Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201214 yıl comment_70299 ara araçtaki üç kanka ölmüş şimdi ben orda kemer takıp yaşasam onların anne babasına ne diycem, yıllarca gözümün önünden gitmeyecek uyuyamayacağım, bide ölmeyecegim belki sakat kalacağım. en iyisi gruba uymak kimse takmıyorsa sende takma öyle ise arkadaş çevrenize dikkat etmenizi öneririm..intiharcı bir grupla sakın arkadaşlık etmeyin şoför bölümünde iseniz herkes kemerini taksın uyarsını yapmalısın eğer takmazsanız gitmem derseniz millet genelde oflayarak puflayarak takar,ve tedbirinizi almış bir şekilde gidersiniz kaza olmayacak diye bir garanti yok.... yok yolcu kısımında oturuyor iseniz kendi kemerinizi takarsınız şöforun hatasından dolayı bir kaza olur ise kaza da vicdan azabı çekecek şofördür... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 201312 yıl comment_199083 Benim tavsiyem ne emniyet kemeri hilesi nede tokası. Direk emniyet kemerinin kendisini takmanız. Şahine bile binecek olsanız takın derim. Airbag için değil bi kazada baya koruyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 201312 yıl comment_199089 Arkadaşlar bende de uzun zamandır emniyet kemeri uyarı ışığı yanmıyor yalnız anlamadığım konu emniyet kemeri takılı olsa da yinede airbag lar açılmaz mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 201312 yıl comment_199103 Arkadaşlar bende de uzun zamandır emniyet kemeri uyarı ışığı yanmıyor yalnız anlamadığım konu emniyet kemeri takılı olsa da yinede airbag lar açılmaz mı? Emniyet kemeri takılı iken airbagler açılır. Uyarı ışığı takılı olmadığı halde yanmıyorsa aracnızı göstermenizi tavsiye ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 201312 yıl comment_199128 Emniyet kemeri takılı iken airbagler açılır. Uyarı ışığı takılı olmadığı halde yanmıyorsa aracnızı göstermenizi tavsiye ederim. Özür dilerim uyarı ışığı demişim uyarı sesi demek istemiştim kemeri takmasam bile uyarı sesi gelmiyor önceden gelirdi .Eğer kemer takılı iken airbag lar açılıyorsa sorun yok o zaman zaten uzun yolda sürekli takarım.Cevabınız için teşekkür ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 201312 yıl comment_199163 Özür dilerim uyarı ışığı demişim uyarı sesi demek istemiştim kemeri takmasam bile uyarı sesi gelmiyor önceden gelirdi .Eğer kemer takılı iken airbag lar açılıyorsa sorun yok o zaman zaten uzun yolda sürekli takarım.Cevabınız için teşekkür ederim. O uyarıyı kaldırma ve yoksa geri getirme anlatıldı hocam bu konuya ya da başka konulara bir göz atın. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın