Yanıtlama zamanı: Mart 20, 201511 yıl comment_293600 resmen geri mi gelmiş? Yahu sana zahmet bir haber ediver de,gidip servistekilere hadlerini "!" bildireyim,onları analarından doğduğuna pişman edeyim,"Hepiniz böylesiniz!" diye yüzlerine çemkireyim. Şaka bir yana sevgili Kaan, varsa böyle bir durum en azından şansımı deneyip bir talepte bulunayım bari. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 20, 201511 yıl comment_293601 Ecoboost'larda var abi hatta kapaktan ziyade yumuşacık plastik var onlarda. Standart benzinliler de yok genelde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 20, 201511 yıl comment_293603 Standart benzinliler de yok genelde. "Yok genelde" sözü insanı kıllandırıyor şimdi Yakup. "Bazılarında var,bazılarında yok." anlamını çıkarıyorum. Ve "Neden benim arabamda yok?" diye üzülüyorum. Üzülmeli miyim onu da tam bilmiyorum. Kapak olsa ne olur olmasa ne olur? Milletin varsa benim de olsun ama... Vallahi gider sorarım şimdi. Söyleyin yahu:"Var mı yok mu? Olmalı mı Olmamalı mı?" Öff. Kim açtı bu başlığı yahu? Ne güzel arabamdan memnun memnun duruyordum. Kaşındırmayın ama! Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 20, 201511 yıl comment_293604 Yahu ben genelde dedim çünkü olduğunu görmedim ahahah [emoji1] Ecoboost ve dizel için ise hep gördüm. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 20, 201511 yıl comment_293605 Yahu ben genelde dedim çünkü olduğunu görmedim ahahah [emoji1] Ecoboost ve dizel için ise hep gördüm. Peki Diğerlerinin suçu ne [emoji2] Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 20, 201511 yıl comment_293606 Ecoboostların titreşimini emer, dizelin akustiğini ayarlar. Klasik motora gerek yok. 1.0'da ki şu Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 20, 201511 yıl comment_293611 1.0'da ki şu Yav 1.0 göstermeeee. Dalga geçecekler bak hani göremiyos diye Motor görünmeyecek kadar ufak olduğundandır, dikkatli bakmak lazım Hah bende aynısını dedim.Büyük kapak koyalım motor var sansınlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 20, 201511 yıl comment_293614 Olmayan motora kapak koymuşlar [emoji23][emoji23][emoji23] Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 20, 201511 yıl comment_293618 "Bazılarında var,bazılarında yok." Bazı dönemler kapak oluyor (ben benzinli'de kapak gördüm) bazı zamanlarda da olmuyor. 1,5EB ile yeni tanıştık, onda vardı (kapak) onun için ses verdim/sordum ... kaPak geri mi geldi? diye ... neyse soracağım ... taBi bir bilen bulursam Olmayan motora kapak koymuşlar 1,0 motor A4 kağıt boyutlarında olsa da pek marifetlidir ... sevilesidir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 20, 201511 yıl comment_293619 Bazı dönemler kapak oluyor (ben benzinli'de kapak gördüm) bazı zamanlarda da olmuyor. 1,5EB ile yeni tanıştık, onda vardı (kapak) onun için ses verdim/sordum ... kaPak geri mi geldi? diye ... neyse soracağım ... taBi bir bilen bulursam 1,0 motor A4 kağıt boyutlarında olsa da pek marifetlidir ... sevilesidir. Marifetlerini biliyorum Abi'm latife ediyoruz [emoji2][emoji2] Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201511 yıl Yazar comment_293641 "Yok genelde" sözü insanı kıllandırıyor şimdi Yakup. "Bazılarında var,bazılarında yok." anlamını çıkarıyorum. Ve "Neden benim arabamda yok?" diye üzülüyorum. Üzülmeli miyim onu da tam bilmiyorum. Kapak olsa ne olur olmasa ne olur? Milletin varsa benim de olsun ama... Vallahi gider sorarım şimdi. Söyleyin yahu:"Var mı yok mu? Olmalı mı Olmamalı mı?" Öff. Kim açtı bu başlığı yahu? Ne güzel arabamdan memnun memnun duruyordum. Kaşındırmayın ama! konuyu ben açtım neden açtım niye açtım en başta yazıyor açtımsa ondan açtım ben bu soruyu ford a mail yolu ile sordum geri dönüş yaptıklarında buraya da yazacağım.bana satıyorlar sa parasını alıyorlarsa benim kapağımı bana verecekler ve parasını veren herkese verecekler. serdar günaydın Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201511 yıl comment_293686 aaa... bak iyi hatırlattın @Osman Türkol, üstadım, merak ettim bakayım o kapak yedek parça olarak var mı? Arkadaştan rica ettim, baktı. Mk3 atmosferiklerde kapak gözükmüyor(*) diğer yandan öyle bir parça Dizel için var (en azından elektronik katalog'da var...) bu kapak için 276TL+KDV diyorlar ...yanlız olay kapak ile bitmiyor. O kapağın (orjinalinde yoksa,yani sonradan takıyorsak) bağlantı parçaları / ayakları vs'de olmalı. Yani kapak sipariş edecek ve 1,6 Atmosferik'e uydurmayı deneyecek olan varsa bu detayı da unutmamalı. (*) Kesin emin olmak için ViN numarası ile kontrol etmek lazım ama EPC'ye göre Mk3 Atmosferik - Benzinlilerde Kaput Altı Motor Kapağı (Külbütör Kaplaması) yok, bu nedenle paylaştığım resim/teknik çizim Dizel'den alınma. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201511 yıl comment_293689 konuyu ben açtım neden açtım niye açtım en başta yazıyor açtımsa ondan açtım ben bu soruyu ford a mail yolu ile sordum geri dönüş yaptıklarında buraya da yazacağım.bana satıyorlar sa parasını alıyorlarsa benim kapağımı bana verecekler ve parasını veren herkese verecekler. serdar günaydın Aracı teslim alırken servise sormuştum, benzinlilerde böyle bir kapak olmadığını söylediler. Ben ikna oldum Mart 21, 201511 yıl Ercüment Balcı tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201511 yıl comment_293695 konuyu ben açtım neden açtım niye açtım en başta yazıyor açtımsa ondan açtım ben bu soruyu ford a mail yolu ile sordum geri dönüş yaptıklarında buraya da yazacağım.bana satıyorlar sa parasını alıyorlarsa benim kapağımı bana verecekler ve parasını veren herkese verecekler. serdar günaydın Osman,kızma dur. Tabii ki sana takıldım,konuyu niye açtığını da biliyorum elbette. Sayende yeni bir şey de öğrendim. İşin şakası o söylediklerim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201511 yıl Yazar comment_293726 Osman,kızma dur. Tabii ki sana takıldım,konuyu niye açtığını da biliyorum elbette. Sayende yeni bir şey de öğrendim. İşin şakası o söylediklerim. anladım hocam.Rahmetli Kemal Sunal ın bir filmi vardı da onu hatırladım aaa... bak iyi hatırlattın @Osman Türkol, üstadım, merak ettim bakayım o kapak yedek parça olarak var mı? Arkadaştan rica ettim, baktı. Mk3 atmosferiklerde kapak gözükmüyor(*) diğer yandan öyle bir parça Dizel için var (en azından elektronik katalog'da var...) bu kapak için 276TL+KDV diyorlar ...yanlız olay kapak ile bitmiyor. O kapağın (orjinalinde yoksa,yani sonradan takıyorsak) bağlantı parçaları / ayakları vs'de olmalı. Yani kapak sipariş edecek ve 1,6 Atmosferik'e uydurmayı deneyecek olan varsa bu detayı da unutmamalı. (*) Kesin emin olmak için ViN numarası ile kontrol etmek lazım ama EPC'ye göre Mk3 Atmosferik - Benzinlilerde Kaput Altı Motor Kapağı (Külbütör Kaplaması) yok, bu nedenle paylaştığım resim/teknik çizim Dizel'den alınma. Kaan abi çok güzel bilgilenme oldu.Bende merak ettiğim nokta sadece var yada yok yazması etis de orada da yok veya var yazmıyor aynen "motor kapak-kaput altı"deyince acaba dedeim.Sen üstadsın bilgin ölçülmez abi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın