Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 201510 yıl Yazar comment_320427 Van dan bi arkadaşımızın : kendi aracım olan astra j gen 5 balast yeni tip hella bi xenon mercek osram d1s ampul sequential sinyal çalışmam farlar açıldı mercekler yerleştirildi mercek kapağı yerlestirilip idareten kapandı sequential sinyal için led dizimine başlandı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 201510 yıl comment_320429 Saçlarının rengi neden farklı sarı iyi giderdi.Yaşil olmamış. Eylül 18, 201510 yıl Doğan Kurban tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 201510 yıl Yazar comment_320434 araç üzeri görseller son olarak bu da videosu https://vimeo.com/139689562 bazen diğer linkten izlenemiyormus öyle dediler Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 201510 yıl Yazar comment_320471 aha Kaan abim beğenmişse bu iş olmuş demektir Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 201510 yıl comment_320478 Tanerim emeğine sağlık. Hepsi çok güzel ama astranın ki daha bi güzel olmuş. Kendine torpil yapmışsın. Focus 3 te bixenon far olunca arabanın bakışı biraz tuhaf gelmiyo mu size de. Sırf bu yüzden yaptırmak istemiyorum. Yoksa param var yani Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 201510 yıl comment_320480 Tanerim emeğine sağlık. Hepsi çok güzel ama astranın ki daha bi güzel olmuş. Kendine torpil yapmışsın.Focus 3 te bixenon far olunca arabanın bakışı biraz tuhaf gelmiyo mu size de. Sırf bu yüzden yaptırmak istemiyorum. Yoksa param var yani [emoji4] Bakışı daha da can alıcı oluyor yahu. Durman hata abicim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 201510 yıl Yazar comment_320481 Tanerim emeğine sağlık. Hepsi çok güzel ama astranın ki daha bi güzel olmuş. Kendine torpil yapmışsın.Focus 3 te bixenon far olunca arabanın bakışı biraz tuhaf gelmiyo mu size de. Sırf bu yüzden yaptırmak istemiyorum. Yoksa param var yani [emoji4] Fatih abi Teşekkürler valla bu sabah aklimdaydin baya oldu görüşemedik yahu bi ara toplanalim. ama bu kez lafta kalmayalim. sözde ceza olarak fındık getirecektin. onları da yemişsindir sen şimdi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 201510 yıl comment_320483 Fatih farlar kapalı iken garip duruyor demek istedi sanırım çünkü banada bir garip görünüyor özellikle Mondeo dahada belirgin bir tuhaf bakış var , farlar açıkken çok güzel bir görüntü var elbette orası tartışılmaz ama kapalı iken tuhaf görünüyor doğrusu. Yinede gece kullanımı olarak halojen ile kıyaslandığında bu tuhaf bakışlara katlanılabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 201510 yıl comment_320484 Fatih farlar kapalı iken garip duruyor demek istedi sanırım çünkü banada bir garip görünüyor özellikle Mondeo dahada belirgin bir tuhaf bakış var , farlar açıkken çok güzel bir görüntü var elbette orası tartışılmaz ama kapalı iken tuhaf görünüyor doğrusu. Yinede gece kullanımı olarak halojen ile kıyaslandığında bu tuhaf bakışlara katlanılabilir. Yok be abiiii Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 201510 yıl comment_320485 Fatih abi Teşekkürler valla bu sabah aklimdaydin baya oldu görüşemedik yahu bi ara toplanalim. ama bu kez lafta kalmayalim. sözde ceza olarak fındık getirecektin. onları da yemişsindir sen şimdi Aslında far yapmanın tam zamanıydı. Kendim ankara-kırşehir civarındayım ama arabayı vanda bıraktım. 1 ay oldu geleli ve 1 ay sonra dönecem kısmetse. Dönünce bakarız artık, cem abinin yaptıklarından sonra motora küçük dokunuşlar yapmak istiyorum mart nisan gibi. Far işini dönünce konuşuruz, tam karar veremedim. Aracın bakışı far sönükken tuhaf. Yanarken güzel yoksa. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 201510 yıl comment_320486 tam da dediğiniz gibi . mercekli far ile aracın gerçekten bir bakışı var tuhaf veya değil . ama mercek yoksa bakışta yok ki. bi torostan ne farkı var aracın. ( küçümsemek adına kesinlikle bir ima yok) Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın