Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Jant Temizliği

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

ben bi kaç kere kullandım, tertemiz olması için bir kaç kez uygulamak gerekiyor ama bayağı başarılı. Sonax olunca bir zararı olacağını sanmıyorum. Leş gibi asit kokuyor ama PH nötrmüş.

Anladim şimdi jantlar replica olunca boyayı kaldırmasın dedim :)

Tazyikli suyla durulayın yazıyor heryerde ben evin önünde yapıp kova suyla durulamayi düşünüyordumda galiba zor çıkan birşey

Yalnız adam bütün fren sistemine sıktı kolunu sokup :D

Öyle pis biseyki balata tozu heryerde :D
  • Yanıt 46
  • Görüntüleme 12,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ramazan V.
    Ramazan V.

@Sabri Özer, O ne abi yahu kurbanlık danayı jantla mı kestin :/ 

• İnsan sağlığına zararlı, çıkan gazları solursan: soluma o zaman? Disklere zarar vermiyor bilakis yağları çözüyor, fren balata tozunu götürüyor.   Sonuç zarar ziyan yok. Otomatik yıkama derken?

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

En mantıklısı 1 tl ye su tutulan benzinliklere gidip orada uygulamak galiba.

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Anladim şimdi jantlar replica olunca boyayı kaldırmasın dedim :)

Tazyikli suyla durulayın yazıyor heryerde ben evin önünde yapıp kova suyla durulamayi düşünüyordumda galiba zor çıkan birşey

Öyle pis biseyki balata tozu heryerde :D

evet eldede kalınca bayağı bi yıkamak gerekiyor.

Yanıtlama zamanı:

evet eldede kalınca bayağı bi yıkamak gerekiyor.

Benzincilerde 1 tlye çalışan basınçlı su makineleri var aslında. Şimdi aklima geldi. Alayim ben bundan bir deneyeyim bakalım

En mantıklısı 1 tl ye su tutulan benzinliklere gidip orada uygulamak galiba.

Şimdi onu yazıyordum abi yaşa :)

Ölmeden önce arabaya jant alırsam kullanırım abii :( :( :( Küçük Emrah mod: On

Valla bende geç oldu güçde oldu ama başardım sonunda :D
Yanıtlama zamanı:

Benzincilerde 1 tlye çalışan basınçlı su makineleri var aslında. Şimdi aklima geldi. Alayim ben bundan bir deneyeyim bakalım

Ben yazları arabayıda o suyu kullanarak yıkıyorum :D ama ankaradakiler bayağı kireçli en son silersen iyi olur. 

Yanıtlama zamanı:

Şimdi onu yazıyordum abi yaşa :)

Valla bende geç oldu güçde oldu ama başardım sonunda :D

Ya adamın jantını görünce kendimden utandım.Benim çitilemem lazım jantları.Resmen gri oldu ya jantlar.

Yanıtlama zamanı:

Ben yazları arabayıda o suyu kullanarak yıkıyorum :D ama ankaradakiler bayağı kireçli en son silersen iyi olur.

Bende yıkamıştım bir kere :) ama güderi veya iyi bi bezle kurulaman lazim yoksa su hiçbişey yağmurdan farki kalmiyor
Yanıtlama zamanı:

Bende yıkamıştım bir kere :) ama güderi veya iyi bi bezle kurulaman lazim yoksa su hiçbişey yağmurdan farki kalmiyor

Kaportada yine kireç belli olmuyor bende ama arka cam zebraya dönüyor hemen silmezsem.

Doğan Kurban tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=otson429200&categoryId=20035743&sku=OTSON429200&wt_gl=cpc.nelk.oto.urun.pla&gclid=CIPilbKN_8ACFRHHtAodQTkALg

Aldım :) En iyi fiyat burda

Kaportada yine kireç belli olmuyor bende ama arka cam zebraya dönüyor hemen silmezsem.

Yıkamadan sonra yanıma biri gelsin camı açmam asla kapıyı açar konuşurum :D 

Yanıtlama zamanı:

2,5 Litrelik LeCola ile jantların tertemiz olduğunu söyleyenler var ama jantın tepkimeye girip erimesinden korktuğum için hiç denemişliğim yok  :D  Aslında Tertemiz yapıyomuş walla   :muha:

Bu Sonax spreyi 2 kere araç yıkamaya gitsem bitiririm, Jantı temizlemek için daha ekonomik ve pratik (kolay ulaşabileceğimiz) bir maddeyle kolayca temizleyebileceğimiz bir önerisi olan yok mu ?  :excl:  :excl:  :excl:   :huh:

Serkan Sümer tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

2,5 Litrelik LeCola ile jantların tertemiz olduğunu söyleyenler var ama jantın tepkimeye girip erimesinden korktuğum için hiç denemişliğim yok :D Aslında Tertemiz yapıyomuş walla :muha:

Bu Sonax spreyi 2 kere araç yıkamaya gitsem bitiririm, Jantı temizlemek için daha ekonomik ve pratik (kolay ulaşabileceğimiz) bir maddeyle kolayca temizleyebileceğimiz bir önerisi olan yok mu ? :excl::excl::excl::huh:

Jantin önüne oturup elinize jant fırçası alıp herhangi bir sampuan-sabunla çıkarabilirsiniz ama oda gına getirir.

Ben kaç takım gideceğini merak ediyorum. Bir gelsin bakalim yazarim

Yanıtlama zamanı:

Jantin önüne oturup elinize jant fırçası alıp herhangi bir sampuan-sabunla çıkarabilirsiniz ama oda gına getirir.

Ben kaç takım gideceğini merak ediyorum. Bir gelsin bakalim yazarim

Senin jantları temizlemesi kolay olsa gerek aslında.

Titanium jantları işkence.

Yanıtlama zamanı:

Senin jantları temizlemesi kolay olsa gerek aslında.

Titanium jantları işkence.

Aynen titanium jantlari olsa almazdım zaten bu spreyi :D en kötü bir süngerle geçerim üzerinden ama tit jantları işkence dediğin gibi bir kere uğraşmıştım
Yanıtlama zamanı:

@Sabri Özer,

almıştım ben de aynı üründen..fırçalamadan yoğun kirleri çıkartmıyordu..tazyikli su ile denemedim hiç...sıkarken uzaktan sık ;) 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.