Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

• Yanıt 71
  • Görüntüleme 14,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

Mete hayırdır. Benim farların fotosunu gördükten sonra pek bi ilgili gördüm seni. Çok beğendiysen Taner derdine çare olsun. Sanada yapalım gel.

• taner eviş
    taner eviş

İstanbul dan bi kardeşimin Renault twingo marka aracına yapmış olduğum çalışmam farlar açıldı Mercek yerleştirildi ( yeni tip Hella bi xenon mercek ) Halojen hizamizla m

• taner eviş
    taner eviş

Bişeyler daha yaptık bakalım Focus 2.5 farları dağıttım kararttim Mercek kapağı değişik bişey uygulayalim dedik bu da gayet iyi oldu Ufak bi deneme fotosu Sonra led çal

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Van dan bi arkadaşımızın : kendi aracım :):D

olan astra j

gen 5 balast

yeni tip hella bi xenon mercek

osram d1s ampul

sequential sinyal çalışmam

farlar açıldı

ce6a784ff6cdaa062ade9ee61c888db9.jpg

mercekler yerleştirildi

d62070efb58e5bb7943c3bc1d303cc24.jpg

mercek kapağı yerlestirilip idareten kapandı

406da4dd840dba191a931c884f8e22dc.jpg

sequential sinyal için led dizimine başlandı.

b935b8ddc25aecdc27a030d6f67453c9.jpg

18095749e7cefd69dd41c4eee1617e3d.jpg

2b10ef80c91df84be30c6b2d4bf8fa8b.jpg

080f9a67f2251d0676ee7802faa69609.jpg

da48487342854d4934c41059576fb006.jpg

30e50e456264943f3e9f77c902afe0b5.jpg

Yanıtlama zamanı:

Saçlarının rengi neden farklı sarı iyi giderdi.Yaşil olmamış.

Doğan Kurban tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Tanerim emeğine sağlık. Hepsi çok güzel ama astranın ki daha bi güzel olmuş. Kendine torpil yapmışsın.

Focus 3 te bixenon far olunca arabanın bakışı biraz tuhaf gelmiyo mu size de. Sırf bu yüzden yaptırmak istemiyorum. Yoksa param var yani :)

Yanıtlama zamanı:
Tanerim emeğine sağlık. Hepsi çok güzel ama astranın ki daha bi güzel olmuş. Kendine torpil yapmışsın.

Focus 3 te bixenon far olunca arabanın bakışı biraz tuhaf gelmiyo mu size de. Sırf bu yüzden yaptırmak istemiyorum. Yoksa param var yani [emoji4]

Bakışı daha da can alıcı oluyor yahu. Durman hata abicim.

b5f927aaac400f1f60148239d54fcc77.jpg

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Focus 3 te bixenon far olunca arabanın bakışı biraz tuhaf gelmiyo mu size de. Sırf bu yüzden yaptırmak istemiyorum. Yoksa param var yani [emoji4]

Fatih abi Teşekkürler

valla bu sabah aklimdaydin baya oldu görüşemedik yahu :(

bi ara toplanalim. ama bu kez lafta kalmayalim. sözde ceza olarak fındık getirecektin. onları da yemişsindir sen şimdi :)

Yanıtlama zamanı:

Fatih farlar kapalı iken garip duruyor demek istedi sanırım çünkü banada bir garip görünüyor özellikle Mondeo dahada belirgin bir tuhaf bakış var , farlar açıkken çok güzel bir görüntü var elbette orası tartışılmaz ama kapalı iken tuhaf görünüyor doğrusu. Yinede gece kullanımı olarak halojen ile kıyaslandığında bu tuhaf bakışlara katlanılabilir.

Yanıtlama zamanı:
Fatih farlar kapalı iken garip duruyor demek istedi sanırım çünkü banada bir garip görünüyor özellikle Mondeo dahada belirgin bir tuhaf bakış var , farlar açıkken çok güzel bir görüntü var elbette orası tartışılmaz ama kapalı iken tuhaf görünüyor doğrusu. Yinede gece kullanımı olarak halojen ile kıyaslandığında bu tuhaf bakışlara katlanılabilir.

Yok be abiiii

Yanıtlama zamanı:

Fatih abi Teşekkürler

valla bu sabah aklimdaydin baya oldu görüşemedik yahu :(

bi ara toplanalim. ama bu kez lafta kalmayalim. sözde ceza olarak fındık getirecektin. onları da yemişsindir sen şimdi :)

Aslında far yapmanın tam zamanıydı. Kendim ankara-kırşehir civarındayım ama arabayı vanda bıraktım. 1 ay oldu geleli ve 1 ay sonra dönecem kısmetse. Dönünce bakarız artık, cem abinin yaptıklarından sonra motora küçük dokunuşlar yapmak istiyorum mart nisan gibi. Far işini dönünce konuşuruz, tam karar veremedim.

Aracın bakışı far sönükken tuhaf. Yanarken güzel yoksa.

Yanıtlama zamanı:

tam da dediğiniz gibi . mercekli far ile aracın gerçekten bir bakışı var tuhaf veya değil . ama mercek yoksa bakışta yok ki. bi torostan ne farkı var aracın. ( küçümsemek adına kesinlikle bir ima yok)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.