Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Lansman hali hazırda var zaten, o son çare Valla bugün bi anda gözüme battı jantlar. Kimse kusura bakmasın, evet güzel ama, sürekli gördüğümüz ST, RS, Range jantlarından bıktım. Farklı bir jant arayışındayım. Lansman son çare. Sahibinden'de yok abi. Bakmadığım jant kalmadı. ebay'den yürüyorum.. Bi kaç çeşit sunayım düşündüklerim arasında, fikir alayım sizden de O.Z. Racing / Boticelli 2013 Ford Fusion: Ford S-Max: Focus Lansman (Gun Metal Renk): 2013 Focus ST (Gun Metal Renk): O.Z Boticelli var sahibindende 1 yili gecti rahat almadi kimse 2.000 lira fiyati orjinal tabi. Bende gecen baktim ebayden 700$ jantlar az cok kargo 400$ vergiside var yani biraz pahali kaciyor. Sahibindendeki boticelliye bak abi istersen duruyordur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Evet 2.500demiş boticelli ye, Aliexpress te var jantlar, free shipping Free shippingse iyi abide ben daha gecen hafta baktim ki cok guzel jantlar vardi Shipping worldwide ama free shipping Usa içi, Turkiye en pahali shipping bolumundeydi. Almaya yeltenmeden bir irtibata gec istersen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tayfun çiçek Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 http://www.aliexpress.com/item/18-FORD-mondeo-zhisheng-rim-fox-FORD-s-max-rim/1766318850.html bu jant süperde takımı 1.488 $ ' sa eğer uçuk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 jant gümrükten geçmeyebilir, daha doğrusu parçacılar getiremiyor ama bireyselde olur mu bilmiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tayfun çiçek Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Normalde 75$ üstü gümrüğe takılıyor ve vergi işliyor. Ki bir çok üründe, gift olarak göstertip yada ürünü 75$ göstertip vergisiz alabiliyoruz. Bireyselde (elektronik olmadığı sürece) vergisini ödeyip, getirebileceğimizi biliyorum. Zaten çoğu ilanda "ebay" türkiye gümrük vergisi ekstra hesaplanıp sunulmuş.. Hocam 0 değil de, 2. El ürünleri kıstırmakta fayda var. 400-500$'a set halinde OEM Ford jant satıyor adamlar. Burda replika parası.. 400-500e denk gelirse alinir kacirilmaz ama bu fiyata alinmaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 S max ya da lansman janti derim ben. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 (düzenlendi) Focus Lansman (Gun Metal Renk): 2013 Focus ST (Gun Metal Renk): range jantlarını bu renge yaptırsam şekerde nasıl olur acaba Nisan 18, 2014 Serdar yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tayfun çiçek Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 Gun metal guzel olabilir bende dusunuyorm birde piano black dusunuyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 (düzenlendi) Ancak ST Bodykit'ten sonra, jantlar bariz gözüme batmaya başladı! E küçük bunlar?! 18'e geçme arifesindeyim. , 3-4 sayfa önce 18 inch alınmaz ; 17 ile 18 arasında fark jantına göre anlaşılmaz , 17 inch jant bile 6 ayda konfor olarak beni yordu diyordun , eminmisin 18'e geçmeye Nisan 18, 2014 Tolga Başaran tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2014 Fena durmuyor gibiydi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2014 kötü de çok mu kötü Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2014 kötü de çok mu kötü İyreençççç Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özcan Akbıyık Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2014 Selam, yeni üye oldum. Jantları 10 gün önce taktırdım, lastikleri yeni aldığım için 17 janta geçemedim. Sizce nasıl olmuş? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2014 http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-volvo-s60-v60-s80-v70-xc70-orjinal-makara-silver-bright-163546108/detay Haydaaa 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2014 Naptın sabri yaaa Ozan'ın beğendiği jant Zetec-s ile geliyordu galiba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap