Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 201411 yıl comment_266212 Merhaba arkadaşlar focus 2 hb deki şaft tüneli arkada oturan 3 kişi için rahatsızlık verebilecek seviyede mi ? focusun iç hacmi segmentlerine göre nasıl? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 201411 yıl comment_266213 Rahat oturursunuz. Lütfen başlıklarınızı konuyu özetler nitelikte yazınız. Aksi hallerde konularınız kapanabilir bakınız kurallar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 201411 yıl comment_266223 f2 iç hacim gayet güzel. f3 malesef daha küçük. şaft tünelini f2 lerde bilmiyorum ancak f3 de yolcular için kısıt oluşturuyor. Ekim 3, 201411 yıl Murat Arık tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 201411 yıl Yazar comment_266224 teşekkür ederim bilgileriniz için genelde japon ve kore arabalarında şaft tüneli yok denecek kadar az arkadaki yolcular için gayet rahat oluyor focus 2 de de öyle mi diye merak etmiştim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 201411 yıl comment_266227 Bu arada yukardaki yorum eksiktir, focus 3 de 2 de benzer ölçülere sahiptir, focus 3'ün keyfine düşkün sürücüleri çok geri aldıkları koltukları sebebi ile alan daralmaktaır. Kimine göre göğüs tasarım hatasıdır ki bencede öyle ama bu değildir ki yanlış pozisyonda oturun Özetle dar felan değil arabaların ikiside. Alıp deneyip bakın, bize dar olmayan size dar gelebilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 201411 yıl comment_266234 Şaft tüneli aynı sınıftaki diğer Avrupalılar gibi. Ne çok, ne de az. Arkada 3 kişi oturduğunda bu tünelden dolayı çok rahatsız olduğu söylenemez. Audi, bmw'ye göre ortadaki arkadaşın konforu iyidir. Ama bir corollanın ya da c-max'ın konforu yok tabi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 201411 yıl comment_266264 şaft tüneli makul ölçülerde.. arkadaşta 4 yaşında mercedes c var. şaft tüneli ona denir Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 201411 yıl comment_266267 Arkayi bilmem ama sattigim f2.5 hb aracima gore bu aracima binince -f3 hb.tir kendileri (her ne kadar yakup beyin de israrla ölçüler çok yakin/ayni demesine rağmen-tabi yanlis anlasilmasin/kendisi de aciklanan verilere gore konuşuyor) resmen bunaliyorum/sıkılıyorum darliktan ayrıca inerken/binerken de zorlaniyorum... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın