taner eviş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2015 Bmw 3 16 çalışmamdan birkaç görsel Son hali 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2015 Herşeyi anladım da o ayı ney Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2015 Herşeyi anladım da o ayı ney Abi hanıma ait o 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2015 Burnumun dibinde ne cevherler varmış da haberim yok Yeni far yapılacağı zaman öncelikle trend x farı mı alarak mı başlıyoruz işe? Ayrıca Doğan abinin far fena değilmiş. Doğan abinin far üzerinde bir ara buluşup konuşalım diyorum ne dersin? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2015 Burnumun dibinde ne cevherler varmış da haberim yok Yeni far yapılacağı zaman öncelikle trend x farı mı alarak mı başlıyoruz işe? Ayrıca Doğan abinin far fena değilmiş. Doğan abinin far üzerinde bir ara buluşup konuşalım diyorum ne dersin? Abi ne zaman istersen ayin 25 i haricinde haftasonu nöbetim yok sen ne zaman istersen . İster senin farlara da yaparız sürekli binmiyorsan 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2015 Abi ne zaman istersen ayin 25 i haricinde haftasonu nöbetim yok sen ne zaman istersen . İster senin farlara da yaparız sürekli binmiyorsan Tamam önce buluşalım bilgi alayım senden, sonra detayları konuşuruz. Ama biniyorum sürekli kaç gün sürer vs. bunları konuşmak lazım. Eline sağlık ayrıca güzel olmuş hepsi de. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2015 Honda dan araç üzeri birkaç görsel geldi . Bmw 3.16 calismamdan araç üzeri görseller de geldi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2015 Taner angellara kaç kelvinlik led kullanıyorsun. Renkleri günışığı renginde. 4,3k gibi duruyor. Bunu 6-8 k aralığında yap bence. Daha güzel durur 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2015 Taner angellara kaç kelvinlik led kullanıyorsun. Renkleri günışığı renginde. 4,3k gibi duruyor. Bunu 6-8 k aralığında yap bence. Daha güzel durur Abi 1 watt powerled kullanıyorum . Gündüz öyle görünüyor . Sıkıntı yok gece 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2015 (düzenlendi) İstanbul dan bi kardeşimin Renault twingo marka aracına yapmış olduğum çalışmam farlar açıldı Mercek yerleştirildi ( yeni tip Hella bi xenon mercek ) Halojen hizamizla mercek hizamiz eşitlendi Far karartma yapılıp mercek kapağı ayarlandı. Kapak ta karartildi Demon eye ( şeytan gözü uygulaması yapıldı Ek olarak sinyalli Audi tip silikon led kullanıldı Ve far kapatıldı. Yarın kargolanacak istanbul a doğru araç üzeri fotoğraflar gelince eklenecektir Mayıs 1, 2015 taner eviş tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2015 İstanbul dan bi kardeşimin Renault twingo marka aracına yapmış olduğum çalışmam farlar açıldı Mercek yerleştirildi ( yeni tip Hella bi xenon mercek ) Halojen hizamizla mercek hizamiz eşitlendi Far karartma yapılıp mercek kapağı ayarlandı. Kapak ta karartildi Demon eye ( şeytan gözü uygulaması yapıldı Ek olarak sinyalli Audi tip silikon led kullanıldı Ve far kapatıldı. Yarın kargolanacak istanbul a doğru araç üzeri fotoğraflar gelince eklenecektir Eline emeğine sağlık kardeşim çok güzel olmuş hele o şeytanın şeyi [emoji106] [emoji106] [emoji106] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkut Şen Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2015 Demon eye der susarım [emoji122] [emoji122] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2015 Demon eye der susarım [emoji122] [emoji122] Bu kez sana da yaparız kardeşim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkut Şen Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2015 Bu kez sana da yaparız kardeşim On numara olur ne renk olcak hulk'a 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2015 On numara olur ne renk olcak hulk'a Bilmem kırmızı iyi oluyor yavv baya etkili gösteriyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap