Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Direksiyon Kutusu Arızalandı Yardım Lütfen..

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

eğitim şart :)

... cant+lastik ile oynuyorsanız limitör ayrıca şart tabi ... ama o başka bir konu...

• Yanıt 85
  • Görüntüleme 25,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

Ne kutusu yav bildiğin çıbık bu

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

imalatçı / malzeme / montaj / kullanım kalemleri altında onlarca (bkn.bu defa abartmayayım dedim...) neden aklıma geliyor.   ...servis arıza'yı tespit etmiş, sizden (kullanıcı) kaynaklı olmadığını b

• Merhabalar. İlk yorumum olmasına rağmen yaklaşık iki yıldır forumu takip ediyorum.   Araç 2012 trend 40000 lerde. Direksiyonu çevirirken direksiyon simidinin olduğu bölgeden gelen tıkırtılar, soğuk

Yanıtlama zamanı:

eğitim şart :)

... cant+lastik ile oynuyorsanız limitör ayrıca şart tabi ... ama o başka bir konu...

Kaan abi Bendeki mesele bu lastik darbeyi yiyince kutu cort etti

a9ff4a52d29e77cd0bc52fb14e642ef2.jpg

Yanıtlama zamanı:

oOoOoOo ... geçmiş olsun.

yandan yiyince ... tabi, olur o zaman. 

Bir şey diyeceğim akslalesi veya sol aks ne durumda? darbe dış kısımda kalmış, porya sağlamdır ama aks'ın kafasında sorun var mı acaba?

Yanıtlama zamanı:

oOoOoOo ... geçmiş olsun.

yandan yiyince ... tabi, olur o zaman.

Bir şey diyeceğim akslalesi veya sol aks ne durumda? darbe dış kısımda kalmış, porya sağlamdır ama aks'ın kafasında sorun var mı acaba?

Yok oralar sağlammış abi sıkıntı kutu sadede teker Dışa dönüktü yoksa kaput far ne varsa elimize verecekti ihtiyar Reno 19 la avm otoparkında 70-80 le geziyor daldı bize

1e68cf06b53d97641e9ebc12767a3b58.jpg

Yanıtlama zamanı:

abi geçmiş olsun... bende buradan durup durup sallıyorum ama haberim yoktu bu olaydan. geçmiş olsun, yemin ederim jantların nazarı bu.

allah beterinden saklasın diyorum serdar hocam.

Yanıtlama zamanı:

abi geçmiş olsun... bende buradan durup durup sallıyorum ama haberim yoktu bu olaydan. geçmiş olsun, yemin ederim jantların nazarı bu.

allah beterinden saklasın diyorum serdar hocam.

Bunada şükür ediyoruz Buda geçer

Yanıtlama zamanı:

Serdar çok geçmiş olsun. Ucuz atlatmışsın. Alper de bahsetmişti ama konunun açılmasını bekledim. Allah daha kotulerinden korusun.
Yanıtlama zamanı:

Serdar çok geçmiş olsun. Ucuz atlatmışsın. Alper de bahsetmişti ama konunun açılmasını bekledim. Allah daha kotulerinden korusun.

Teşekkür ederim.hakan hocam bunada çok şükür geçti bitti.

Yanıtlama zamanı:

Serdar bey çok geçmiş olsun.

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Merhabalar. İlk yorumum olmasına rağmen yaklaşık iki yıldır forumu takip ediyorum.

Araç 2012 trend 40000 lerde. Direksiyonu çevirirken direksiyon simidinin olduğu bölgeden gelen tıkırtılar, soğuk asfalt ve hafif bozuk yollarda özellikle sol önden gelen lakırtı lukurtular ve son zamanlarda da aracın yol durumuna göre sağa sola çekmesi şikayetleriyle Bursa Şentürkler Yetkili Ford Servine gittiğimde iki sefer servis uzmanı ile test sürüşü yapılıp '' normal '' denmesi üzerine tartışmışlığımız olmuştu.

45 bin bakımı için bu sefer Arkas'a gittim ve yine aynı şikayetleri umutsuzca belirttim. Aracı bıraktıktan iki saat kadar sonra gelen telefon '' direksiyon kutunuzu onay alındığında garanti kapsamında değiştireceğiz, aracınızı onaylanıp parça gelene kadar kullanabilirsiniz ''. Ve dün değişim işlemi yapıldı aracımdan şuanda en ufak bir ses işitemiyorum :) 

İkiside yetkili servis olmasına rağmen neden böyle durumlar oluşuyor olabilir ? Arkas'a sizlerinde şahitliğinizde birkez daha teşekkür ediyorum. İletişimleri güler yüzlü, işlerinde özenliler. Bursa ve civarında olanlara tüm samimiyetimle öneririm. Şentürkler'i daha fazla kötülemek istemiyorum ama 2 yıl içerisinde birçok olumsuzluk, hatta abartmadan açıkça söyleyecek olursam terbiyesizlikler dahi yaşamıştık. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.