Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

60 Bine Kadar Dizel "titanium X"

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhabalar araniza yeni katildim.Aracimi satip bi cok araci eleyip focusta karar kildim. Onerileriniz ve yorumlariniz benim icin degerli

Olmazsa olmazlarim;

arac dizel olacak (KM 50bin ve alti)

isitmali - elektrikli koltuk

sunroof

bi-xenon far

aklima gelenler bunlar

not: sattigim arac opel astra 1.3 ctdi-easytronic idi

Aziz AY tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

60bin'e tit-x + sunroff çok zor. Ancak F2.5 olur derseniz bulursunuz 45-50 arasına.

Yanıtlama zamanı:

Aziz beyin açtığı, kilitlenen konuda bir araç vardı.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-37000-km-ford-focus-titanium-x-paket-tam-donanim-hatasiz-197948841/detay

hem araç düzgün duruyor hemde fiyatı iyi, sadece ilanda 2012 yazıyor ancak araç 2011. Değerlendirmeye değecek bir araç gibi görünüyor.

Yanıtlama zamanı:

Düz titanium isterseniz @Taner Eviş in arkadaşı satıyor. Çok temiz bir araç. Sanırım smart paketli

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

@ozan karsavuran tesekkurler farkettimde sizde benzer donanimda bir arac kullaniyorsunuz en iyi degerlendirmeyi siz yaparsiniz. :)

Dogan bey ne farklari var pek bilgim yok acikcasi sabit bir isimle gitmemiski surekli degismis donanim paketleri

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

kolay gelsin... size iyi avlar.

kaan bey, acik olurmusunuz biraz butcemi yetersiz diye dusunuyorsunuz?

Aziz AY tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

@ozan karsavuran tesekkurler farkettimde sizde benzer donanimda bir arac kullaniyorsunuz en iyi degerlendirmeyi siz yaparsiniz. :)

Dogan bey ne farklari var pek bilgim yok acikcasi sabit bir isimle gitmemiski surekli degismis donanim paketleri

Yakupunda yazdığı gibi ısıtmalı-elektrikli koltuk ve bi xenon sadece X pakette mevcut. Sunroof ise ayrı bir opsiyon pakete bağlı değil.

Smart pakette ise sony ses sistemi, katlanır ayna ve otomatik park sistemi var. (sony hariç linkteki araçtada var). Ancak bildiğim kadarıyla o araçta smart yok.

Evet haklısınız donanım paketleri epeyce değişti gerek isim gerek içerik olarak, bunların tüm detaylı forumda mevcut, arama yaparak ulaşabilirsiniz (sadece ben bir kaç başlıkta açıkladım hepsini).

X paket zamanında 7-8 bin tl gibi birşeye satılıyordu(yanlış hatırlıyor olabilirim 5-6da olabilir) o yüzden çok yaygın değil, üzerine birde sunroof ekleyince seçenekleriniz oldukça azalır.

Benim aracımda X paket ve sunroof yok onun dışında linkteki araçla aynı, nasıl bir değerlendirme anlamadım daha açık olursa yardımcı olmaya çalışırım.

kaan bey, acik olurmusunuz biraz butcemi yetersiz diye dusunuyorsunuz?

Bence bütçe istediğinize göre biraz düşük ancak olmayacak iş değil, zaten bir araç bulmuşsunuz, açıkçası son bir kaç aydır pek takip etmedim piyasayı ancak öncesinde X paketli olmayanlar için 60 normal, satılan fiyattı.

Yanıtlama zamanı:

Aslında style plus mış araç ben yanlış hatırlamışım.Forumda donanımı hakkında bilgiler mevcut.Fakat Titaniumdan daha dolu bir araç diye biliyorum.

Yanıtlama zamanı:

Aslında style plus mış araç ben yanlış hatırlamışım.Forumda donanımı hakkında bilgiler mevcut.Fakat Titaniumdan daha dolu bir araç diye biliyorum.

Abi gözünü seveyim şöyle demeyin :D Style plus istediği kadar dolsun :D tavanı & koltuğu bile farklı :) Kafası karışacak arkadaşın.

Yanıtlama zamanı:

Abi gözünü seveyim şöyle demeyin :D Style plus istediği kadar dolsun :D tavanı & koltuğu bile farklı :) Kafası karışacak arkadaşın.

Ama benim titaniumdan fazla özelliği var yahu. :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

öncelikle değerli yorumlarınız için teşekkürler.

ilgilendiğim ilandaki araç sahibi ile görüşüp sözleştik diyebilirim. ayın 15.de 1100 km çekip samsuna gidip araca bakıcam ilandaki gibi kusursuz bir araçsa almayı düşünüyorum. Bana dikkat etmem noktalar hakkında fikir verebilirmisiniz?

Aracı ford servisine götörüp servis geçmişini çıkarttırıp. (Ekspertiz yaparlarsa onuda orada halledicem planlarıma göre şayet yapmazlarsa özel ekspertiz yapan bi firmaya yönlenicem artık.)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.