Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 201511 yıl comment_282274 Canını yerim kardeşim emeğine sağlık ellerine sağlık Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 201511 yıl comment_283725 Taner gecenin bi vakti aklima geldi farin montajinda ayrica bi soket mi yapıyorsun yada orjinal soket üzerinde işlem oluyor mu araç üzerinde yani. Bide sistem olarak yazılımsal degisiklik gerekiyor mu Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 201511 yıl Yazar comment_283726 Taner gecenin bi vakti aklima geldi farin montajinda ayrica bi soket mi yapıyorsun yada orjinal soket üzerinde işlem oluyor mu araç üzerinde yani. Bide sistem olarak yazılımsal degisiklik gerekiyor mu Abi tak çalıştır şeklinde sokette oynama yapmıyorum ne varsa farın içinde olup bitiyor. Yazılımla da çok kolay halledilebiliyor abi bilgisayar dan çok fazla anlamayan ben bile hem onu hallettim hem de Hill hollder ekledim arabaya Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 201511 yıl comment_283728 Mete hayırdır. Benim farların fotosunu gördükten sonra pek bi ilgili gördüm seni. Çok beğendiysen Taner derdine çare olsun. Sanada yapalım gel. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 201511 yıl comment_283729 Ben de amerikan arabalarında kullanılan, genelde yanlarda bulunan sarı ışıklı lambalardan taktırmak istiyorum. İstanbulda bu işi yapabilecek bir yer vardır mutlaka. Bilen arkadaslardan bilgi alabilir miyim. Saygılar Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 201511 yıl Yazar comment_283730 Ben de amerikan arabalarında kullanılan, genelde yanlarda bulunan sarı ışıklı lambalardan taktırmak istiyorum. İstanbulda bu işi yapabilecek bir yer vardır mutlaka. Bilen arkadaslardan bilgi alabilir miyim. Saygılar Abicim sahibinden com da arastirirsaniz var . Amerikan park . Montaj için içinden şema çıkıyor Az biraz anlıyorsanız kendiniz takabilirsiniz. Eğer ki kendiniz yapamazsaniz hemen her elektrikci yapabilir montajını Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 201511 yıl comment_283733 Abi tak çalıştır şeklinde sokette oynama yapmıyorum ne varsa farın içinde olup bitiyor. Onu nasıl yapıyorsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 201511 yıl Yazar comment_283754 Onu nasıl yapıyorsun Ozan sen drl li far için sordun muhtemelen onda daha bişi denemedim yani senin takdigin gibi bi değişiklik yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 201511 yıl comment_283782 Ozan sen drl li far için sordun muhtemelen onda daha bişi denemedim yani senin takdigin gibi bi değişiklik yok F3 te xenon olarak sordum Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 201511 yıl Yazar comment_283804 F3 te xenon olarak sordum Bro bilmediğin bişi mi söyledim ben ya Uykusuzum valla ne dediğimi Ya da seni doğru anlayıp anlamadığımi da bilmiyorum ki Senin yaptığın gibi ya bilgisayardan alternative HID yapıyoruz ya da Röle ile Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 201511 yıl comment_283840 Bro bilmediğin bişi mi söyledim ben ya Uykusuzum valla ne dediğimi Ya da seni doğru anlayıp anlamadığımi da bilmiyorum ki Senin yaptığın gibi ya bilgisayardan alternative HID yapıyoruz ya da Röle ile 2sinden birini yapıyorsan sıkıntı yok, direk tak çalıştır yazınca kafan karıştı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 201511 yıl Yazar comment_284768 Bişeyler daha yaptık bakalım Focus 2.5 farları dağıttım kararttim Mercek kapağı değişik bişey uygulayalim dedik bu da gayet iyi oldu Ufak bi deneme fotosu Sonra led çalışması yaptım Parklarda beyaz Sinyal yanınca turuncu Sonrasında tekrar beyaz yanacak şekilde ayarlandı Farlar kapatıldı Bu sinyal yanarken ki hali Duvar fotosu Araç üzerindeki resmi Bu da deneme halindeki videosu Şubat 7, 201511 yıl taner eviş tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 201511 yıl Yazar comment_297111 Eveet bir süre boşluk bırakmıştım geldim . Afyon'dan bi arkadaşımızın honda Civic marka aracına Yeni tip Hella bi xenon mercek Gen 5 Balast D1s ampul Sinyalli Drl çalışması ile sonuca vardım. Buyrun görseller. Far sökülüp tas ta karartma uygulandı. Merceklerimiz yerleştirildi Audi tipi drl ler de yerleştirildi Şeytan gözlerimiz Farin kapanmış halleri . Şeytan gözü ve ledler beraber . Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın