Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Makyajli Focus Ön Izgara

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

post-8034-0-19049400-1423652105_thumb.jp 

Arkadaşlar öncelikle merhaba , aracım 2015 yeni kasa focus , size bir kaç soru danışıcam

1-)  Aranızda trend-x focusu olup ön paneli titanyumunki ile değiştiren varmı ( plastik ızgarayı değiştirim krom ızgara yapmak)

2-)  Fiyatı nedir bu değişimin , nerede bulabilirim alternatifleri nelerdir.

Saygılar...

• Yanıt 50
  • Görüntüleme 31,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

Parça no: F1 EB 8200 CC 659TL + KDV   ...bilginize efendim. 

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

...eh işte yorulmayın diye çeşitlilik var zaten.   -> Olmazsa olmazları aracıma koy (örnek abs - klima) ama çok da para harcamayayım = Trend-X -> Biraz da aksesuar olsun canım = Style ->

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

bize ne yahu    , krom ızgara istiyorsa alır takar (bkn.parça satıcaz be!! ekmeğimize mani olma alalalalalalaaaaa!!!) muHAHAHA 

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Hayırlı olsun kardeş titanyum ızgaranın daha servislere geldiğinı zannetmiyorum.Acele etme yavaş yavaş bütün aksesuarları gelir.Benim arabam beyaz taktırmayı düşünmüyorum .Seninki de böyle güzel durmuş .gri ,siyah uyumu güzel .Sana kalmış nasıl hoşuna giderse öyle taktır.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

iyi günlerde kullanın, ne de güzel duruyo o kuZu ... maşallah :nazar:

teşekkür ederim üstadım 

Yanıtlama zamanı:

ford insanları neden yoruyosun koysana standart krom ızgara albenisi artsın görüntüsü güzelleşsin jantları için biraz daha kafa yorup güzel tasarımlar üretsin Türk insanının araba alırken estetiğe önem verdiğini hala öğrenemediler.

Yanıtlama zamanı:

...eh işte yorulmayın diye çeşitlilik var zaten.

-> Olmazsa olmazları aracıma koy (örnek abs - klima) ama çok da para harcamayayım = Trend-X

-> Biraz da aksesuar olsun canım = Style

-> Estetik, lüks benim için önemli = Titanium

-> Parama geçer hükmüm, doldur usta = Tekno Paket, Navi vs.vs

...haaa! tek tip araç satılsın, üzerinde her türlü aksesuar olsun deniyorsa ... ona da cevap "peki" olacaktır.  :bye:

Yanıtlama zamanı:

Henüz aracı yeni almışken orasını burasını değiştirme kaşıntısı başladıysa eğer 1-2 yıl içerisinde değişik bişeyler çıkabilir ortaya :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

plastik basit duruyor , amacım aracın orası burası ile ilgilenmek değil , forda yeni geçtim , krom ızgara daha estedik duruyor , nasipse st geçerim zaten  bu arabada focusun oryantasyon sürecini tamamlıyorum :D

Yanıtlama zamanı:

Hele bir bin arabana, biraz km yap, vakit geçir, sıkıl sonra değiştir biryerlerini. Acelen ne?

bize ne yahu  :)  , krom ızgara istiyorsa alır takar (bkn.parça satıcaz be!! ekmeğimize mani olma alalalalalalaaaaa!!!) muHAHAHA 

Yanıtlama zamanı:

bize ne yahu   :)  , krom ızgara istiyorsa alır takar (bkn.parça satıcaz be!! ekmeğimize mani olma alalalalalalaaaaa!!!) muHAHAHA 

Tamam abey sustum :D

• 7 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Herkese merhaba. Foruma ilk kez yazıyorum 2015 ocakta yeni focus style modelini titanium model showroom aracını görerek aldım, benim arabam geldiğinde ızgarasının titanium modelden farklı olduğunu görünce baya bir üzülmüştümIMG_20151001_001359.thumb.jpg.44786a9f19, aylardır bunu değiştirmek için sitelerde ızgara aradım :) nihayet muradima ermiş bulunuyor ve benim durumunda olan arkadaşlara müjdeyi vermek istiyorum ancak bir alışveriş sitesindeki orijinal olmayan bir parçayı burada belirtmek Ford yedek parçaları satışı yapan abilerime ayıp olur mu   diye link atmadan önce forumdaki tecrübeli arkadaşlara danışmak istiyorum, bir mahsuru olur mu? 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.