Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2015 Canını yerim kardeşim emeğine sağlık ellerine sağlık 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2015 Taner gecenin bi vakti aklima geldi farin montajinda ayrica bi soket mi yapıyorsun yada orjinal soket üzerinde işlem oluyor mu araç üzerinde yani. Bide sistem olarak yazılımsal degisiklik gerekiyor mu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2015 Taner gecenin bi vakti aklima geldi farin montajinda ayrica bi soket mi yapıyorsun yada orjinal soket üzerinde işlem oluyor mu araç üzerinde yani. Bide sistem olarak yazılımsal degisiklik gerekiyor mu Abi tak çalıştır şeklinde sokette oynama yapmıyorum ne varsa farın içinde olup bitiyor. Yazılımla da çok kolay halledilebiliyor abi bilgisayar dan çok fazla anlamayan ben bile hem onu hallettim hem de Hill hollder ekledim arabaya 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2015 Mete hayırdır. Benim farların fotosunu gördükten sonra pek bi ilgili gördüm seni. Çok beğendiysen Taner derdine çare olsun. Sanada yapalım gel. 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SerdaR Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2015 Ben de amerikan arabalarında kullanılan, genelde yanlarda bulunan sarı ışıklı lambalardan taktırmak istiyorum. İstanbulda bu işi yapabilecek bir yer vardır mutlaka. Bilen arkadaslardan bilgi alabilir miyim. Saygılar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2015 Ben de amerikan arabalarında kullanılan, genelde yanlarda bulunan sarı ışıklı lambalardan taktırmak istiyorum. İstanbulda bu işi yapabilecek bir yer vardır mutlaka. Bilen arkadaslardan bilgi alabilir miyim. Saygılar Abicim sahibinden com da arastirirsaniz var . Amerikan park . Montaj için içinden şema çıkıyor Az biraz anlıyorsanız kendiniz takabilirsiniz. Eğer ki kendiniz yapamazsaniz hemen her elektrikci yapabilir montajını Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2015 Abi tak çalıştır şeklinde sokette oynama yapmıyorum ne varsa farın içinde olup bitiyor. Onu nasıl yapıyorsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2015 Onu nasıl yapıyorsun Ozan sen drl li far için sordun muhtemelen onda daha bişi denemedim yani senin takdigin gibi bi değişiklik yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2015 Ozan sen drl li far için sordun muhtemelen onda daha bişi denemedim yani senin takdigin gibi bi değişiklik yok F3 te xenon olarak sordum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2015 F3 te xenon olarak sordum Bro bilmediğin bişi mi söyledim ben ya Uykusuzum valla ne dediğimi Ya da seni doğru anlayıp anlamadığımi da bilmiyorum ki Senin yaptığın gibi ya bilgisayardan alternative HID yapıyoruz ya da Röle ile Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2015 Bro bilmediğin bişi mi söyledim ben ya Uykusuzum valla ne dediğimi Ya da seni doğru anlayıp anlamadığımi da bilmiyorum ki Senin yaptığın gibi ya bilgisayardan alternative HID yapıyoruz ya da Röle ile 2sinden birini yapıyorsan sıkıntı yok, direk tak çalıştır yazınca kafan karıştı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2015 (düzenlendi) Bişeyler daha yaptık bakalım Focus 2.5 farları dağıttım kararttim Mercek kapağı değişik bişey uygulayalim dedik bu da gayet iyi oldu Ufak bi deneme fotosu Sonra led çalışması yaptım Parklarda beyaz Sinyal yanınca turuncu Sonrasında tekrar beyaz yanacak şekilde ayarlandı Farlar kapatıldı Bu sinyal yanarken ki hali Duvar fotosu Araç üzerindeki resmi Bu da deneme halindeki videosu Şubat 7, 2015 taner eviş tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Cehri Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2015 Çok güzel çalışmlar olmuş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2015 Eveet bir süre boşluk bırakmıştım geldim . Afyon'dan bi arkadaşımızın honda Civic marka aracına Yeni tip Hella bi xenon mercek Gen 5 Balast D1s ampul Sinyalli Drl çalışması ile sonuca vardım. Buyrun görseller. Far sökülüp tas ta karartma uygulandı. Merceklerimiz yerleştirildi Audi tipi drl ler de yerleştirildi Şeytan gözlerimiz Farin kapanmış halleri . Şeytan gözü ve ledler beraber . 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2015 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap