Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 201511 yıl comment_288557 arabayı alırken özel ford servisine gösterdik mersinde usta motorda sorun yok dedi , sonra muayeneye gittik motor yag eksiltiyor kaçırıyormu öyle bişey yazmışlar hafif kusurlu eve geldim yagına fln baktım 3 çeltik ten 2.sindeydi yağ kaçırsa araçın durdugu yere yağ damlardı anlamadım gitti muayenede doğru bakılmadımı acaba , sanayiye götüreyimmi sizce ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 201511 yıl comment_288561 arabayı alırken özel ford servisine gösterdik mersinde usta motorda sorun yok dedi , sonra muayeneye gittik motor yag eksiltiyor kaçırıyormu öyle bişey yazmışlar hafif kusurlu eve geldim yagına fln baktım 3 çeltik ten 2.sindeydi yağ kaçırsa araçın durdugu yere yağ damlardı anlamadım gitti muayenede doğru bakılmadımı acaba , sanayiye götüreyimmi sizce ? Arabanın altında yağ lekeleri falan gördüler muhtemel. Bir şey görmüşlerdir mutlaka boşu boşuna yazmazlar ama önemsiz olabilir çok çok önceki bir sorundan kalma izler falan. Bir götürün ne olur ne olmaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 201511 yıl comment_288570 bizim puntoyada şanzıman yağ kaçakları yazmışlar, önceki gün motor yağını değiştirtmiştim söylemedim ama genel kontrollerini yapmışlardır kayda değer birşey olsa söylerlerdi. Yani demek istediğim önemli bir şey olduğunu sanmıyorum bazı şeyleri laf olsun diye yazıyolar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 201511 yıl comment_288636 Motor kapak contası, karter contası, karter tıpası vb. bölgelerde yağ izi varsa bunu değerlendirmiş olabilirler. Motoru düzgin bir yerde yıkatıp sızıntıları ve yağ seviyesini takip etmek doğru olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 201511 yıl comment_288649 Motor - şanzıman yağ kaçakları yazmışlardır, genelde önemsiz oluyor ama yağ seviyesini takip etmekte fayda var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 201511 yıl Yazar comment_288669 yağ seviyesini takip edeyim ben 1hafta olmassa götürürüm gösteririm muayenedeki adam cins çıktı zaten deli olduk adam geldi kotuk döşemelerini kontrol etti ya düşünün siz =) Motora baktım malesef yağ kaçırıyor şansıma birde kaza yaptım arkadan geldi çarptı adam ; berbat bir gün... Şubat 26, 201511 yıl Emre Sabuncu tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın