.bana satıyorlar sa parasını alıyorlarsa benim kapağımı bana verecekler ve parasını veren herkese verecekler.

serdar günaydın

Aracı teslim alırken servise sormuştum, benzinlilerde böyle bir kapak olmadığını söylediler. Ben ikna oldum :kıhkıh:

Ercüment Balcı tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

serdar günaydın

Osman,kızma dur. Tabii ki sana takıldım,konuyu niye açtığını da biliyorum elbette. Sayende yeni bir şey de öğrendim. İşin şakası o söylediklerim.
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Osman,kızma dur. Tabii ki sana takıldım,konuyu niye açtığını da biliyorum elbette. Sayende yeni bir şey de öğrendim. İşin şakası o söylediklerim.

anladım hocam.Rahmetli Kemal Sunal ın bir filmi vardı da onu hatırladım 

aaa... bak iyi hatırlattın @Osman Türkol, üstadım, merak ettim bakayım o kapak yedek parça olarak var mı? 

Arkadaştan rica ettim, baktı. Mk3 atmosferiklerde kapak gözükmüyor(*) diğer yandan öyle bir parça Dizel için var (en azından elektronik katalog'da var...) bu kapak için 276TL+KDV diyorlar ...yanlız olay kapak ile bitmiyor. O kapağın (orjinalinde yoksa,yani sonradan takıyorsak) bağlantı parçaları / ayakları vs'de olmalı. Yani kapak sipariş edecek ve 1,6 Atmosferik'e uydurmayı deneyecek olan varsa bu detayı da unutmamalı.

(*) Kesin emin olmak için ViN numarası ile kontrol etmek lazım ama EPC'ye göre Mk3 Atmosferik - Benzinlilerde Kaput Altı Motor Kapağı (Külbütör Kaplaması) yok, bu nedenle paylaştığım resim/teknik çizim Dizel'den alınma. 

Kuumllbuumltoumlr%20Kapa.jpg

Kaan abi çok güzel bilgilenme oldu.Bende merak ettiğim nokta sadece var yada yok yazması etis de orada da yok veya var yazmıyor aynen "motor kapak-kaput altı"deyince acaba dedeim.Sen üstadsın bilgin ölçülmez abi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.