Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Ünsal Ünal

Üye
  • Toplam İleti

    24
  • Katılım

  • Son ziyaret

Ünsal Ünal Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Van
  • Arabam:
    '08 Focus 1.6 Tdci Ghia
  • Meslek:
    Öğretmen
  • Cinsiyet:
    Bay

Ünsal Ünal's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

9

Toplam Beğeni

  1. Bence en iyisi LG G2. Tam bir yıl oldu. Maşallah taş gibi.
  2. Bu gün savcılığa suç duyurusunda bulundum. Sevgili TTNET ise halen konu ile ilgili araştırma yapıldığını ve beni bilgilendireceklerini söylüyorlar. Her türlü hukuksal mücadeleyi vereceğim. On beş günlük bebeğimin hakkını bu hırsızlara kaptırmayacağım.
  3. Kredi kartına değil de faturaya yansıtmışlar. Hesap ttnet'in resmi hesabı. Şimdi o tarihte gönderdikleri DM'lerin mail çıktısını aldım. Yarın olumsuz bi durum olursa hemen savcılığa gideceğim. Normalde böyle şeylere düşmem ama 5 gün boyunca giderilmeyen arıza bi umut giderilecek diye inandım. Evet ufak bir meblağ. Allah razı olsun adamlardan bi de 12 taksit yapmışlar. Ya tek sefer olsaydı yandıydım.
  4. TTNET işlemi iptal etmez ise direkt mahkemeye gideceğim zaten.
  5. teşekkür ederim. Twitter'a da durumu bildirdim. Benim tahminim TTNET'in hesabını hacklediler o sırada. O da bana denk geldi.
  6. Son çare mahkemeye gideceğim ama onunla da uğraşması ayrı bir dert olacak.
  7. Geçen ay internetim tam bir hafta kesilmişti. Bayram sürecine geldiği için 444 0 375 dışında adam gibi bir muhatap bulamadım. TTNET'in twitter hesabı üzerinden durumu ilettim. Konu ile ilgileneceklerini söylediler ve iki gün sonra twitter'de DM yolladılar. Yardımcı olacaklarını söylediler. Sırasıyla ADSL no'mu, kimlik numaramı, mail adresimi ve en son da TTNET tek kullanımlık şifremi istediler. Bu arada telefonuma onay kodu geldi onu da istediler. Ben de sazan gibi atladım hepsini verdim. Bi ara kıllandım neden istiyorsunuz dedim. Arızanın giderilmesi için sistemden bakıyoruz dediler. Sonuçta TTNET'in kurumsal hesabıydı. Bu hesap üzerinden daha önceki arızalarımın giderilmesinde yardımcı olmuşlardı. Çok üzerinde durmadım. Arızam hemen giderilmedi tabi ki. Dün ise e-postama bi posta geldi. Dün TTNET playstore'dan iki tane oyun satın alınmış 100 TL tutarında. Hemen müşteri hizmetlerini aradım. Buradan yapılacak bir işlem olmadığını Türk Telekom ofisine gitmem gerektiğini söylediler. Daha sonra benden habersiz açılan play store hesabıma girdiğimde twitter'da mesajlaştığım gün 500TL'lik oyun satın alınmış. Yani toplamda 600 TL'lik oyun satın alınmış ve faturama yansıtılmış taksitli olarak. Şimdi ben ne yapmalıyım? bu konuda bilgisi ya da tecrübesi olan yardımcı olabilir mi? yarın türk telekom ofisine gideceğim ama oradan olumsuz bi yanıt alırsam ne yapmalıyım?
  8. Dediğini yapacağım. Aks bilyası dağılmışsa nerede yaptırabilirim? Ne ustasına götürmek lazım?
  9. Aynı ses bende de var. Bir arkadaşım aynı sorunun kendi arabasında da olduğunu ve aks bilyelerini değiştirince sesin kesildiğini söyledi. Ne alakası var bir aydır düşünüyorum.
  10. Fırtına grisi için Sonax'ın cilalarından hangisini kullanmak gerekir. Renk gri desen değil siyah desen değil.
  11. Ünsal Ünal

    Araç Tavsiyesi..

    Otomatik vitesi boş ver hocam. Focus alacaksan eğer titanium ya da ghia al ve TDCİ olsun. Çok ekonomik ve seri. Özellikle uzun yolda çok rahat bir araç. Ben 17-18 saatlik yolculuklar yaptım. Fazla yormadı. Ama şimdiden uyarıyorum. Focus bağımlılık yapar vazgeçemezsin.
  12. Aceleye geldi hocam kusura bakma. Öğreniyorum.
  13. Teşekkür ederim hocam. Aslında arabayı yazın elimden çıkaracaktım ama karar değiştirdim. En az 6-7 yıl kullanmaya karar verdim. Bu yüzden her şeyinin dört dörtlük olmasını istiyorum. Dediğim gibi servise gidip de keklenmek istemiyorum. Dersimi çalışıp öyle gideyim.
  14. Merhaba, Arabam 2008 TDCİ Ghia. Arabayı 86.000 kmde aldım. Benden önceki sahibi aşırı titiz bir adamdı. O yüzden bakım yönünden arabanın sıkıntısı yok. Arabam şu anda 100.000 km'ye dayandı. 100.000 km'de hangi bakımları yaptırmalıyım. Aldığımda triger seti değişti. Sizce turbonun arıza verme durumu var mıdır ya da kaç kmde verir? Bu arızayı nasıl öteleyebilirim? Bir iki hafta içinde arabayı servise götüreceğim. Nelere baktırmalıyım? İlk defa servise gideceğim. Yani acemiyim. Nelere dikkat etmeliyim? Bir de kış geliyor. Kış öncesi hangi bakımlar önemli? Yardımcı olursanız sevinirim.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.