Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 201610 yıl comment_377144 20 dakika önce, Osman Mollaoğlu yazdı: Benim aracımdada çift bölgeli klima mevcut aracı alalı 2 buçuk yıl oluyor. İki tarafında derecesini şoför tarafındaki ayar düğmesinden aynı anda komuta edemiyorum. İkisinin de sabit aynı derecede olmasını istiyorum. Örneğin 21derece sağ taraf 21 derece sol taraf .İlk aldığımda öyleydi. Umarım anlatabilmişimdir. Sağdaki tuşta galiba monoya basılı tutarsanız sağdakinden değiştirene kadar soldaki ikisinide değiştirir. Daha karışık anlatamazdım galiba Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 201610 yıl comment_377148 Auto tuşuna basılı tutun yüm ayarlar sizin kontrolünüze geçer Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 201610 yıl comment_377296 21 hours ago, Osman Mollaoğlu said: Benim aracımdada çift bölgeli klima mevcut aracı alalı 2 buçuk yıl oluyor. İki tarafında derecesini şoför tarafındaki ayar düğmesinden aynı anda komuta edemiyorum. İkisinin de sabit aynı derecede olmasını istiyorum. Örneğin 21derece sağ taraf 21 derece sol taraf .İlk aldığımda öyleydi. Umarım anlatabilmişimdir. sürücü tarafındaki tuşun ortasındaki "auto" tuşuna basılı tut 3-5 sn sonra her iki sıcaklık aynı olacak artık sadece sağ taraftan ayarlıyabilirsin --0 minutes later eklendi-- ohhooooo yanlış kalmış sayfa seksen kişi bilgi vermiş zaten Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın