Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Arkadaşlar merhaba, diğer konularda bulamadığım için yeni konu açmak zorunda kaldım.
Konuya geleyim; Focus 3 Trend donanımlı araçlarda, Direksiyon üzerindeki tuşlardan USB belleğin içerisindeki müzik klasörleri arasında gezinmek (bir alt yada bir üst klasöre girmek, şarkı seçmek vs) mümkün değil midir? sürekli konsola uzanıp konsoldan klasör seçmek ve şarkı değiştirmekten gına geldi. konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum.
Soru
Deniz Gecgel
Arkadaşlar merhaba, diğer konularda bulamadığım için yeni konu açmak zorunda kaldım.
Konuya geleyim; Focus 3 Trend donanımlı araçlarda, Direksiyon üzerindeki tuşlardan USB belleğin içerisindeki müzik klasörleri arasında gezinmek (bir alt yada bir üst klasöre girmek, şarkı seçmek vs) mümkün değil midir? sürekli konsola uzanıp konsoldan klasör seçmek ve şarkı değiştirmekten gına geldi. konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
6
6
5
5
Popular Days
Şbt 5
14
Ekm 1
11
Ksm 4
6
Ara 4
6
Top Posters For This Question
Murat Kav. 6 posts
Muzaffer barbay 6 posts
Deniz Gecgel 5 posts
Derya Atli 5 posts
Popular Days
Şbt 5 2019
14 posts
Ekm 1 2014
11 posts
Ksm 4 2014
6 posts
Ara 4 2014
6 posts
Popular Posts
Derya Atli
Aslında demin çok basit çözüldü medyadakı tüm eklentileri (CD,ikinci bi USB vs) çıkartınca önce bi afalladı tek USB den çalmaya başladı demek ki aynı anda içinde uyumsuz bi cd olmamalıymış ?? her CD
Deniz Gecgel
Eski aracım emotion Linea'da ne ararsan vardı ve herşeyi direksiyondan yapabiliyordun. Bir daha boş araç almamayı düşünüyorum.
Doğan Kurban
Isb araştır diyorsunuz. Sonra usb içindeki klasörler geliyor karşınıza. Hangi klasörü istiyorsanız ok basıp hepsini çal diyince klasör klasör dinleyebilirsiniz
Bu soruda 47 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap