Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3'e En Çok Yakışan Jant Modelleri

Featured Replies

• Yanıt 1,8k
  • Görüntüleme 411,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Serdar yaman
    Serdar yaman

Yeni jant ağırlığı... Eski jant ağırlığı.... Yeni lastik ağırlığı.... Eski lastik ağırlığı.... Yeni jant ve lastik nitrojen dolu ağırlığı... Eski jant ve lastik

• Sabri Özer
    Sabri Özer

Eveeet bu konudan istifami veriyorum. Heralde en fazla ben entry girmişimdir

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Foto ölmüş

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Benim hayalim de bu...

Zetec S body kitin janti bu abi bulman baya zor :) tabi parayi basip yurtdisindan getirtmezsen

Yanıtlama zamanı:

Bu jant bu renge çok yakışmış 

Başka arayışa gerek yok bence. 

Yarin Eyüp Jantmax ve Maslak oto sanayideki JantStorea ugricam. Pek ümitli değilim ama
Yanıtlama zamanı:

hadi hayırlısı, bakalım 5 kollunu 16 inç olanı nasıl olacak ( 5 kollu bana 4 kolluyu andırdı nedense :) )

ama ben olsam en az 17 takardım galiba

Yanıtlama zamanı:

http://www.lastikjantdunyasi.com/Ford-Jant-16-65X16-BK-497-5X108-ET525-634-HYP-SILVER-XL,PR-1841.html

Anlaşırsak bunu alacam :)

hadi hayırlısı, bakalım 5 kollunu 16 inç olanı nasıl olacak ( 5 kollu bana 4 kolluyu andırdı nedense :) )

ama ben olsam en az 17 takardım galiba

17 yokmuş adamda :)

Yanıtlama zamanı:

Anlaşırsak bunu alacam

Replika jant demeyimim hiç yok ama insan ister istemez düşünüyor, orijinalinin en az üçte bir fiyatına satılan ürünün sağlamlık, denge, ağırlık açısından sorunu olmaz mı diye!?

Yanıtlama zamanı:

Serdar abi bizim burda bir sedanda var ama arac trend adam çelik jant olsun diye takmis bence ve guzel durmuyordu 18 olarak uretilen bir jant 16ya çekilince guzel olmuyor. Şuanki titanium jantin 1000 basar alma hem orjinal
Yanıtlama zamanı:

Replika jant demeyimim hiç yok

orjinalinden farkı , jantlar eğilmiyor direk kırılıyor ...    yani vurunca , kaldırıma çıkınca direk çöp :)   

bu arada replicalar daha ağar , orjinali daha hafif diye birşey dile getirilecek kadar yok bence ,   titanium ve carbon fiber karışımı olmadan jantların hafifliği hakkında konuşmak bence saçma ...

bu arada şunu unutmayalım yolu tutan jant değil lastik ...  tabiki jantında esneme rolü var ama , hadi dostlar kimse burada yarışa girmeyecek heralde ...

Serdar abi bizim burda bir sedanda var ama arac trend adam çelik jant olsun diye takmis bence ve guzel durmuyordu 18 olarak uretilen bir jant 16ya çekilince guzel olmuyor. Şuanki titanium jantin 1000 basar alma hem orjinal

bende katılıyorum , orjinal titanium jant'ı alman borbet marka , ve çok çok iyi bir jant ,

16 ölçüsü için değiştirmek çok mantıksız ...  hadi 17 olsa neyse , bence siz cmax jant'ı alın :) 

Yanıtlama zamanı:

bence siz cmax jant'ı alın

Kesinlikle yeni c-max in 17 jantı süper olur.

Ya da sizin aldığınızın 17 si. Yani 17 takılacaksa.

Ama Serdar bey sanıyorum yeni 4 tane 16 lastik falan da almıştı. Durumu buna göre değerlendirebilir. Ben olsam değerlendiririm tabi :)

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

2 tane büyük jantçıya sordum bu jantı ama bana ikiside makyajsız kasanınkileri gösterdi bu işte falan diyede iddaa ettiler anlayacağınız bu jantın replicası yok :D bu fotoda böyle kalır :(

up194395dsc017111357826.jpg

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
Sabri bu jantı kaçırdım deme..: :)

Kışlıkları kullanan bir Mondeo sahibinindi orjinaldi ve satılık değildi :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.