Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

focus 3 style kol dayama

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Focus 3 e kol dayama taktıran varmı fiyatı ne kadar acaba.takıyolar mı takmıyolar mı onu da bilmiyorum ama bi sorayım dedim :kıhkıh:

• Yanıt 101
  • Görüntüleme 59,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• önder Başböyük
    önder Başböyük

Ben bir tane cikma buldum titanyumdan, el freni dahil 1000 lira istedi. Oturma grubu parasina cikma kol dayama

• S.Velid Demir
    S.Velid Demir

Orta konsol komple fiyat 1100 TL. Ben sordum isterseniz getirtiriz dediler. Bana pahalı geldi. Ankarada iseniz ve bana pahalı gelmez diyorsanız Maltepe Tur oto yu arayıp daha geniş bilgi alabilirsiniz

• Komple orta konsol değişicekse o iş yaş 1100 TL'de beni aşar daha arabanın kredisini ödemeye başlamadık

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Titanium gibi orjnl sekilde mi yoksa sadece kol dayama olayimi istiyorsunuz?

1.si maaliyetli olur

2.si cok tutmaz malına göre değişir, ornek olarak netten Focus 2 için olanları sordurtabilirsiniz :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

titanium dakiler gibi orjinal olsun istiyorum cumartesi büyük ihtimalle gidicem bayiye onu da sorarım.öncesinde yaptıran varsa veya bilen birisi fikir alayım dedim

Yanıtlama zamanı:

titanium dakiler gibi orjinal olsun istiyorum cumartesi büyük ihtimalle gidicem bayiye onu da sorarım.öncesinde yaptıran varsa veya bilen birisi fikir alayım dedim

Tüm orta konsol değişiyor oldukça maaliyetli olur.

Bekliyoruz sonucları :kıhkıh:

Teşekkürler

Yanıtlama zamanı:

Orta konsol komple fiyat 1100 TL. Ben sordum isterseniz getirtiriz dediler. Bana pahalı geldi. Ankarada iseniz ve bana pahalı gelmez diyorsanız Maltepe Tur oto yu arayıp daha geniş bilgi alabilirsiniz.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Komple orta konsol değişicekse o iş yaş 1100 TL'de beni aşar daha arabanın kredisini ödemeye başlamadık :P

Yanıtlama zamanı:

Ben Aracı aldığımda bana 1.000 Tl Demişlerdi. Bende Yüzsüzlük yapıp aracı alırken pazarlık yaptım kol dayama konsolunu onlara Eşantiyon olarak takdırdım. Onun haricinde paspas takımı Ecza çantası ve yangın söndürme tüpünü de hediye olarak aldım.Servisler her zaman için pahalı fiyat söylüyorlar. Geçen hafta aracın 2 nci yıl bakımına gittim 20.000 Km. Bana 530 Tl fiyat çıkardılar pazarlık sonucu 450 Tl.ye indirdiler ve Kredi kartına 10 taksit yaptılar.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

450 TL bana da yüksek geldi bizim bi arkadaş a3 e 500 vermişti ilk bakıma onu da bi sorarım ;)

Yanıtlama zamanı:

Yapılanları sana yazayım Yakup,

1. Ana Bakım Benzinli araçlar (30.000 Km.)

2.Polen filtresi Tümü

3. Filtre komle,Filtre koku ve parçacık

4. Cam suyu antifirizi

5.Enjektör katkısı

6. Motor yağı

7.Filtre hava

8. Filtre yağ

9. Motor yağlama sistemi temizlik uygulaması

10. Temizleme sıvısı

11.Buji Takımı

12.Ve ufak tefek bazı malzemeler.

Yanıtlama zamanı:

birincisi 450 tl....yüksek evet....en son 15.000 bakımında tüm filtreler değişti..aynen ama rakam yüksek dizel olduğu halde...

ikincisi gözlerim bozuk bazen konu başlığını Focus 3 te kol gibi dayıyorlar...okuyorum sorry...yaşlıyım...

Yanıtlama zamanı:

Bundan sonra Servis işi bitmiştir benim için. Garantisi bitti çünki. Yapılan işlemler belli bunları dışarda yaptırsan en fazla 250 Tl civarı tutar. 1 Saatlik bakım işcilik ücreti 60 Tl. sana yazıyor 2 saat bakım yapıldı diye, alıyor 120 Tl.

Yanıtlama zamanı:

tanıdıgın olması lazım...yoksa fiyat evet..opel hele..illlaki olmazsa olmaz cam suyu 5.00 tl ...gecirir...kafadan..o yüzden bence iyi ilişkiler kurman menfaatine olacaktır...

Yanıtlama zamanı:

tanıdıgın olması lazım...yoksa fiyat evet..opel hele..illlaki olmazsa olmaz cam suyu 5.00 tl ...gecirir...kafadan..o yüzden bence iyi ilişkiler kurman menfaatine olacaktır...

Opelin varsa zaten ilişkilerin iyi olur..İnsignia clubu takip ediyorum adam AFL+ için 5 kere Yağmur sensörü için 5 kere gittim..Ayda bir uğruyorum diyor adam... ;):D Servis elemanları kanka sayılır artık diyor.. :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.