Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201115 yıl Yazar comment_1227 Bilgi için teşekkürlar Ogün. En güzeli kemeri takıp hem ikaz sesinden kurtulmak hemde airbaglari aktif hale getirip kendi güvenliğimizi sağlamak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201115 yıl comment_1294 Rica ederim en güzeli tabiikide takmak Ama takıyormuyum takmıyorum içimi daraltıyor emniyet kemeri aracı rahat kullanamıyorum Zarrını bile bile sigara kullanmak gibi bişey bu Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 201115 yıl comment_2229 bu bilgiyi bilmiyordum teşekkür ederim. Şehir içinde ne yapmamızı önerirsiniz ? Tokayı çıkardığımda rahatsız edici şekilde ötüyor. Bende isterim hep emniyet kemeri takmayı fakat biliyorsunuz ki bu kurala çoğu sürücü uykuyor ş.içindede gereksiz buluyorum (kendi ilimdeki trafik akışı az olduğundan) Emniyet kemerini kullanmak istemiyorsanız sağdaki kemer düğmesine 3-4 saniye basılı tutun ses ve ikaz kesilecek (tam emin değilim ama airbag de iptal oluyor) tabi arabayı her çalıştırdığınızda ikazı verecektir. Nisan 29, 201115 yıl YSF tarafından düzenlendi Mesajların tamamının büyük harfle yazılması yasaktır Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 201115 yıl comment_2231 EMNİYET KEMERİNİ KULLANMAK İSTEMİYORSANIZ SAĞDAKİ KEMER DÜĞMESİNE 3-4 SANİYE BASILI TUTUN SES VE İKAZ KESİLECEK (TAM EMİN DEĞİLİM AMA AİRBAG DE İPTAL OLUYOR) TABİ ARABAYI HER ÇALIŞTIRDIĞINIZDA İKAZI VERECEKTİR KURALLAR 8.Masajlarda Tükçe yazım kurallarına uyulmalıdır. Mesajların tamamının büyük harfle yazılması yasaktır, bu tür mesajlar yönetim grubu tarafından değiştirilebilir yada silinebilir. Lütfen mesajınızı tekrar düzenleyiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201214 yıl comment_51949 Keşke benim derdim de böyle basit olsaymış diyesim geldi.Ben de ne yaparsam yapayım Airbag İkaz Lambası yanıyor.Sarı renkli bu ikaz lambası her zaman yanmasa da %90 görünüyor.Arabayı ilk çalıştırdığımda ikaz lambası yanmasa bile 1 saatlik bir sürüşten sonra birden yanıyor ve öyle kalıyor...Servise götürdüğümde yarım saatlik bir araştırma yaptılar,hemen hallolacak bir durum değil arabayı 1-2 gün servise bırakmanız lazım dediler,ben de zamanım olmadığından bırakmadım... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201214 yıl comment_52051 Araç kontak açıldıgında yanılıyorsam araç çalışır çalışmaz yanıp sönmesi gerekiyor.Bu oluyorsa ve söndükten sonra bu dediğiniz oluyor ise soket hatası gibi fakat önceki kontrol işlemi olmuyorsa sıkıntı oldugu aşikar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 15, 201214 yıl comment_54498 arkadaşlar kemer tak çıkar işini yaptım ama benimki hala uyarı vermiyor diger tüm uyarılar çalışıyor başka bir bilgisi olan varmı Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 15, 201214 yıl comment_54503 araç yarım kontakken 1 dk içinde 9 defa kemeri takım söktükten sonra açılıyormuş uyarı tekrar Ogün abi bunu 2-3 kez denedim bi türlü olmadı. Bi müddet sonra tekrar uyarı vermeye başlıyor o yüzden toka takıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 15, 201214 yıl comment_54505 Hımm.. Cuma akşamı size video çekeyim o zaman ben Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 15, 201214 yıl comment_54506 Bizimki kaybolmuştu, yarım kontakta 9 defa sök tak yapmıştım galiba, geri gelmişti. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 15, 201214 yıl comment_54508 Benimki iptal Uzun yola çıkarken aktif hale getiriyorum sadece Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201214 yıl comment_54556 Alışkanlıklar kolay edinilmiyor. 100 mt için dahi olsa emniyet kemersiz araç kullanmam. Emniyet kemeri takmamanın basit bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Aksine toplum olarak kurallara uymama, tedbirsizlik gibi sorunlarımızı gösteren basit bir örnek olduğunu düşünüyorum. Kuralın küçüğü büyüğü olmaz, 100 metre,10 km, şehir içi, şehir dışı farketmez kural kuraldır. Kuralları kendi keyfimize göre yorumlama alışkanlığını bırakmamız gerekiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201214 yıl comment_54561 Alışkanlıklar kolay edinilmiyor. 100 mt için dahi olsa emniyet kemersiz araç kullanmam. Emniyet kemeri takmamanın basit bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Aksine toplum olarak kurallara uymama, tedbirsizlik gibi sorunlarımızı gösteren basit bir örnek olduğunu düşünüyorum. Kuralın küçüğü büyüğü olmaz, 100 metre,10 km, şehir içi, şehir dışı farketmez kural kuraldır. Kuralları kendi keyfimize göre yorumlama alışkanlığını bırakmamız gerekiyor. Kesinlile katılıyorum, arabaya oturur oturmaz, artık otomatik hale gelmiş, emniyet kemerini takıyorum. yani bilinçli olarak değil, bir bakıyorum ki emniyet kemerini takmışım gerçekten önemi büyük.. her zaman diyorum, "iyi sürücüyüm birşey olmaz" veya "zaten şehiriçi hızlar düşük birşey olmaz" mantığı çok yanlış.. siz çok dikkatli, çok yetenekli sürücü olabilirsiniz veya trafik nedeniyle genelde çok düşük hızlarda gidiyor olabilirsiniz ama başka yönden gelen bir sürücü sizin kadar yavaş, dikkatli ve yetenekli olmayabilir.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201214 yıl comment_54570 Bizimki kaybolmuştu, yarım kontakta 9 defa sök tak yapmıştım galiba, geri gelmişti. bizimki de kaybolmuştu bir kere...koltugun altına düşmüş zor bela aratara öyle bulduk.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201214 yıl comment_54571 bizimki de kaybolmuştu bir kere...koltugun altına düşmüş zor bela aratara öyle bulduk.... Alla allaaa Sahibine çekmiş belli ki cok yaramazmış Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın