Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 201411 yıl comment_265566 Kapı lastiklerinin sarkması ve kopması durumunu duydum bende ama kontrol ettiğimde bi sıkıntı görmedim.. Bakalım sorun benim kulakta mı, beklentimde mi yoksa hakikaten arabada mı anlayacağım BEnce sen servise gidip uğraşmadn önce başka bir f3 kullan kısa sürede anlarsın zaten. Servisle uğraşmaktan kolay olur bence çünkü gidince sana NORMAL ABİ BU BUNLAR BÖYLE diyecekler ha olurda seninkinin sesi hala fazla gibi gelirse servis yoluna başvur. Nacizane tavsiyem Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 201411 yıl Yazar comment_265573 BEnce sen servise gidip uğraşmadn önce başka bir f3 kullan kısa sürede anlarsın zaten. Servisle uğraşmaktan kolay olur bence çünkü gidince sana NORMAL ABİ BU BUNLAR BÖYLE diyecekler ha olurda seninkinin sesi hala fazla gibi gelirse servis yoluna başvur. Nacizane tavsiyem Mantıklı hatta gidip test arabasını süreyim.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 201411 yıl comment_265581 Yani abi ben anlamadım bi açarsan konuyu.Aklıma ihtiyarım diyeceğin geliyor ama Neyse konuyu dağıtmadan benim aracım 100 ü görmeden sesi almaya başlıyor açıkcası müziğin senini açın gitsin takmaya gerek yok hepsi böyle f3 lerin neredeyse. Evet ihtiyarlıktan kulaklarım, gençlerinki kadar hassas olmayabilir bâbında Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 201411 yıl comment_265586 sağır olmanın faydaları var uzun yolda 121 sabit müzik 8-10 sadece dişli asfalt olursa onun sesi rahatsız ediyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 201411 yıl comment_266237 Bendekiler de o ses yok.üstelik müzik sesi en fazla 5-6 olur .. Tabii benim yaş 46 ") :): aynen hocam. bende de müzik genelde 5-6-7 gibi en fazla. ses yalımını önceki aracıma (2006 Scenic 1.5 DCI) göre çok iyi buluyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 201411 yıl comment_270051 Aynı ses bende de var. Bir arkadaşım aynı sorunun kendi arabasında da olduğunu ve aks bilyelerini değiştirince sesin kesildiğini söyledi. Ne alakası var bir aydır düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 201411 yıl comment_270053 Aynı ses bende de var. Bir arkadaşım aynı sorunun kendi arabasında da olduğunu ve aks bilyelerini değiştirince sesin kesildiğini söyledi. Ne alakası var bir aydır düşünüyorum. aks bilyası sesi ile rüzgar sesi karıştırmak pek mümkün gibi gözükmüyor mantık çerçevesinde ... Yanlız 100'den sonra gelen seste herhangi bir lastiğin aks bilyesinin dağalmış olma ihtimalini göstergelerinden dir , ama bunu rüzgar sesi sanmak garip gibime geliyor ... bir rot balans yapan yere gidin , tekerleri tek tek makina ile hızlı çevirsinler , aksa bilyesi dağalıp dağalmadığını 5 dakkada söylerler ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 201411 yıl comment_270235 aks bilyası sesi ile rüzgar sesi karıştırmak pek mümkün gibi gözükmüyor mantık çerçevesinde ... Yanlız 100'den sonra gelen seste herhangi bir lastiğin aks bilyesinin dağalmış olma ihtimalini göstergelerinden dir , ama bunu rüzgar sesi sanmak garip gibime geliyor ... bir rot balans yapan yere gidin , tekerleri tek tek makina ile hızlı çevirsinler , aksa bilyesi dağalıp dağalmadığını 5 dakkada söylerler ... Dediğini yapacağım. Aks bilyası dağılmışsa nerede yaptırabilirim? Ne ustasına götürmek lazım? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 201411 yıl comment_270242 Arkadaslar inanin F3 de ruzgar sesi minimum duzeyde. BMW de 2 modelde test ettim. Yuksek hizlarda icerde sesten durulmuyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 201411 yıl comment_270246 lastik sesinden şikayetçiyim sadece..normal asfaltta müzikli sürdüğüm için duymuyorum ama tırtıklı asfaltta berbat. müzik bile bastıramıyor Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın