Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 201511 yıl comment_282072 Arkadaşlar bi süredir bi xenon far çalışması yapıyorum Başta resimlemiyordum ama artık resimliyorum ve sizlerle de paylaşmak istiyorum Sivas'tan bi arkadaşımızın focus 3 marka aracına yaptığım çalışma Gen 5 balast Yeni tip Hella bi xenon mercek Osram d1s ampul kullanıldı Önce farları açtık ve far çizgilerini aldık Merceği sabitlemeden önceki görselimiz Sinyalleri amerikan kasalarda olduğu gibi turuncu yaptık. Merceklerimizi sabitledik Far yükseklik ayarimin sıkıntısız çalıştığını görebilmek için araç üzerinde bi deneme Farları kapattık Ve benim eski İsmail kardeşimin yeni aracında deneme yapıldı Sorun olmadığı kesinlesince Sivas a yollandi sıkıntısız kullanılan far geçen hafta Sahibinin değişik led çalışması istemesi sebebiyle bana tekrar geri geldi Ve orjinal Mercedes c 180 ledi Ve sinyalli gündüz ledi montajı yapımı olacak Mersin den forumdaşımız Mustafa Gök Kardeşimizin Focus 2 marka aracına talebi üzerine Görseldeki farın aynısı yapılmaya başlandı Farlar açıldı Mercek montajımız yapıldı İki far arasındaki farklar Her biri 1 er watt olan turuncu powerled yerleştirildi Ledler Merceği ile beraber Far içi karartma yapıldı Led sürücülerimiz Ledler yanıkken Far tasina yerleştirildikten sonraki halleri Ve fara yerleştirildikten sonraki hali Bu işlemlerden sonra farın yanarkenki hali Far ve ledler beraber Ocak 17, 201511 yıl taner eviş tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 201511 yıl comment_282077 eline sağlık çok güzel olmuş. daha iyi çalışmalar bekliyoruz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 201511 yıl comment_282081 Hayırlı işler olsun kardeşim Ellerine sağlık Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 201511 yıl comment_282083 Tanerim eline emeğine sağlık.. Yaw sen hep nöbete kalıyorsun yoksaaaa[emoji2][emoji2][emoji2] Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 201511 yıl Yazar comment_282086 Tanerim eline emeğine sağlık.. Yaw sen hep nöbete kalıyorsun yoksaaaa[emoji2][emoji2][emoji2] yok abim şu an yine hastanede nöbetçiyim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 201511 yıl comment_282096 Eline sağlık çok güzel olmuş. Yanlız fotoğraflarda bir karışıklık var sanırım. Mercekli far senin arabaya takılandan farklı duruyor. Ocak 17, 201511 yıl Servet Özkan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 201511 yıl Yazar comment_282110 Eline sağlık çok güzel olmuş. Yanlız fotoğraflarda bir karışıklık var sanırım. Mercekli far senin arabaya takılandan farklı duruyor. Teşekkürler abim de Hangisindekini diyosun anlamadım Ben arabayı sattım zaten Şu an başka bi markaya geçtim Arabaya takılı olan far yani tek mercekli olan farları ben yaptım diğer bi xenonlar da şu an Doğan abi deki farlar benim arabadaki farlardi Bir de focus 2 farı var orda abim onunla mi karıştırdın Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 201511 yıl comment_282115 İnce işler zordur, kolay gelsin. F2'de sinyal için kullanılan malzemeyi beğenmedim onu kullanmayın canım, o ne öyle Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 201511 yıl Yazar comment_282117 İnce işler zordur, kolay gelsin. F2'de sinyal için kullanılan malzemeyi beğenmedim onu kullanmayın canım, o ne öyle Power ledi mi diyosun bro O sinyal değil ilk attığım resimdeki gibi gündüz ledi olarak kullanılacak O şekil istendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 201511 yıl comment_282118 Power ledi mi diyosun bro O sinyal değil ilk attığım resimdeki gibi gündüz ledi olarak kullanılacak O şekil istendi İstense bile, onu yapmıyorum demek lazım bence tabi, tercihlere saygı sonsuz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 201511 yıl Yazar comment_282119 İstense bile, onu yapmıyorum demek lazım bence tabi, tercihlere saygı sonsuz Ortak göz alan bişey mi sandın tipi mi hoşuna gitmedi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 201511 yıl comment_282120 Ortak göz alan bişey mi sandın tipi mi hoşuna gitmedi Tipi canım, göz alıp almadığını anlayamam buradan.Oyuncak gibi yemin ederim böyle araba alsam ilk iş onu söküp atmak olur ya da atmam veririz birine madem sevenler varmış. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 201511 yıl Yazar comment_282129 İstense bile, onu yapmıyorum demek lazım bence tabi, tercihlere saygı sonsuz Focus 2 Görselinde o kadar da kötü görünmüyor sanki Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 201511 yıl comment_282130 Şurda anket yapalım %90 beğenilmez kaşınma bak [emoji1] Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 201511 yıl Yazar comment_282131 Şurda anket yapalım %90 beğenilmez [emoji14] kaşınma bak [emoji1] Yapalım ne olcekki Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın