Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 201610 yıl comment_345338 Burak bey hayırlı olsun. Yakıtı üzmez merak etmeyin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 201610 yıl comment_345341 2 saat önce, Burak Ün said: Merhaba arkadaşlar, Bende geçen hafta 2012 focus 1.0 alarak focus lular kervanına katılmış bulunuyorum. ilk olarak arabanın 60.bin bakımını yaptıracağım. Forumda yaptığım araştırmalar sonucunda 5w20 fmy marka motor yağı bu araç için uygun dediler ve er-ol oto dan temin edebileceğimi gördüm fiyatta aldım. bakımı kendim yaptıracağım kendi ustamda. Araba ile ilgili ilk izlenimlerim çok olumlu şu anda kafamda oluşan tek soru işareti motorun sağlamlığı ve yakıt tüketimi. onları da zamanla göreceğiz bakalım. herkese iyi günler... Motorda garanti kapsamında değişmesi gereken bir hortum var. Eğer değiştirilmemişse onu muhakkak değiştirin. Servise götürürseniz kontrol ederler. Hatta garantisinin devam edip etmemesi de önemli değil, devam etmesw bile muhtemelen değiştirirler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 201610 yıl comment_345342 Motor kaputunu açtım ama bu hortuma dikkat etmedim bi bakayım en yakın zamanda. daha öncede konusulmus bu konu baktım,değişmemişse değiştiricez artık, teşekkürler. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın