Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201511 yıl comment_300514 eğitim şart ... cant+lastik ile oynuyorsanız limitör ayrıca şart tabi ... ama o başka bir konu... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201511 yıl comment_300515 eğitim şart ... cant+lastik ile oynuyorsanız limitör ayrıca şart tabi ... ama o başka bir konu... Kaan abi Bendeki mesele bu lastik darbeyi yiyince kutu cort etti Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201511 yıl comment_300531 oOoOoOo ... geçmiş olsun. yandan yiyince ... tabi, olur o zaman. Bir şey diyeceğim akslalesi veya sol aks ne durumda? darbe dış kısımda kalmış, porya sağlamdır ama aks'ın kafasında sorun var mı acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201511 yıl comment_300537 oOoOoOo ... geçmiş olsun. yandan yiyince ... tabi, olur o zaman. Bir şey diyeceğim akslalesi veya sol aks ne durumda? darbe dış kısımda kalmış, porya sağlamdır ama aks'ın kafasında sorun var mı acaba? Yok oralar sağlammış abi sıkıntı kutu sadede teker Dışa dönüktü yoksa kaput far ne varsa elimize verecekti ihtiyar Reno 19 la avm otoparkında 70-80 le geziyor daldı bize Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201511 yıl comment_300538 Kaan abi Bendeki mesele bu lastik darbeyi yiyince kutu cort etti abi geçmiş olsun... bende buradan durup durup sallıyorum ama haberim yoktu bu olaydan. geçmiş olsun, yemin ederim jantların nazarı bu. allah beterinden saklasın diyorum serdar hocam. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201511 yıl comment_300545 abi geçmiş olsun... bende buradan durup durup sallıyorum ama haberim yoktu bu olaydan. geçmiş olsun, yemin ederim jantların nazarı bu. allah beterinden saklasın diyorum serdar hocam. Bunada şükür ediyoruz Buda geçer Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 201511 yıl comment_301204 Kaan abi Bendeki mesele bu lastik darbeyi yiyince kutu cort etti Serdar çok geçmiş olsun. Ucuz atlatmışsın. Alper de bahsetmişti ama konunun açılmasını bekledim. Allah daha kotulerinden korusun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 201511 yıl comment_301206 Serdar çok geçmiş olsun. Ucuz atlatmışsın. Alper de bahsetmişti ama konunun açılmasını bekledim. Allah daha kotulerinden korusun. Teşekkür ederim.hakan hocam bunada çok şükür geçti bitti. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201511 yıl comment_304105 Merhabalar. İlk yorumum olmasına rağmen yaklaşık iki yıldır forumu takip ediyorum. Araç 2012 trend 40000 lerde. Direksiyonu çevirirken direksiyon simidinin olduğu bölgeden gelen tıkırtılar, soğuk asfalt ve hafif bozuk yollarda özellikle sol önden gelen lakırtı lukurtular ve son zamanlarda da aracın yol durumuna göre sağa sola çekmesi şikayetleriyle Bursa Şentürkler Yetkili Ford Servine gittiğimde iki sefer servis uzmanı ile test sürüşü yapılıp '' normal '' denmesi üzerine tartışmışlığımız olmuştu. 45 bin bakımı için bu sefer Arkas'a gittim ve yine aynı şikayetleri umutsuzca belirttim. Aracı bıraktıktan iki saat kadar sonra gelen telefon '' direksiyon kutunuzu onay alındığında garanti kapsamında değiştireceğiz, aracınızı onaylanıp parça gelene kadar kullanabilirsiniz ''. Ve dün değişim işlemi yapıldı aracımdan şuanda en ufak bir ses işitemiyorum İkiside yetkili servis olmasına rağmen neden böyle durumlar oluşuyor olabilir ? Arkas'a sizlerinde şahitliğinizde birkez daha teşekkür ediyorum. İletişimleri güler yüzlü, işlerinde özenliler. Bursa ve civarında olanlara tüm samimiyetimle öneririm. Şentürkler'i daha fazla kötülemek istemiyorum ama 2 yıl içerisinde birçok olumsuzluk, hatta abartmadan açıkça söyleyecek olursam terbiyesizlikler dahi yaşamıştık. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201511 yıl comment_304131 Geri bildirim için teşekkür ederiz, mutlaka bir gün bunlar sorulur Bazı şeyler birikince patlıyor. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın