Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3'e En Çok Yakışan Jant Modelleri

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Kuzenimi okuldan almaya giderken lastikçi gördüm girdim adamda hertürlü ford jantı var çıkma bitane makyajlı mondeo selective jantı vardı dedim abi bi takda fotoğrafını çekeyim forumdaşlarıma göstereyim :D

İşte benim bebeğimin 18"jantlı hali :D kıyaslama için 16larıda arkada bıraktım. Telefonumu verdim fiyat alıcam yakında

imag0317ed.jpg

Kuzenimi okuldan almaya giderken lastikçi gördüm girdim adamda hertürlü ford jantı var çıkma bitane makyajlı mondeo selective jantı vardı dedim abi bi takda fotoğrafını çekeyim forumdaşlarıma göstereyim :D

İşte benim bebeğimin 18"jantlı hali :D kıyaslama için 16larıda arkada bıraktım. Telefonumu verdim fiyat alıcam yakında

imag0317ed.jpg

sabri çok güzel olmuş hemen al. :)

oğuz mete tarafından düzenlendi

• Yanıt 1,8k
  • Görüntüleme 411,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Serdar yaman
    Serdar yaman

Yeni jant ağırlığı... Eski jant ağırlığı.... Yeni lastik ağırlığı.... Eski lastik ağırlığı.... Yeni jant ve lastik nitrojen dolu ağırlığı... Eski jant ve lastik

• Sabri Özer
    Sabri Özer

Eveeet bu konudan istifami veriyorum. Heralde en fazla ben entry girmişimdir

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Foto ölmüş

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Tamamdir. Guzel ama dimi :)

super ben bunu alırsam auto kınge gonderıp f3 st jantı rengine boyatacam :D
Yanıtlama zamanı:

super ben bunu alırsam auto kınge gonderıp f3 st jantı rengine boyatacam :)

18 yalniz bu siz 16 istemiyormuydunuz?

Yanıtlama zamanı:

yok ben 17 veya 18 dusunyuorum ama sıze tam sag solda surter demısler 17" olursa daha iyi olur

18 yalniz bu siz 16 istemiyormuydunuz?

Yanıtlama zamanı:

Tamamdir. Guzel ama dimi :)

Güzel ama sanki fazla büyük gibi.. :D Lastik yanağı küçülürse(40 yanak-zaten orjinal boyut bu) sorun kalmaz heralde. :D

Yanıtlama zamanı:

Yanlis anladiniz beni bu bir mondeo sahibinin janti adam 16 kis lastigi kullaniyomus bunlari depoda birakmis ben sadece nasil olur diye tak abi dedim bunlar 45 yanak benim arabama 40 yanak olmasi gerek focus 3 sahipleri surucu kapisini acsinlar kilidin orda takilmasi gereken lastik ebatlari var. Adam mondronun 45 yanakli lastigi oldugu icin dedi bunu kullanamassin surter 40 senin araban icin dedi haklida bugun baktim 16" 17" 18" her jant icin ebatlari yazmislar foto cektim atarim aksam. 235 40 18 benim orda yazan ebadim

Yanıtlama zamanı:

Forumun heryerinde onlar var uğraşma :lol:

Ama sırf yanak ile bu isler belirlenmez. Yanak dediğin sey tabanın yüksekliğe oranı.

Ne tur degiskenler var baska benim aracim fabrika cikisli 18 jantli satiliyor dimi? Nedir tam olcu alicam cunku buyuk ihtimal. 235 40 R18 burda yazan

Yanıtlama zamanı:

235/40 R18 orjinalde sunulan bu tabi ki opsiyon olarak sunuluyor..

Buda bu lastiğin jantın boyu ; 18"x 8"

Eğer mondeo da sunulan 18'lik 8'' ise (genişlik) bu lastiği almalısın..

Sorucam onu bijon araligi 5x108 birde. Yarin haber verir heralde telefon bekliyorum

Yanıtlama zamanı:

1. Bu janttan artık gına geldi, beğenenlere nasip olsun başka...

2. Daha önce de yazdım, Almanya'da 8x18 jant ve 235/40-18 jantla fabrika çıkışı direksiyon tur sınırlayıcı bulunuyor sürtmesini engellemek için, bilginiz olsun, sonra yakınmayın.

3. 235/40-18 lastikler janttan daha pahalı onu da hesaba katmayı ihmal etmeyin. Sevda da nereye kadar :lol:

Yanıtlama zamanı:

1. Bu janttan artık gına geldi, beğenenlere nasip olsun başka...

2. Daha önce de yazdım, Almanya'da 8x18 jant ve 235/40-18 jantla fabrika çıkışı direksiyon tur sınırlayıcı bulunuyor sürtmesini engellemek için, bilginiz olsun, sonra yakınmayın.

3. 235/40-18 lastikler janttan daha pahalı onu da hesaba katmayı ihmal etmeyin. Sevda da nereye kadar :lol:

1.Sağı solunu yuvarlata yuvarlata her sene aynı tarz doğru :D

2.Onu bilmiyordum servisle görüşücem yarın

3.Jant-Lastik takım fiyatı sordum telefonumu bıraktım yarın haber vericekler kafamda bir rakam var ama hadi bakalım :D

Birde nedense birşeyler yapasım var ilk arabadan dolayımı gençlik mi bilemedim :D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.